Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaratığın kırmızı bölgelerine ateş et. 4 tane kırmızı bölgesi var zaten. Her birini vurduğunda yaratık sersemliyor ve üzerine ufak yaratıklar salıyor. Hızlı geldikleri için bu sırada zamanı yavaşlatma özelliğini kullanarak onları öldürebilirsin. Sonra yaratığın 3 kırmızı noktası kalacak. Haritayı bir kare gibi düşün. Her bir köşede kullandığın o dev silahtan var. Birinden mecburen çıkınca, en yakınında olan diğerine git ve aynı yöntemi deneyerek sırayla 3 kırmızı noktayı da yok et, yaratık ölür
  • Çok fantastik olmuş.1'de de vardı fantastik olaylar ama bukadar değildi ve senaryo daha inandırıcıydı.Bunda sanki rpg oynuyoruz büyücüyü seçmişiz stamina falan dolduruyoruz , görülmeyen kapılardan özellik kullanarak geçiyoruz , zamanı yavaşlatıyoruz.Çok sarmadı açıkçası.Senaryosunu bukadar fantastik beklemiyordum.Grafik ,ses , atmosfer olarak geçerli not verdim yinede..Oyun müzikleri 1 kadar şahanede değil bu arada.Oyunda silah güncellemeleri , black market olaylarına girilmemeliydi ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_PS2

yaratığın kırmızı bölgelerine ateş et. 4 tane kırmızı bölgesi var zaten. Her birini vurduğunda yaratık sersemliyor ve üzerine ufak yaratıklar salıyor. Hızlı geldikleri için bu sırada zamanı yavaşlatma özelliğini kullanarak onları öldürebilirsin. Sonra yaratığın 3 kırmızı noktası kalacak. Haritayı bir kare gibi düşün. Her bir köşede kullandığın o dev silahtan var. Birinden mecburen çıkınca, en yakınında olan diğerine git ve aynı yöntemi deneyerek sırayla 3 kırmızı noktayı da yok et, yaratık ölür

Teşekkürler, akşama deneyeyim

• bugün kurup hemen başladım oyuna, bence çok zevkli olmuş oyun ama RTCW deki tadı vermedi orası ayrı.Grafikleri de yeterli düzeyde,çatışmalar özel güçler felan güzel olmuş yani oyun kendini oynattırıyor tavsiye ederim herkese..
  • Oyun hakkında birşey soracağım silahlarımızın parçalarını değiştirdiğimiz gibi elimizdeki taşın parçalarını da değiştirebiliyoruz galiba bunlar ne işe yarıyor?
  • arkadaslar bende burda kaldım zeeplin die bi yer nasıl gecicem yaa
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

ordakı kırmızı kapı kapalı camlar kursun gecırmıo mavı yer kırılmıo ne yapcam :S
  • arkadaşlar oyunu kurdum.çamak istediğimde wolfenstein sp çalışmayı durdurdu. diyo sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Oyun hakkında birşey soracağım silahlarımızın parçalarını değiştirdiğimiz gibi elimizdeki taşın parçalarını da değiştirebiliyoruz galiba bunlar ne işe yarıyor?

valla birisi açıklarsa iyi olur..bende baya ilerledim daha upg yapmadım..sanırım sonlarda lazım olacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Oyun hakkında birşey soracağım silahlarımızın parçalarını değiştirdiğimiz gibi elimizdeki taşın parçalarını da değiştirebiliyoruz galiba bunlar ne işe yarıyor?

valla birisi açıklarsa iyi olur..bende baya ilerledim daha upg yapmadım..sanırım sonlarda lazım olacak gibi..

Birde yeni çıkan bir özellik var 2 nolu tusda birşey oluyor nedir o
    1-duvardan geçiş fln
    3-kalkan
    4-zaman yavaslatma
    şimdi de de 2 çıktı ne işe yarıyor ki?
  • quote:

quote:

quote:

1-duvardan geçiş fln
    3-kalkan
    4-zaman yavaslatma

o mermi hasarını arttıyor.alev topu gibi bisey oluyor mermi

• quote:

Orijinalden alıntı: by_edi

arkadaslar bende burda kaldım zeeplin die bi yer nasıl gecicem yaa

ordakı kırmızı kapı kapalı camlar kursun gecırmıo mavı yer kırılmıo ne yapcam :S

orada heralde 2. gücü kullanarak solda olcak heralde o kapıya güc sağlayan kol var onu patlatcan

• Oyunu ve 1.1 yamasını kurdum başladım oyuna,ama oyun oynanacak gibi değil.1024x768de 30fps alıyorm,800x600de de,detayları açıp kapatsam bile fps 30un üstüne çıkmıyor.Oyunda 30fps sınırı falan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Oyunu ve 1.1 yamasını kurdum başladım oyuna,ama oyun oynanacak gibi değil.1024x768de 30fps alıyorm,800x600de de,detayları açıp kapatsam bile fps 30un üstüne çıkmıyor.Oyunda 30fps sınırı falan mı var?

Oyun monitör ve ekr. kartınıza göre otomatik optimize ediyor, yani 30 veya 60-75 gibi. Vsync ayarını kapatıp açıp deneyin.

bu arada sisteminizin özelliklerinide yazarsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldBullet

quote:

quote:

quote:

1-duvardan geçiş fln
    3-kalkan
    4-zaman yavaslatma

o mermi hasarını arttıyor.alev topu gibi bisey oluyor mermi

Saolun peki arkadaslar taş için yapılan upgradeler neler?

• ya millet bende church-kilisede takıldım dev bir makine var tepesinde iki tane halka var dönen içerde askerler falan...sanırım burda makine durdurulacak ama durduramıyorum bomba konacak yeri yok,ateş ediyorum yine bişey olmuyor kapılarda kapandı kaldık orda.nasıl etcez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

ya millet bende church-kilisede takıldım dev bir makine var tepesinde iki tane halka var dönen içerde askerler falan...sanırım burda makine durdurulacak ama durduramıyorum bomba konacak yeri yok,ateş ediyorum yine bişey olmuyor kapılarda kapandı kaldık orda.nasıl etcez?

1e basıp kırmızı şekilde olan kutucuklara ates et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 22 Ağustos 2009; 20:14:50 >
  • @Kumandan

hd 2600pro,2gb ram,c2d e4600.Son sürücüler ve directx yüklü.Vsync açık ve kapalı denedim bir fark olmadı,neyse sağlık olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

ya millet bende church-kilisede takıldım dev bir makine var tepesinde iki tane halka var dönen içerde askerler falan...sanırım burda makine durdurulacak ama durduramıyorum bomba konacak yeri yok,ateş ediyorum yine bişey olmuyor kapılarda kapandı kaldık orda.nasıl etcez?

1e basıp kırmızı şekilde olan kutucuklara ates et

Doğru öyle imiş eyvallah
  • Birisi taşlara yapılan upgradeler hakkında bilgi versin birde tank yapım yerini geçt,kten sonra sisko bi alman komutanla karsılasıyoruz onu nasıl geçeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 22 Ağustos 2009; 21:38:58 >
  • kristal upgrade ler mesela veil 1.ci kristal biraz daha fazla oluyor.koruma da yani 3. kristalde sadece kafanı koruyor kalkan ama diğerini satın aldın mı tüm vücudunu vs böyle simgelere bakınca zaten anlarsın sağda nasıl değiştiğini.taşın upgradeleri daha önemli silahlarınkinden zaten canavarlarla savaştığınızda çok işe yarıyor özellikle black son adlı son bölümde.fabrika bölümüne gelince tanka doğru git ama bu arada 1. ve 4. kristali kullan
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.