Bildirim
Wodafonen Alınma İPHONE4 başka Oparetör Sorunu
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wodofone hangi ülkeye ait cevap verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız -
Vodafone türkiyeden aldıysanız cihazınız simfree dir tüm hatları çalıştırır rahat rahat kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet©
Wodofone hangi ülkeye ait cevap verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız
Wodafone ve Evea .:) -
wodofone
türkcel
evea
hangi ulkede yasiosun sen ya.
para bole tiplere gidio iste sonra bu adamlar iphone alio -
Arkadaş, Türkçede değilki bunlar, yanlış yazasın nasıl birşey bu???? -
quote:
Orijinalden alıntı: blackmurder36
Arkadaşlar wodafone den iphone 4 aldım türkcel yada evea hatlarda çalışıyormu sonradan kilitlenme vs. gibi durumlar olabiliyormu?Teşekkürler.
wodafone-türkcel-evea
3 te 3 yapmışsın helal olsun, buna başlıktaki yanlışları da ekleyelim "Wodofonen Alınma İPHONE4 başka Oparetör Sorunu"
bence "kilitlenme" kelimesini doğru yazarak bütün estetiği bozmuşsun onu da "kitlenme" diye yazmalıydın ki tam olsun... -
Çinden üye olan reklam botu musun birader ? -
ozel isim bunlar Dunyanin heryerinde ayni, heleki Vodafone' un bile bu sekilde yanlis yazilmasi garip? -
quote:
Orijinalden alıntı: BuRDeN
quote:
Arkadaşlar wodafone den iphone 4 aldım türkcel yada evea hatlarda çalışıyormu sonradan kilitlenme vs. gibi durumlar olabiliyormu?Teşekkürler.
wodafone-türkcel-evea
3 te 3 yapmışsın helal olsun, buna başlıktaki yanlışları da ekleyelim "Wodofonen Alınma İPHONE4 başka Oparetör Sorunu"
bence "kilitlenme" kelimesini doğru yazarak bütün estetiği bozmuşsun onu da "kitlenme" diye yazmalıydın ki tam olsun...
-
quote:
quote:
wodafone-türkcel-evea
bence "kilitlenme" kelimesini doğru yazarak bütün estetiği bozmuşsun onu da "kitlenme" diye yazmalıydın ki tam olsun...
Araştırmacı gazeteci gerçekten çok güldüm okurken
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
quote:
quote:
wodafone-türkcel-evea
Bence o
albert ......
Arkadaşlar gerisini siz getirin
-
aynştaynın son peçetesi -
İnsan gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ukala ukala gerzek gerzek yorum yapanlara da teşekkür ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
quote:
quote:
wodafone-türkcel-evea
huyum kurusun napim
bu kadar yanlışa da kayıtsız kalamıyo insan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X