Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call Of Duty Warfare 2 gelene kadar bu oyun idare eder hiç olmassa uzun zamandan beri böyle kaliteli oyun oynamadım
  • Multi için orjinal key gerekiyor arkadaşlar. Ha orjinal olmayan serverlar çıkınca belki oynanır ama şuan oynanmıyor.
  • Son derece güzel bir oyun
  • @ismailyt
    Allah Allah açık gözüküyor profilden baktığımda.Neyse önemli değil 2 güne iner,sağol yinede.

Bioshock belki ço kkorkunç değil ama spider splicerlardan nasıl korkulmaz yahu?Göremiyorsun falan doğru düzgün,bir orda bir burda,hadi onları geçtim sesleri feci geriyor.Tabi herkesin korkusu farklı xD
  • Farm House araştırma görevinde her eve girdim ama görevi tamamlayamadım burada takılan varmı ?

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]
  • arkadaşlar ne olur pm den bana nasıl edineciğimi yazın..bulamıyorum oyunu:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Farm House araştırma görevinde her eve girdim ama görevi tamamlayamadım burada takılan varmı ?

Oraları geçtim ama pek sağıma soluma bakma huyum olmadığından nasıl geçtiğimi hatırlayamadım.Yukardaki görevini gösteren pusulayı takip et ondan hiç şaşma bazen görmediğin yerlerde tünel girişi olabiliyor.O bölümdede hatırladığım kadarıyla bir farm house 'ın çatı katına çıkıp * işaretli bir duvardan başka farm house 'a geçiyorduk. ( galiba sanırsam )

• Duvardaki işaret gözümden kaçmış buldum sağol ama resimdeki değil başka bir çiftlik evinden giriliyor ve karşıya geçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2009; 11:07:50 >
  • Eskiden id ve reven birleşiminden grafik ve oynanış olarak muhteşem oyunlar çıkardı devrim yaratırlardı.........
    Wolfenstein kötü olmamakla birlikte klasik olacak kadar iyide değil......Devrim başka bahara Rage belki...........
    Id software bakalım ZeniMax Media kanatları altında neler yapacak......
  • Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

Neyse 1-2 saat sonra bende oynayabileceğim, sahurdan sonra uyumak yok

• Hocam o indirme hızı ne öyle,Allah nazardan saklasın Nerden çekiyorsun oyunu?

quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

düz: ign 7.3 vermiş oyuna,multiplayerı baya kötülemiş,ama kötülenmeyecek gibi de değilmiş sadece 3 oyun modu ve max. 12 kişiye destek veriyormuş multiplayer.et:w yi unutmuşlar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 21 Ağustos 2009; 1:41:00 >

• 8 mbit, torrent
  • beğenmedim oyunu bana göre değilmiş
  • Arkadaşlar burda takıldım;
    o sarı yanan şeyi alcam ama üstüme duvar iniyor ..Ne yapmam lazım?

• "1" tuşuna bas öyle al
  • @ SAMASRA
    4 Tuşuna basıp zamanı yavaşlat ve tavan aşağı inmeden taşı al ve kaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2009; 11:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobar

Hocam o indirme hızı ne öyle,Allah nazardan saklasın Nerden çekiyorsun oyunu?

quote:

Hergün kontrol ediyordum 1 gün bakmadım çıkmış oyun

düz: ign 7.3 vermiş oyuna,multiplayerı baya kötülemiş,ama kötülenmeyecek gibi de değilmiş sadece 3 oyun modu ve max. 12 kişiye destek veriyormuş multiplayer.et:w yi unutmuşlar galiba.

@Kumandan dostum upload'ı artır biraz yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Valla auto idi hep up hem down :) Hiç elleşmedim 2 saat 45 dk. da indi. Oyunun %45 lik kısmınıda oynadım bile sabaha kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Valla auto idi hep up hem down :) Hiç elleşmedim 2 saat 45 dk. da indi. Oyunun %45 lik kısmınıda oynadım bile sabaha kadar

Nasıl beceriyosunuz ya

Oyunu bitirmişsin neredeyse

• Nazilerin özel askerlerini nasıl öldürebiliyoruz öldürene kadar canım çıkıyor :)
    Birde silahların hangi parçalarını değiştiriyim sizce hangileri daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 21 Ağustos 2009; 12:30:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.