Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırpılmış versiyon çıktı .Başlıyorum indirmeye.
  • Oyunu sevenler de var, sevmeyenler de. Ben şahsen beğendim. Fantastik öğeler ve upgradeler oyunu renklendirmiş, hoş olmuş. Senelerce unutulmayacak bir klasik olmasa da gayet güzel bir oyun. Özellikle gold, intel ve tome'ları ararken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Ayrıca oyunun zevki en zor seviyede çıkıyor. Oyuna ilk olarak 3/4 zorluk seviyesinden başladım, biraz oynadıktan sonra 4/4 (en zor) seviyeyeden tekrar başladım. Tahminimce 3/4'te bile zorlanmadan bitirebilirsiniz oyunu, adamların arasına gözü kapalı dalabiliyorsunuz. Ama en zor seviyede (Uber) o kadar rahat dalamiyorsunuz adamlara. Gerçi eğer sıkı bir FPS oyuncusuysanız Uber bile çok zor gelmiyor.

Uzun lafın kısası, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunu sevenler de var, sevmeyenler de. Ben şahsen beğendim. Fantastik öğeler ve upgradeler oyunu renklendirmiş, hoş olmuş. Senelerce unutulmayacak bir klasik olmasa da gayet güzel bir oyun. Özellikle gold, intel ve tome'ları ararken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Ayrıca oyunun zevki en zor seviyede çıkıyor. Oyuna ilk olarak 3/4 zorluk seviyesinden başladım, biraz oynadıktan sonra 4/4 (en zor) seviyeyeden tekrar başladım. Tahminimce 3/4'te bile zorlanmadan bitirebilirsiniz oyunu, adamların arasına gözü kapalı dalabiliyorsunuz. Ama en zor seviyede (Uber) o kadar rahat dalamiyorsunuz adamlara. Gerçi eğer sıkı bir FPS oyuncusuysanız Uber bile çok zor gelmiyor.

Uzun lafın kısası, tavsiye ederim.

Sana güveniyorum deneyeceğim.

• @musAKka
    hocam oha yani, milleti zora koşup soğutacan yahu oyundan.
    bana normall zorluk seviyesi bile hiç de kolay gelmedi doğrusu.
    silahlara, kristallere filan alışınca zorlanmadım desem yalan olur...
  • Aynı zorluk seviyelerinden ben de şikayetçiyim.Oyuna ilk olarak normal seviyeden başladım ve açıkcası AI kesmedi onun için şimdi hard'da oynuyorum.

Bu arada Raven,fizik motorunu çok güzel bir şekilde kullanmış.Havok fizik motorunun hünerlerini en iyi bu oyun yansıtmış.Açıkcası Nvidia'nın Physx'inden bile çok sevdim.(Havok,işlemci üzerinden işlem yaptığı halde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 24 Ağustos 2009; 16:02:17 >
  • quote:

Gerçi eğer sıkı bir FPS oyuncusuysanız Uber bile çok zor gelmiyor.

Bende Hard'da oynuyorum görevi tamamlayamama dışında mücadele verememekden aynı yeri çok fazla tekrar ederek oynadığımı hatırlamıyorum ve hiç bir yerde zorlanmadım. Yinede zorluk seviyesi tatmin edici bazı oyunların anlamsız derecede zor olması oyundan soğutmakdan başka bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ağustos 2009; 16:37:50 >
  • İnsan yapısına göre değişiyor bu durum. Kimileri aynı şeyi 3-4 kere tekrarlayıp geçemeyince sıkılıp kapatır oyunu. Kimileri de aksine iyice hırs yapıp saatlerini harcar, bundan da zevk alır. Ben 2. kategoride yer alıyorum ama gerçi bu oyunda en zorda oynamama rağmen aynı yeri 2'den fazla denediğimi hatırlamıyorum. Bazı oyunlar vardır, en zoru gerçekten deli eder adamı ama Wolfenstein bunlardan biri değil, o kadar zorlamıyor.

Oyunun fizik motoru da gayet iyi kotarılmış. Havok zaten iyidir, bu oyuna da güzel adapte edilmiş.

Not: Oyunda upgradeler çok önemli yer tutuyor. Damage ve accuracy arttıran upgrade'leri hemen almak lazım (özellikle tüfeğin)
  • quote:

Oyunda upgradeler çok önemli yer tutuyor. Damage ve accuracy arttıran upgrade'leri hemen almak lazım (özellikle tüfeğin)

Katılıyorum, nerdeyse bütün paramı mp40 ve mp44'e yatırdım. Bu aralar seni göremiyorum nerelerdesin yahu, gel boyunun ölçüsünü alam biraz, söz veriyorum yaralı bırakıp süründürmem

@VaLoUr : Uzun süre cod multiplayer oyunculuğundan bahsetmişsinde, oyundaki kullandığınız nick nedir, VaLoUr nickli gral bir oyuncu tanımıyorumda ondan sordum

Ha tabi sende Kumandan nickli tanımıyorsundur. | LS | RelaX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 24 Ağustos 2009; 16:46:21 >

• peki zorluk seviyelerinin birbirinden farkı ne?
    zorlaşan ne yani? daha fazla sayıda düşman gelemez, zaten sürüyle geliyorlar.
    atışlarımıza daha duyarsız mı oluyorlar, daha kötü mü nışan alıyoruz birden bire?
  • @ Kumandan

COD 2'de Nick'imi çok değiştirdim ve her zaman düzenli olarak oynamıyorum şu anda Nick'i valour olarak kullanıyorum ve bir Klan'ada mensup değilim tanımamış olman gayet normal. |LS| Klan'ını tanıyorum daha önceden başka üyeleriyle oynamıştım. Takıldığın server'ların IP ve Port numarası verirsen birbirimize rastlayabiliriz. Springfield tarzı Sniper Rifle silahlarıyla TDM veya DM yapmayı çok severim ve iyi oynarım, makineli Thompson veya MP40 gibi silahlarlada iyiyimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ağustos 2009; 21:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

peki zorluk seviyelerinin birbirinden farkı ne?
    zorlaşan ne yani? daha fazla sayıda düşman gelemez, zaten sürüyle geliyorlar.
    atışlarımıza daha duyarsız mı oluyorlar, daha kötü mü nışan alıyoruz birden bire?

Düşmanların vuruş yeteneği daha da artıyor.Bunun yanı sıra yediğimiz mermiler daha da etkili oluyor.
  • Arkadaşlar bir yerde takıldım.Kilise gibi bir yere girdim.Gökyüzüne mavimsi-yeşil bir ışık yükseliyor.E tuşuna basınca mekan değişiyor ya,orada uçan büyük akarları(ben öyle diyorum :) ) öldürüyorum ama bir şey olduğu yok.Kırmızı büyük akarlar geliyor ki canımızı yakıyor onlarıda haklıyorum.Küreye de ateş ettim nafile.
    Tam olarak ne yapacapız burada?
  • Oyun beklentileri karşılar bence
  • oyun harikaymış baya SP den sonra MP oynarız yine gruplaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Saolun peki sisko alman komutanı nasıl yeneceğiz.
    Geçtim sonunda canını azalttıktan sonra can alırken yukarıdaki şeylere ates edicez 3ünü de uçurunca sonunda ölüyor

ii de adama mermi işlemiyoki canını nası azaltıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

@ Kumandan

COD 2'de Nick'imi çok değiştirdim ve her zaman düzenli olarak oynamıyorum şu anda Nick'i valour olarak kullanıyorum ve bir Klan'ada mensup değilim tanımamış olman gayet normal. |LS| Klan'ını tanıyorum daha önceden başka üyeleriyle oynamıştım. Takıldığın server'ların IP ve Port numarası verirsen birbirimize rastlayabiliriz. Springfield tarzı Sniper Rifle silahlarıyla TDM veya DM yapmayı çok severim ve iyi oynarım, makineli Thompson veya MP40 gibi silahlarlada iyiyimdir.

Biz genelde SD takılıyoruz. TDM, CTF, DM türü oyunlar sütçü beygiri gibi koşturmacadan ibaret (bence ). Ama arada takılıyorum bu tür serverlara. Xfire kullanıyorsan zaten TR serverları otomatik çıkar. Arkadaş listesinden de direk oynadığım servera girebilirsin.

• @FadeToßlack
    quote:

Düşmanların vuruş yeteneği daha da artıyor.Bunun yanı sıra yediğimiz mermiler daha da etkili oluyor.

sağ olasın dostum.
    bu durumda çok daha tedbirli ilerlemek gerek desene...
  • Wolfenstein 3D'den nerelere gelmiş be efsane...
  • bende yeni başladım oyuna gayet güzel.
    yalnız tam konusu ne bu oyunun bi bilgi verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

@ Kumandan

Biz genelde SD takılıyoruz. TDM, CTF, DM türü oyunlar sütçü beygiri gibi koşturmacadan ibaret (bence ). Ama arada takılıyorum bu tür serverlara. Xfire kullanıyorsan zaten TR serverları otomatik çıkar. Arkadaş listesinden de direk oynadığım servera girebilirsin.

Sütçü beygiri hele o COD 4'de dahada fazla evet haklısın dostum fakat DM, TDM, CTF'yi daha çok sevmemin nedeni SD'de aksiyonun biraz daha az oluşu vurulduğunda oyuna haliyle tekrar giremiyorsun ve pusuya yatarak oynanış şeklinden dolayı biraz sıkıcı geliyor sanırım her zaman tercih etmiyorum ama arada sırada oynarım yinede. Bu tür oyunlar oyuncuya serilik kazandırıyor ve bu diğer oyunlarada yansıyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.