Şimdi Ara

Wizz / CleriC sizce haybird olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size yeni bir tartışma konusu yada öneri verebileceğiniz bir konu açmak istedim.

Bizde arkadaşlarla aramızda konuşuyor çok yorum var bu konu ile ilgili sizlerinde görüşlerinizi almak istedim.

Evet Wizz / CleriC Haybird olurmu?

1- Bizim aramızda olur diyenler çoğunlukta ama önerileri söyle;
    1a-Parti için sadece cleric görevi yapacak ve partiyi buflayacaksa kendisi breysel kasmayacaksa olur , ama kasarken kendi 1 full int gibi vuramaz 50 k vuracaksa 45 vurur,
    2a-partide buf basarken belki mp si yetmeye bilir ama devil olursa bi sorun yaşamaz
    3a-PvP,FW yada hunter tif gibi konularda şansı daha çok arta bilir candan dolayı daha dayanıklı olur birde armor serisi grubu açarsa light armor giyerse ve kendine phy ve mag def basarsa kolay kolay yatmaz
    4a-özellikle phy vuran yaratıklara karşı normal wizz(full Wiz)e göre daha dayanıklı olur ki oyunun %70/80 i phy vuruyor

2-ASLA OLMAZ WİZZ'İN HASI FULL İNT DİYENLER;
    1a-Parti içinde cleric görevide görse zaten partiler genelde wizz den oluştuğundan clericlere fazla iş düşmüyor çok hp basmalarına gerek kalmıyor,
    2a-Partide mp sıkıntısı çekebilir medusa ve diğer uniqlerde can basma mp çok çektiğinden yaşanabilir mutlaka full int,
    3a-Pvp,Fw tif hunter işine gelince bu çar pvp ve diğer işleri görecek çar zaten değil ne işi var o yerlerde ama arkasına bi warrior aldımı kimse yıkamaz ölüm makinası olur mutlaka
    full int
    4a-yaratık zaten phy de vursa magda vursa yüksek damageden hemen kesilir %100 full int

Aramızdaki yorumlar böyle sizin eklemek istediğiniz varsa bütün görüşlere açığız ama oyunun bazı karakteri;

özellikle EU neden Haybird olmaz kısmını tartışıyoruz önerilerinizi bekliyorum.

Hayatı Paylaşmak İçin

• full int her zaman için hybrid olduğu zaman çok sıkıntı yaşarsın bknkz:40 dan sonra inanılmaz derecede mp sıkıntısı çekmeye başlarsın hybrid olduğu zaman her daim silahını yüksek tutmak zorunda kalacaksın(+4- +5)
  • bal gibide olur bknz Esla111 ... Saturnde oynayanlar bilir :)
  • Staff magical attack yapan bir silahtır. Phy attack yoktur.

EU'lar kesinlikle ya full str ya da full int olmalı. Hybrid wizard felan olmaz.
  • bir wizzard hybird olursada tek yer full ınt olsada tek yer ama hybırd de tek atamaz full ınt de tek atabilir. onun için bildiginden şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_
    1a-Parti içinde cleric görevide görse zaten partiler genelde wizz den oluştuğundan clericlere fazla iş düşmüyor çok hp basmalarına gerek kalmıyor,
    2a-Partide mp sıkıntısı çekebilir medusa ve diğer uniqlerde can basma mp çok çektiğinden yaşanabilir mutlaka full int,
    3a-Pvp,Fw tif hunter işine gelince bu çar pvp ve diğer işleri görecek çar zaten değil ne işi var o yerlerde ama arkasına bi warrior aldımı kimse yıkamaz ölüm makinası olur mutlaka
    full int
    4a-yaratık zaten phy de vursa magda vursa yüksek damageden hemen kesilir %100 full int
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_
    full int

Kesinlikle ! Hybird olup amaçsız oynıyacağına full int ol zevkini çıkar deyil mi arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haybird wizard olmaz ama
    ben ilerde sadece cleric olucam diyorsan, wizardı kasmak amacıyla kullanabilirsin. wizardın haybirdi bile diğer intçilerden fazla vurur.
    mp sıkıntın olmaz. oldukça fazla int veriyorsun, zaten partylere bard alıyorlar. amacına ulaşınca wizardı kapatıp onun yerine farklı bir build açabilirsin. burda charı haybrid yaptığında amaç wizard ile kasmak olucaktır. mobları 2 skillde öldüreceği için yinede seridir. str ve light armor 2lisi sayesinde daha dayanıklı olur. 100 olduğunda phy defansı fazla olan hybird cleric olarak oynamaya devam edersin.

bakın silkroadda oyun oynayan herkez ben atak yapıcam ben öldürücem mantığıyla oynuyor. Knight Onlinedaki priestlerin %70 i oyun oynadıkları süre boyunca atak yapmazlarç hep partyde buffçudurlar. işte bu silkroadda yok. hybird cleric yaparak tam party adamı olursun. full int cleric malesef hedef olduğunda dayanıklı kalamaz. full strde mp sıkıntısı çeker koruyamaz.

• Eu charlarda hybrid olmaz.Çünkü el yakma olayı yok.Wizard ve cleric'in tüm skilleri mag atacktır.Rogue,warrior'un ise tüm skilleri phy'dır.Bu yüzden hybrid yapmak gereksiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Eu charlarda hybrid olmaz.Çünkü el yakma olayı yok.Wizard ve cleric'in tüm skilleri mag atacktır.Rogue,warrior'un ise tüm skilleri phy'dır.Bu yüzden hybrid yapmak gereksiz olur.

Bal gibi olur tek warlock neden diye sorarsan debuffları ve stun sonra çek ayar patlat offeringini sonuçta bir wize yıkılmıyor. 100 LV warlock/Clerick (Hybrid) oyna sonra bu cümleyi kur. Şu anda EU CHARLARDA EN GÜÇLÜ BUILD 1. Warrior/Clerick 2. WARLOCK/CLERICK(Hybrid) tir. Hybrid olupta 100 LV Wize yıkılmayan tek chardır + üstüne Life acık. Uranusteki arkadaşlara bu görsel olarak gösterebilirim. Kiske_b . Üstüne char tanımam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessuageKlemor -- 17 Ekim 2009; 23:15:21 >
  • Uranüste Hybird Olupta Medusa kesen wizde Gördüm Full İnt Olupta Elinden Alamayan wizde Gördüm.
    Eskiden (90Lv Zamanında) şöyle bir Laf vardı;Wiz Tek Atar,Tek Yer. Ama 100 Lvde Hiçte Böyle Olmadı Artık Wizlerin Kolay Kolay Lt Açınca Bile Kesebildiğini Göremiyorum. En Azından şimdiye Kadar 1 Wiz Hariç (Sun stafflı) Hiç Bir Wiz kesemedi Beni İster Cleric olsun İster Bard.
    Yani Benim Fikrim Şudur Wizard Açma
  • Başka bir forumda görmüştüm adam 92 lv Wizard bard buıldı varmıs - sonra sıkılmıs wızard clerıc yapmıs - sonra demıskı ben nıye warrıor skıllerını kullanmayayım gıtmıs warrıor - wızard yapmıs charını sende sole dusun neden hybırd yapacaksın kı phy atack mı var eu larda bızım bılmedıgımız. bıraz oyunun genel kuralları var forumlarda onları oku ıstersen yardımcı bılgıler acıkca yazıyor
  • çin buidi haricinde hybirdlerle uğraşma derimm. eu da full git
  • Herkesin yorumları için çok tşk ederim öncelikle.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum,ama MetalWave arkadaşım bu cevaplar içinde(belkie benim gibi düşündüğü için )beni en tatmin

edeni neden derseniz ben illa uniq kesiyim diye bişey yok önemli olan hoşça vakit geçirmek yoksa şu forma kaç kişi elle kasıyor %3/5 bile değildir

herkes botla kasıyor cleric olmamın tek ama cı ben oynarken partide kendim oynamam ama diğer türlü zaten bot kasacak botu hep aynı hareketlerle izlemek

bence bir çok kişiyi sıkıyordur.

Hep kas kas nereye kadar hiç mi PvP yapmak istemiyorsunuz ,FW yada Hunter -Tiflik yapmak istemiyorsunuz bence birçok wizz bard yapmak istiyordur

ama çarları biraz ezik olduğundan yapamıyor.

Yanlış anlamayn Wizz bard ezik demiyorum ama Wizz/Cleric (hybird) göre tabiki ezik yada diğer çarlara göre

Demek istediğim arkadaşlar tabiki herkes beğendiği çarı kasıyor ama benimki sadece bir öneri oyuna birde bu açıdan bakmanızı isterim

tekrar herkese yorumlarından dolayı tşk ederim.

Hayatı Paylaşmak İçin....

• Kafayı peynir ekmek ile yediysen, olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Kafayı peynir ekmek ile yediysen, olur. :)

• Mp sıkıntısı çekersin büyük ihtimalle. Full int
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.