Merhaba, bu konudaki yamayı biraz güncelledim ama hala çok fazla eksiği mevcut. Hikaye anlaşılıyor fakat eksikler biraz oynanışı etkileyebilir. Özellikle endgame tamamiyle çalışmıyor durumda. Kendim oynarken gördüğüm eksikleri boş zamanımda biraz düzeltmek istedim. Konunu sahibi arkadaşa ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım. 2 aya yakın yanıt bekledim ve yayınlamaya karar verdim. Yamaya devam etmeyi düşünmüyorum. Devam edersem güncel halini tekrar paylaşırım. İyi oyunlar... Oyunla alakasız konuda fotoğrafların neden böyle göründüğünü anlamadım üstüne tıklayınca düzeliyor. Bu yüzden küçük bıraktım önizlemeleri. Düzenlenen Bölümler - Menüdeki çeviri hataları. - Menüdeki güncellemeden dolayı bozulmuş kısımlar. - Oyun kolu desteği sayfası. - Oyun kolu tuş yönlendirmeleri. - Npclerden bazı kısımlar. İndirdiğiniz dosyanın içinde bulunan english.pak dosyasını oyunun kurulu olduğu dizinde /localization klasörüne kopyalayın, soruya evet deyin. Diğer dosyayı yedek almayı unutmayın. Link Güncellenmiştir EKRAN GÖRÜNTÜLERİ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnKramerTR -- 5 Kasım 2023; 18:36:36 > |
Wolcen: Lords of Mayhem'de Türkçe Yama ile Oynamanın Keyfini Çıkar
Wolcen: Lords of Mayhem Türkçe Yama 2.2 (2023) ile artık bu popüler aksiyon rol yapma oyununu kendi dilinde oynayabilirsiniz. Bu resmi olmayan yama, oyunu tam olarak Türkçe'ye çevirerek dil engeli olmadan maceranın tadını çıkarmanıza olanak tanır.
Wolcen Türkçe yama, oyunun tüm yönlerini kapsar:
- Hikaye metni ve diyaloglar
- Arayüz ve menüler
- Beceri açıklamaları
- Eşya tanımları
Yama, oyunun en son sürümü olan 2.2 ile uyumludur ve düzenli olarak güncellenir. Bu sayede en yeni içerikleri ve özelliklerini Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.
Wolcen: Lords of Mayhem Türkçe Yama 2.2'yi indirmek ve kurmak kolaydır. Resmi web sitesine giderek yamayı indirebilir ve kurulum talimatlarını takip edebilirsiniz. Yamayı kurduktan sonra oyununuzu yeniden başlatın ve Türkçe dilini seçin.
Wolcen: Lords of Mayhem'i Türkçe oynamak, oyun deneyimini büyük ölçüde geliştirir. Artık oyunun hikayesini ve mekaniklerini tam olarak anlayabilir ve oyunun tadını daha da çıkarabilirsiniz.
Wolcen: Lords of Mayhem Türkçe Yama 2.2 ile dil engeli ortadan kalkıyor. Oyunu kendi dilinde oynamanın keyfini çıkar ve maceranı Türkçe olarak yaşa.