Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu açıkçası beğendim, içindeki RPG öğeleri zaten çağın olmazsa olmazlarından.

Bir RtCW hayranı olarak tavsiye ederim.
  • oyunda AA ayarları nerde?
  • valla arkadaşlar,
    bu grafiklere de iyi değil, orta, idare eder gibilerinden laf edenlere aylarca City Interactive oyunları oynatmak lazım ceza olarak. bakalım ondan sonra hala aynı fikirde mi olacaklar.

@.: mds :.
    video ayarlarında olması lazım hocam. üstten aşağı ya ikinci ya da üçüncü gurupta en altta son iki şık.
    biri türü seçiyor bir barlada seviyesini ayarlayabiliyoruz yanılmıyorsam.
    ben henüz ayarlamadım sadece oralara bir göz attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Ağustos 2009; 8:22:08 >
  • Süper yapmışlar , dün akşam 3 yada 4 lvl oynama imkanım oldu. Grafikler ve optimizasyon beni gerçekten şaşırttı. Tam arşivlik orjinal alınıcak oyun olmuş.
  • ozaman bende bu akşam hemen indireceğim..yorumlar gittikçe güzelleşiyor..Ama multisinin çok tutulacağını sanmam o yüzden orjinal almayacağım..Hamachi den oynamayı sevmyiyorum.. Multi için MW2 beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepblue -- 20 Ağustos 2009; 8:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Oyun beklediğimden daha iyi geldi bana. Grafikler çok önemli değil ama düz bir fps olmamış oyun bu büyük bir artı. Şehirde haritamızda bulunan direniş gruplarından gidip görev almamız ve gideceğimiz yere kadar kendimiz gitmemiz güzel yani şehirde dolaşabiliyoruz. Silah geliştirme olayı da çok güzel, silahları bayağı etkiliyor.

Bu arada oyunun Multi klasöründen MP ye girip offline hesap açıp Lan gameden Hamachi yolu ile oynayabiliriz heralde

Oyun bencede güzel olmuş grafiklere kötü denemez Havok fizik motoruda gayet iyi kullanılmış mühim olan zaten konu, atmosfer ve oynanış bunuda Wolfenstein en güzel şekilde başarmış. Oyunda bir ajanı yönetmek ve verilen görevleri yerine getirmek oyunda bir bütünlük sağlıyor. Çatışma sahnelerindeki atmosferin Infinity Ward yapımı COD serilerini aratmıyacak seviyede olduğunuda rahatlıkla söyleyebilirm. Raven Software COD türünde 2. dünya savaşı oyunu yapsaymış iyi bir rakip olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Ağustos 2009; 19:21:45 >

• Ne çabuk yama çıkmış

Gerçi aylarca beklemekten de iyidir...
  • oyun kendini oynatıyormu arkadaşlar
  • Dün Akşam 3-4 level oynadım il başlarda eski oyunun tadını alamadım ilerledikçe farkettim ki eski oyundan çok daha kaliteli olmuş silah sesleri patlamalar ve mistik olaylar ayrı bir tat vermiş yapay zekada gayet iyi 3-4 level içinde en az ikikere yerimden sıçradım :) ounun kaliteli olduğu zaten tartışılmaz başta ID Software var kaliteli olmak zorunda.
  • Mesaj alamıyorsun ki otobar.Kapattınmı mesaj alımını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the tnt

Dün Akşam 3-4 level oynadım il başlarda eski oyunun tadını alamadım ilerledikçe farkettim ki eski oyundan çok daha kaliteli olmuş silah sesleri patlamalar ve mistik olaylar ayrı bir tat vermiş yapay zekada gayet iyi 3-4 level içinde en az ikikere yerimden sıçradım :) ounun kaliteli olduğu zaten tartışılmaz başta ID Software var kaliteli olmak zorunda.

2. Dünya savaşı ile ilkindeki gibi yaratılan fantastik konu bencede bu devam oyununda daha başarılı buda gayet normal çünkü aradan uzun zaman geçti. Elimizdeki taş ile boyut açabiliyoruz ve zamanı yavaşlatabiliyoruz yapay zekada gayet iyi Darkest Days teneke kalır bu oyunun yanında. Birde oyunun hafızada 16mb'dan daha az sistem kaynağını kullanması dikkatimi çekti diğer oyunlarla karşılaştırdığımızda bu çok düşük bir değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Ağustos 2009; 19:06:35 >

• Cidden oyun süper, vurulma efektleri adamların düşmesi harika başka oyunda göremezsiniz bunları, ağır silahlı özel askerler değişik silahlar vs. akşam 2-3 saat kadar oynadım cidden harika öyle göze batan olmamış dediğim bir yeri pek yok oyunun ek olarak silahları geliştirebiliyoruz bu da çok güzel bölümlerde askerlerden sonra altın arıyoruz :) bunun için. Çatışma sahneleri vs cidden bu oyun call of duty 5 den çok daha güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

Bioshock oynarken bir tek benmi korkmadım bende mi problem var. Oyunda hafif rpg ögeleri varmı arkadaşlar.

Bioshock oynarken ben de hiç korkmadım aynı şekilde. Hatta etraftakilere üzülmüştüm ne hale gelmişler diye... Zaten yeterince güçlenince de ortalığı birbirine kattığımızdan daha da eğlenceli hale gelmişti oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MP4

quote:

Bioshock oynarken bir tek benmi korkmadım bende mi problem var. Oyunda hafif rpg ögeleri varmı arkadaşlar.

Bioshock oynarken ben de hiç korkmadım aynı şekilde. Hatta etraftakilere üzülmüştüm ne hale gelmişler diye... Zaten yeterince güçlenince de ortalığı birbirine kattığımızdan daha da eğlenceli hale gelmişti oyun :)

bioshocktan korkanlar mı var

• Oyun çıktı mı ya, ne zaman çıktı, hemen edinelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MP4

quote:

Sizi bilmiyorum ama ben oynarken kalp krizinden gitcek gibi oluyorum.(Tabi gece oynuyorum ve kulaklık takıp sesi açıyorum)
    Normalde ben öyle yaratıktan zombiden vs. den korkmam ama bu bioshockta atmosfer çok geriyor beni. Spencerlarında bibiri il konuşması ve bize saldırırken ki halleri gerilememe sebep oluyor. Kısacası Bioshock'un atmosferi beni inanılmaz geriyor.

• Bu oyunda Blazkowicz gençleşmişmi ne ?
  • ben şahsen oyunu çok beğendim arkadaşlar.
    grafikler, optimizasyon, akış ve tarz çok başarılı olmuş.

şu ana kadar sadece 2 eksi var bana göre:
    birincisi MP40 makinalının sesi pek tatmin etmedi beni.
    sanki COD5 de çok daha iyidi gibime geliyor.
    ikincisi ara videoların grafikleri oyuniçi grafiklerden daha kötü nedense, bulanık gibi.
    ara video bitip oyuna dönünce oh be diyorum.

bunun dışında herşey beklediğimden de iyi...

bu arada oyun çıkmadan seyrettiğim videolarda ortada çember şeklinde bir silah seçme menüsü çıkıyordu Crysis'deki gibi.
    onu bir türlü çıkaramadım nedense. nasıl olduğunu bilen var mı?
    yoksa son anda kaldırıldı mı acaba?

neyse bukadar söz yeter, sira resimlerde...

• oyun mükemmel mutlaka oynayın fena sardı beni

• multiplayer oynayabilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.