XP professional *64 edition kurdum sp2 Windows media playeri açmıyor aynen şu hatayı an internal application error has occurred veriyor, nasıl düzeltebilirim
Unisstall et tekrar yüklemeyi dene Xp cdsinden. Yine aynı hatayı veririse zaten xpdeki cdden kaynaklanıordur. Zaten olmadı ise Sil başka bir player kullan :)
quote:
Orjinalden alıntı: jamesbont
Unisstall et tekrar yüklemeyi dene Xp cdsinden. Yine aynı hatayı veririse zaten xpdeki cdden kaynaklanıordur. Zaten olmadı ise Sil başka bir player kullan :)
denetim masasında görünmüyor zaten ama xp cd sinden yüklemeyi bilmiyorum 64 edition ingilizce türkçesi yok sanırım.
Unistall programlarıyla dene Bu tür programlar bazen işe yarıyor Yok yine mi göremedin XP'yi O zaman başka bir xp 64 bit cdsi bul format at Başka çare yok. Xp cdsini nerden edindin? Netten mi korsan cdcilerden mı?
xp yi kendim indirdim internette. Yok yinemi göremedin Xp yi derken cd açtığımızda çıkan install xp den bahsetmiyorsun değilmi?
Yok dostum şimdi sen orda xp insattal tıklayınca çıkan windows bileşenleri yğkle kaldırdan dene görünmüyorsa aten :) İş formattır Görünüyorsa bir daha dene
dostum install tıklayınca öle bişi yok direk xp yüklüyecek gibi oluyor zaten ingilizce tam anlamıyla anlayamıyorum ben bi arkadaşlara sorayım, senin dediğin home editionda olabilir bu biraz daha farklı galiba