Şimdi Ara

wmv formatında korumalı videolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wmv formatında korumalı videolar var bunların lisans korumasını nasıl kaldıracağız bildiğiniz bir prog. filan var mı ?

Lisans şifresi şu an için var

• windows media playerin son sürümü ile indirdiğin xxx filmini aç. zaten licence agrement çıkacak securitye kabul de geç.
    gelen pencerede kullanıcı adı ve şifreye filmi indirdiğin xxx sitesinin kullanıcı ve passwordunu yaz.
    onayla. bir süre sonra play yazısı aktif hale gelecektir. tıkla ve seyret.

yine de bu tür filmleri fazla izlemeyin
  • olm her acılısta nete baglanıo salak film ya
  • bende şu anda wmv formatında bir konferansı izlemeye çalışıyorum video 1 saatlik bir şey ben yarımsaatte 8 dakikaksını oynata bildim yavaş yavş yüklüyor. Ben bunu nasıl pc'me kayıt edebilirim yardımcı olun bitirme ödevim için lazım.

Şimdi içime kurt düştü ben bunu kayıt etmenin yolunu bulursam birde şimdi benden şifremi isteyecek?

• linki yokmu o movie nin?
    mms falansa at flashgete
    adresi varsa ver bakalım
  • her seferinde nete bağlanıyor bu önlenemiyor mu
  • adres ver istersen bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: köstebek

bende şu anda wmv formatında bir konferansı izlemeye çalışıyorum video 1 saatlik bir şey ben yarımsaatte 8 dakikaksını oynata bildim yavaş yavş yüklüyor. Ben bunu nasıl pc'me kayıt edebilirim yardımcı olun bitirme ödevim için lazım.

Şimdi içime kurt düştü ben bunu kayıt etmenin yolunu bulursam birde şimdi benden şifremi isteyecek?

ha o durum farklı. benim kasdettiğim lisans isteyen adult filmlerdi.

explorer onları temporery folder a kaydediyor zaten. yapacağın şey seçeneklerden / temporery folder dosyaları gösteri seç orada filmi bul.
    ya da direk search e arat de dosyayı bul *.wmv şeklinde.

o da olmadı ekranda ne varsa kaydeden programlar var. messengerdan görüntüyü kaydetmek için kullanılıyor. forumda arat bulursun. msn kayıt vs. diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 9 Mayıs 2005, 20:06:54 >

• tamam saolun hallettim. flashget kurup onun içine urlsini attım indirdi. Adam tamda benim bitirme ödevimi anlatmış. Yalnız linke sağtuş yaptığımda firefox'ta flashget gözükmüyo bunu nedeni ne olabilir ? explorer üzerinden adresi gösterdimde ben.

• benm filmde indirdigim halde lisans isito köpek ya
  • kazaa da bende lisanslı bi film indirdim indirirken kazaa da da izlenemiyodu. media player 10 da açılmıyo internete bağnıyo biyerlere öle kalıyo bunun net bir çozümü yokmudur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.