kapalı bir mekana girdik büyük bir şey var dönüyor üsrekli 1 e basıp 4 adet kırmızı ile gösterilen yerleri patlattım ama bundan sonra ne yapacağız fraps çalışmıyor ss alamadım.
Sayfa başında bahsetmişler sanırım takıldığın yerden
yok hocam o değil daha o kadar ilerlemedim oyunun başlarında.
Oyunu biraz oynadımda arkadaşların dediği gibi çok fantastik yapmışlar. Pek sarmadı yani. Beklediğim gibi bi oyun değil. Bitirmek için oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: DRAVENBACH
quote:
Orijinalden alıntı: by_edi
quote:
Orijinalden alıntı: DRAVENBACH
arkadaslar AİRFİELD WEST bolumune kadar sorunsuz geldim ve burada fena halde takıldım yardımınızı beklıyorum tesekklıyorum.
orada o yuvarlak yere gıden kabloların trafosu gıbı buyuk yerlere ates edecen
orada sanırım 4 adet trafo gıbı seylerden var onları vurmak sorun degil asagı iner ınmez onları yok edıyorum ama ama gelen ölü nazi askerlerını vurmak cok zor ve en son kırbaclı bır hatunda bu ölü nazilere katılıyor o zaman ımkansız bır hal alıyor oyun , iyi ce sınır ettı yaaa
Evet arkadaşlar nasıl geçiyoruz burayı trafoları patlatıyorum ama kırbaçlı hatunla beraber ölü nazileri öldürmesi çok zor geçen nasıl geçmiş ?
Yaklaşık %75 umarım bu akşam oynayabilirim
Arkadaslar ben oyunun başlarında fazla arama yapmıyordum o yüzden fazla arama yapamadım şimdi her yeri tabiri caizse didik diidk arıyorum sizce çok büyük bir hatamı yapmısım ilk bölümlerde en fazla - tane bulabiliyordum
Oyundan ss alabileceğim fraps dan başka bir program yok mu?
Print Screen
arkadaşlar oyunu kurdum fakat acılırken 134 k/199 hz uyarısı veriyor ses geliyor ama görüntü yok.en son drıveri yükledim hala aynı
sizce neden olabilir bütün cözünürlkleri denedim ??
valla arkadaşlar oyun mükemmel olmuş, beklemenin her saniyesine değdi. ayrıca oyunu bir an önce bitirmek için değil de hakkını vererek oynarsanız çok uzun. neredeyse 9 saat oyundan sonra hala %57 ye ancak geldim. müthiş birşey...
arkadaşlar yardım edecek yokmu oyun acılıyo sesler geliyo menüde dolaşıyom fakat görüntü yok frequancy ıs out of range 134 k/199 hz die bi uyarı cıkıyo.oyun hangi cözünürlükte acılıyo ve ilk menü geldiğinde options a girip cözünürlüğü değiştirsem sorun kalmıcak ama göremiyom tabi.sürücüleri falan değiştirdim sorun aynı.sadece bu oyunda yapıyo sorunu diğer bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum ???
Arkadaşlar oyunu dün yükledim, sorunsuz bir şekilde oynadım ama oyunu bugün açmak istediğimde aşagıdaki hatayı alıyorum
quote:
Arkadaşlar oyunu dün yükledim, sorunsuz bir şekilde oynadım ama oyunu bugün açmak istediğimde aşagıdaki hatayı alıyorum
snırım c++ yüklemeniz lazım
Beğenenlerde var beğenmeyenler de...
Oyunu kurdum ama oynama fırsatım olmadı... Ama severim ben bu tarz fpsleri
arkadslar oyunu ındırdım malum .mdf formatında wın7 de calışan ıso programı varmı deamon olmayan soyle guzel yakıcı bır program
Arkadaşlar şu hansı nasıl geçiyoruz ?ilk seferde dönen kulelerin arasından adama kristali saplayıp sonra yıkıntıların arasında savaşıyoruz orda geçemiyorum 1 saattir uğraşıyorum geçebilen var mı ?
abi ben indirdimde oyunu şimdi rar'dan mı çıkarıcaz ne yapıcaz yardım edin
yapay zeka cokmu kötu banamı öle geldı (fazla oynamadım gercı) ustumuze mal mal kosan askerler falan pek hosuma gıtmedı acıkcası fızık motoru guzel sesler fena degıl oynanabılırlık ıdare eder
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
yapay zeka cokmu kötu banamı öle geldı (fazla oynamadım gercı) ustumuze mal mal kosan askerler falan pek hosuma gıtmedı acıkcası fızık motoru guzel sesler fena degıl oynanabılırlık ıdare eder
sana öyle gelmedi. yapay zeka adamlar yakınına geldiği zamn çok kötü. üzerine kosturuyolar. Sadece bir şeye dikkat ettim genelde bütün fps oyunlarında ilk başta yaparım bunu. şimdi düşman evin duvarının köşesine saklandı. Bende duvara tam 3 sarjör boşalttım. Niyemi? Ben hala ateş ettim halde siperden çikiyormu diye. Ve isteğim gibi oldu adam siperden çikmadı Ateş etmeyi kestim sonra o ateş etmeye başladı. Bu güzel bişey. Sonra el bombası atmaktan çekinmiyolar bunuda sevdim. Genelde fena değil. Baya oynadım ama pek gerilim dolu anlar yaşamadım(yani ilk oyuna göre gerilim az bence)