Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
16
Favori
28.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Sanki Betada Türkçe vardı diye hatırlıyorum.
    Malesef...
    Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Oyun dosyaları içerisinde dil klasörünün içinde turkish diye bir dosya var sadece.
  • ne zaman başlıyor ya sabahtan beri bekliyorum
  • Oyunun "localization" klasörü içerisinde "turkish_xml.pak" adlı bir dosyası bulunmakta. Ne anlam taşıyor bilemedim fakat türkçe olma ihtimali beni bir kat daha heyecanlandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 13 Şubat 2020; 13:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Oyunun "localization" klasörü içerisinde "turkish_xml.pak" adlı bir dosyası bulunmakta. Ne anlam taşıyor bilemedim fakat türkçe olma ihtimali beni bir kat daha heyecanlandırdı.
    oyun içinde olan bir dillin ismini o dosyaya verince açılıyor, ben baktım bir kaç eşya skill falan türkçe, diyaloglar çevrilmemiş muhtemelen eskiden kalma, biri çevirmek isteyip bırakmış öylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Şubat 2020; 13:41:55 >
  • Çıktı mı oyun? nasıl beğendiniz mi
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    hayır malesef ben akşam 8 gibi açılacağını düşünüyorum
    Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI]
  • daha birde güncelleme yapacaz 15 gb falan olursa 16mbps ile ben bugün zor oynarım bir yandan da cod mw indirmeye çalışıyorum onuda yarın oynıcam wolcen yalan olacak gibi
  • UTC saati ile 17:00 da yayınlanacakmış...
    Buda bizim saatimiz ile 20:00 oluyor...
  • Yapım çıktıktan sonra da ciddi oranda geliştirilmeye devam edilicek dedi yapımcısı yani zamanla birçokşey eklenicek , v1.0 ile sadece çıkışa hazır hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 13 Şubat 2020; 18:6:4 >
  • Almayı düşünen arkadaşların hemen almasında fayda var zira çıktıktan sonra fiyatı hatrı sayılır oranda artıcak , 45 USD olarak belirtilmiş , TRY yansıması nasıl olur bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hala çevriliyor türkçe olarak büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Türkçe vardı betada bakalım bugün belki görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

Almayı düşünen arkadaşların hemen almasında fayda var zira çıktıktan sonra fiyatı hatrı sayılır oranda artıcak , 45 USD olarak belirtilmiş , TRY yansıması nasıl olur bilinmez.
    50 den 61TL ye yükseldi şu an.
  • 15,9 gb hayırlı olsun yarına oynarız artık.
  • 15.9 GB indiriyor...
  • İniyor bakalım. Bu rezil hızla anca gece 2-3 gibi inebilir o da çok iyimser bir tahmin. Yarına sarkacak belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    20Ekim 2016 da 23TL ye almışım oyunu.Anlık fiyat oyuna göre iyi bence.

Oyunun sıfırdan kurulumu 16GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 13 Şubat 2020; 20:5:14 >
  • Online mode açılımı bende iniyor anca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke güncellemeyi daha önce yaptırabilselermiş , benim için pek sıkıntı değil 4,7 mb indirme ile 1 saate hazır21:30 gibi yayın açıp ufak bir bakış atarım.göz atmak isteyen olursa
    Twitch
    captanico - Twitch
    https://www.twitch.tv/captanico

• captanico kullanıcısına yanıt
    Malesef steam pre-load olayına izin vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.