Şimdi Ara

Wizard ile ilgili bir soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda stuff kasıyorum yalnız dikkat ettimde phy defence oldukça zayıf. Skill sayfasındaki " Buff > cleric deki phy defence arttırıcı buff lardan birkaç tane açabilirmiyim ? Yani skill master lvl i avrupa charlar için kaç oluyor onu merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nwaps -- 11 Ocak 2008; 18:46:06 >

• demek şey kasıyorsun.Ben sana derimki stuff=şey kasmayı bırak,staff kasmaya başla onuda bırak warrior kas
    O buffları açabilirsin.ama kendi lvline kadar getirme yoksa mastery level in yetmez ve gaplı düdük gibi kalırsın
  • arkadaşın yazdığı cevap yeterli değil. işi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • adam yanlışını düzelterek elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışmış.. en azından teşekkür edebilirsin..
  • arkadaşım staff zaten %100 magi vuruyor phy atack yokki onda
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaptainIvy

arkadaşım staff zaten %100 magi vuruyor phy atack yokki onda

Phy defence diyor fark ettinmi hiç?
  • bence staff yazmayı bilmeyen bi insanın wizard kasması mantıksız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanız herhalde yanlış yazmış olabiliriz. sanki forumda yazılan kelimelerin hepsi eksiksiz doğru. birşey sorduk aldığımız cevaplara bak. Çok basit birşey sordum. staff kullanıyorum, phy defence çok düşük, skill sayfasındaki buff > cleric den birkaç tane phy defence skill i açmak istiyorum. ama skill master lvl i avrupa charlar için ne kadar ? yani açsam bi zararı olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

bence staff yazmayı bilmeyen bi insanın wizard kasması mantıksız

ingilizceyi çok da iyi bilmiyor olabilir...

@soruyu soran arkadaş

evet,kesinlikle iyi bir seçim yapmış olursun...bless spell ve türevi skilleri yani koruyucu buffları açarak phy defansını yükseltebilirsin...Ancak bir wizard olarak büyük eksiklerinden biri de maalesef bu phy. defans olayı...Bunu bir nebze de olsa bu bufflarla giderebilirsin...
  • soru sordun güzel ama verilen cevaplarada saygılı olman gerekir
  • Cevap için teşekkürler. Anlayışlı insanın hali başka oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

bence staff yazmayı bilmeyen bi insanın wizard kasması mantıksız

ingilizceyi çok da iyi bilmiyor olabilir...

@soruyu soran arkadaş

evet,kesinlikle iyi bir seçim yapmış olursun...bless spell ve türevi skilleri yani koruyucu buffları açarak phy defansını yükseltebilirsin...Ancak bir wizard olarak büyük eksiklerinden biri de maalesef bu phy. defans olayı...Bunu bir nebze de olsa bu bufflarla giderebilirsin...

• stuff her türlü iteme verilen isim staff wizardların kullandığı silah/asa stuff veya staff diye bi char yoktur wizard vardır bunun ingilizceyle alakası yok orda staffta yazsa yanlış stuffta yazsa yanlış
  • Sende haklısın. ben çin charları gibi zannediyorum, halbuki wizard doğrusu haklısınız. Yalnız tam cevabı alamadım. master lvl yeterli olur mu ? cleric den birkaç buff açsam ?

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

stuff her türlü iteme verilen isim staff wizardların kullandığı silah/asa stuff veya staff diye bi char yoktur wizard vardır bunun ingilizceyle alakası yok orda staffta yazsa yanlış stuffta yazsa yanlış
  • eu charlarda her lvlde 2 mastery atlatabilirsin yani wizardın yanına sadece 1 adet mastery açabilirsin bu tamamen sana kalmış cleric açarsan ve wizardla paralel götürebilirsen light armor(protector) giyebilirsin ve str int bufflarını kullanabilirsin phy defansın şimdiki haline göre dahay üksek olur ama magic defansın düşer
  • quote:

eu charlarda her lvlde 2 mastery atlatabilirsin yani wizardın yanına sadece 1 adet mastery açabilirsin bu tamamen sana kalmış cleric açarsan ve wizardla paralel götürebilirsen light armor(protector) giyebilirsin ve str int bufflarını kullanabilirsin phy defansın şimdiki haline göre dahay üksek olur ama magic defansın düşer

İkisini birlikte götürmek kesinlikle Sp farm ister. Yapabilirsen çok iyi olur.
  • Yani 80 LVL e geldiğimde Master lvl maximum 81 mi olacak ? aşağıdaki mesajdan benim anladığım o. ""1 adet mastery açabilirsin""
    derken bi 80 lvl lik daha yani toplamda 160 master lvl olacak şekil demi ?

Son soru ben 80 LVL olduğumda master lvl kaç olacak ? en fazla kaç tane master lvl açabilirim ?

quote:

eu charlarda her lvlde 2 mastery atlatabilirsin yani wizardın yanına sadece 1 adet mastery açabilirsin bu tamamen sana kalmış cleric açarsan ve wizardla paralel götürebilirsen light armor(protector) giyebilirsin ve str int bufflarını kullanabilirsin phy defansın şimdiki haline göre dahay üksek olur ama magic defansın düşer

• ay arkadaşlar tartıştınız konuya bakın ya :D valla komik okurken gülmemek için kendimi zor tuttum ya ha stuff ha staff ha stiff yada stüff :D ya adamın demek istediiini anlayabiliorsanız sorun yok dmk yani bi stuff yazdı die oyunu bilmio die bişi yok yani belki adam senden daha ii biliodur ama yanlıs yazmıştır olabilir insan bu şaşarda beşerde yani böle saçma sapan şeylerle birbirinizi kırmayın arkadaşlar ya
  • cleric lvl ını 24 yapınca çok gusel bi skill açılıyor ismini tam hatırlamıyorum ama sana hem phy def. hemde mag. def. veriyo hemde bol keseden süresi biras ama giant keserken çok işine yarıyoru açıkçası ben full int wizardım kendi lvlımda giantları o skill le kesiyorumhemde çok rahat skill in süresi bitene kadar giant yatıyo
  • eu larda master lvl için her level e 2 verir
    yani 30 lvl sen 60 40 levelsen 80 verir
    80 levelde 160 olur
    ayrıca staff ı stuff yazdı diye saçmalamaya gerek yok
    millet doğru düzgün Türkçe konuşamıyo onlara ders verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.