arkadaslar ben gecen bir laptop aldim daha internete baglamadim, bu aldigim wlan liymis internetle ilgili bisey oldugunu duydum ama tam anlayamadim, wlan nedir ve nasil kullanilir. tessekurler
Wireless bağlantı olmasın
Bildiğim kadarıyla.Kablosuz bağlantı yani artık cafe ve benzin istasyonlarında bile kablosuz bağlantı alanı var (hamam da bile)
Hamam a dizüstünü sokacak adamın evde yedeği vardır heralde.
Hamam Ankara Tarihi Karacabey Hamamı Benzin istasyonu Ankara Samsun karayolu 30.Km (adını unuttum) Reklamları izlediniz.
wireless lan olmsı lazım arattırıyorsun, buluyor ve bağlanıyorsun umarım açıklayıcı olmuştur
wireless local area connection yani kablosuz yerel ağ bağlantısı senin yapman gereken wireless tuşunu açıp bulunduğun ortamda kablosuz modem var mı yok mu onu bulmak eğer bulursa vede şifre koymamışssa kullan zaten su anda bi çok lokanta alışveriş merkezi gibi yerlerde bu hizmet verilio
yani ben evde bulundugum yerde baglanamammi? denedim, birkac tane hat buldu ama hep sifre isteniyo
şifreli ise bağlanamzsın tabiiki. bende de 3 tane buluyo. 1 tanesi şifresiz ve sürekli açık.
verdiiniz bilgiler icin tesekurler, verdiginiz bilgiler sayesinde internete suan evden kendi bilgisayarimla baglanmis bulunmaktayim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme