Şimdi Ara

Wizard Hat Yardım Lutfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkezde görüorum wizard hat war 30 gb dio cakallar ben bu wizard hati nasıl temn edeblrm grevimi war yoksa cnwrlardan mı dser? smdiden yardmlarnz icn teskkrler

• Waaay mertıme bakın sonunda sende geldın foruma

ewet arkadaslar bende cok merak edıorum cok sekıl duruo bu sapka nasıl yapabılırız bılgısı olan varsa paylasabılırmı lutfen!!!

WİZARD HAT
  • evet banada lazımbiri anlatırsa sevinirim

bu arada mert foruma h.g
  • tsk ler hb da :D ben hep frumdaydm :D msj atmyodm sadece =) ama su wizard hat i bi blen ckmadi xD
  • Elbet cıkar bılen bırısı merak etme mert bu forumda herkes bılgısı oldugu takdırde yardım etmeye acıktır bızzat ben bılıorum rahat ol
  • mert cumhur abi siz 200x i tamamen bıraktınızmı?geri gelin özledim sizihem ne güzel pk yapıoz bizim clanla(Divinne) sizi clana alalım beraber pk yaparız çok zevkli oluyor bana güvenin
  • Cumhur abi bişi sorucam siz dragonlance devam mı hala ??
  • evt
  • Ewet dewam edıoruz ama 35x e gectik ıkı kısı daha hos orası
  • zamanım olsaydı bende gelirdim kesin ama malum okullar açılıyor lisenin ilk gününde napcaklar bilmiyorumcumhur abi ben gitmeden önce bütün itemlerimi sana ve merte bırakcam bu nedenle 1. servere gelin son günlerimizde orda oynayalım
  • Dursun sende mert tatillerde oynarsın dursun kımseye zararı yok ekmek istemes su ıstemes
  • Arkadaslar konuya gelıcek olursak su --> WİZARD HAT <-- DENILEN SAPKAYI NASIL EDINIRIZ
  • cumhur abi bişey buldum Orange Philosopher's Stone diye bişi varmış onla elde ediliyormuş(sanırım sağ tıkla)ama bu Orange Philosopher's Stone yi nerden bulcaz bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

cumhur abi bişey buldum Orange Philosopher's Stone diye bişi varmış onla elde ediliyormuş(sanırım sağ tıkla)ama bu Orange Philosopher's Stone yi nerden bulcaz bilmiyorum

Mert oda ne beaa orange bılmemne stone bos koy yaw sapkası eksık kalsın gercı ıyı para yapardık serverda bunun nasıl alınacagını bılseydık iyi olurdu ama bılen yok sanırım burda kımsenınde bılıpde solemıcek karakterde oldugunu sanmıorum
  • nasıl alındığını da buldumgerçi alınmıyor üretiliyoral bi bak istersen

http://lineage.pmfun.com/list/recipe/9164/orange-philosophers-stone.html
  • Arkadaslar Wizard hat yapımını bılen varsa yardımcı olsun lutfen !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.