Bildirim
Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oyun dosyaları içerisinde dil klasörünün içinde turkish diye bir dosya var sadece. -
ne zaman başlıyor ya sabahtan beri bekliyorum -
Oyunun "localization" klasörü içerisinde "turkish_xml.pak" adlı bir dosyası bulunmakta. Ne anlam taşıyor bilemedim fakat türkçe olma ihtimali beni bir kat daha heyecanlandırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 13 Şubat 2020; 13:23:25 > -
oyun içinde olan bir dillin ismini o dosyaya verince açılıyor, ben baktım bir kaç eşya skill falan türkçe, diyaloglar çevrilmemiş muhtemelen eskiden kalma, biri çevirmek isteyip bırakmış öylecequote:
Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN
Oyunun "localization" klasörü içerisinde "turkish_xml.pak" adlı bir dosyası bulunmakta. Ne anlam taşıyor bilemedim fakat türkçe olma ihtimali beni bir kat daha heyecanlandırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Şubat 2020; 13:41:55 > -
Çıktı mı oyun? nasıl beğendiniz mi -
-
daha birde güncelleme yapacaz 15 gb falan olursa 16mbps ile ben bugün zor oynarım bir yandan da cod mw indirmeye çalışıyorum onuda yarın oynıcam wolcen yalan olacak gibi -
UTC saati ile 17:00 da yayınlanacakmış...
Buda bizim saatimiz ile 20:00 oluyor... -
Yapım çıktıktan sonra da ciddi oranda geliştirilmeye devam edilicek dedi yapımcısı yani zamanla birçokşey eklenicek , v1.0 ile sadece çıkışa hazır hale geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 13 Şubat 2020; 18:6:4 > -
Almayı düşünen arkadaşların hemen almasında fayda var zira çıktıktan sonra fiyatı hatrı sayılır oranda artıcak , 45 USD olarak belirtilmiş , TRY yansıması nasıl olur bilinmez. -
-
50 den 61TL ye yükseldi şu an.quote:
Orijinalden alıntı: Wollowon
Almayı düşünen arkadaşların hemen almasında fayda var zira çıktıktan sonra fiyatı hatrı sayılır oranda artıcak , 45 USD olarak belirtilmiş , TRY yansıması nasıl olur bilinmez. -
15,9 gb hayırlı olsun yarına oynarız artık. -
15.9 GB indiriyor... -
İniyor bakalım. Bu rezil hızla anca gece 2-3 gibi inebilir o da çok iyimser bir tahmin. Yarına sarkacak belli ki. -
20Ekim 2016 da 23TL ye almışım oyunu.Anlık fiyat oyuna göre iyi bence.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.
Oyunun sıfırdan kurulumu 16GB.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 13 Şubat 2020; 20:5:14 > -
Online mode açılımı bende iniyor anca
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
keşke güncellemeyi daha önce yaptırabilselermiş , benim için pek sıkıntı değil 4,7 mb indirme ile 1 saate hazır21:30 gibi yayın açıp ufak bir bakış atarım.göz atmak isteyen olursa
-
Malesef steam pre-load olayına izin vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X