Şimdi Ara

wizard skilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 aydır oyundan uzağım. Oyunda epey değişiklikler olmuş. Yeni skiller gelmiş.
    Yeni skiller gelince skiller sıfırlanmış. Ben de bu 5 ay zarfında çok şeyi unuttum doğrusu.
    Wizard karakterinde hangi skile ne kadar vereceğimizi biri söyleyebilir mi acaba.
    Bufları 20 verdim. Diğerlerini soruyorum.
    lvl 139 ve dual trans char.

• Diğerlerinin hespi 9 lvl olması lazım.Comboda hangi skillleri kullanıcan bilmiyorum ama eğer lanceleri tercih edersen onları da 20 lvl yapman gerekiyor...
  • Buff ları aç, Comp skilini 9 ya da 12, kullandığın comboya göre ayarla. Çok da fazla bir değişiklik olmadı.
    Gelen 1 2 buff dışında, atak skili eklemediler zaten. Ayrıca Comp skilini (Space Collapse) pvp combona koyma ya da son vuruş olarak koy.

Skilllerin sıfırlanmadıysa, skillerini aynen bırak. Değilse, Cannonları lv20 yapabilirsin. (benimkiler 18).
    Eski kullandığın comboya aynen devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitviper -- 29 Haziran 2008; 9:05:23 >
  • Bence lanceler cannonlardan daha iyi.Zaten çok güzel vuran bir GM skillimiz var,yanında da hızlı ve etkili lanceler çok iyi gidiyor...Ayrıca çok hızlılar.
  • bufflari lwl 20 yap completer ve g master skillerini lwl 9 a getir yeter fazla verirsen combo yapamazsin özellikle g master skili çok uzun sürüyor dolması benimde wizard var dedigim gibi yap birde hailstorm skilli var o çok işine yariycak uygun combo

1.lightin cannon lwl 20
    2.dual cannon lwl 9 (gmaster)
    3.completer skill lwl 9
    4.hailstorm lwl 9

sonrasini kendine göre sırala ben böyle combo yapıyorum

hailstorm %80 down özelligi var çok işine yarar söyleyim
  • Lightning Cannon veya E.Dual Cannon ile adamı düşürdüğünüzü (ki %60 - %70 düşer) comp skilli adama oldukça yaklaşmanızı ve vakit kaybetmenizi + rakibin size varma süresini azaltacaktır.Warrirorlara karşı kazanacağınız en büyük avantajı kaybetmiş olursunuz böylece.Bence bir wizardın combosunda kesinlikle ama kesinlikle comp skilli bulunmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

Lightning Cannon veya E.Dual Cannon ile adamı düşürdüğünüzü (ki %60 - %70 düşer) comp skilli adama oldukça yaklaşmanızı ve vakit kaybetmenizi + rakibin size varma süresini azaltacaktır.Warrirorlara karşı kazanacağınız en büyük avantajı kaybetmiş olursunuz böylece.Bence bir wizardın combosunda kesinlikle ama kesinlikle comp skilli bulunmamalı.

arkdaşım sen en büyük damage veren skilli reddeiyosun farkındamısın 2 avantajı var bu skillin 1. dual cannon işlemezse stun da 2 ye bunu kullanırsın 2. ki zaten warrior senin yanına yaklaşmadan sana vurması imkansız o zaman sende yakındayken en yüksek skillini kullanırsın mantıklı olarak
  • Önemli olan zaten vuramaması.Seninkine göre açıklayayım.

Ligtning Canonu vurduğun zaman adam yüksek ihtimalle yere düşüyor,düşmezse bile arkasından E.Dual Cannon geliyor.Onu vurduğun zaman adam zaten yerde.Sen yere yatmış olan adamın yanına niye gidesin ki ? Uzaktan hallet işini,o kalktığında bir daha düşürme potansiyelin olsun o seni düşürmeden.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
    1 tane atak skili gelmiş. Hani şu karakterden birkaç tane daha çıkan skil.
    Oyun kapalı olduğundan girip bakamadım skilin adına
  • wizard kullanıyorsan en güçlü vuran skili değil, en hızlı skillerini kullanacaksın. Dolayısıyla pvp combosunda comp skilinin yeri ya hiç yok ya da en son skil.

Ayrıca arkadaş oyuna yeni başlayan bir Wi değil, bir süre ara vermiş eski bir Wi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitviper -- 29 Haziran 2008; 15:27:51 >
  • Eski skill seviyelerini hatırlıyorsan aynısını kullanmanı tavsiye ederim.Oyundaki çoğu iyi WZ comp skillini dungeon veya level için kullanıyor.
  • en çabuk dolan skilleri oraya siralasan en seri combo yapan karakter wizard olur bunu aklınızdan çıkarmayın 1.0 altına inen skill bile var önemli olan dogru sıralamayı yapmak completer skilli bir ise yaramasa inanın oraya konmazdı herşey lwl kasmakiçin degil arkdaslar
  • comp skili bir işe yaramıyor denmedi ki, sadece wi nin comp skili pvp de kullanılmıyor dedik.
  • Önceden bu gibi sorulara ben cevap veriyordum ama unuttum
    Tabi deneyerek hatırlamak ta mümkün.
    1 ay sürekli rank kasıp dual trans olmuştum
    Hey gidi günler hey
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

en çabuk dolan skilleri oraya siralasan en seri combo yapan karakter wizard olur bunu aklınızdan çıkarmayın 1.0 altına inen skill bile var önemli olan dogru sıralamayı yapmak completer skilli bir ise yaramasa inanın oraya konmazdı herşey lwl kasmakiçin degil arkdaslar

Anlamıyorsun ki dediğimiz.Biz completor skillinin,combo içinde olmasının gereksiz olduğunu belirtiyoruz.Çünkü hem yavaş hem de adama yaklaşmak gerektiriyor.Bu yüzden combo avantajını kaybetmiş oluyor Wizard.
  • Ben farkı bişey söylemiyorum arkadaşlar wizard ile pvp yapmışsınızdır bakın bakalım hiç completer skilin kullanmayan gördünüzmü ?
    Ayrıca tamamıyla sizin kullanımınıza bağlı seri combo yapıp karşınızda ki size yaklaştığında combo da completer skilli ile karşınızdakini %80 dondurabilme şansının yanı sıra üst düzeyde damage verecektir.
  • Wizard comp skillini kullanıyorsa ya o combo bilmiyordur ya da başka biri ona yanlış öğretmiştir.Wizard için önemli olan çok fazla damage vurmak değildir,az zamanda çok fazla skill vurmaktır.Zaten çok fazla skill vurdukça damage de fazlasıyla geliyor.O yüzden lance skillerini öneriyorlar.Çünkü adam sana vurduğunda doğru düzgün (diğer melee charlara göre) defansın olmadığı için fazlasıyla canın gidiyor.E karşındaki adamın da combo yaptığını varsayarsak,düşürmen bir işe yaramaz.Önemli olan işi uzaktayken bitirmek.Yanına yaklaştırmamak karşındakini...
  • Konuştuğum bütün +140 WZ'ler bu skillin çok yavaş olduğundan PVP'de ya kullanmadıklarını ya da sadece bitirici olarak kullandıklarını söylüyorlar.PVP yerine PVE'de alan skilli olması ve yüksek stun özelliğinden dolayı kullanıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simurg

Konuştuğum bütün +140 WZ'ler bu skillin çok yavaş olduğundan PVP'de ya kullanmadıklarını ya da sadece bitirici olarak kullandıklarını söylüyorlar.PVP yerine PVE'de alan skilli olması ve yüksek stun özelliğinden dolayı kullanıyorlar.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte ama bir türlü güvenmiyor...
  • Ben ve comboda o kadar completer skili kullanan insanlar bu işi bilmiyor
    Herkes Kendi bildiğine devam etsin...
    SAYGILAR

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 6 Temmuz 2008; 2:33:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.