Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Quanom hazır oynamışsın oyunun içeriğinden bahsetsene

Oynanabilirlik nasıl?Daha da önemlisi senaryo sürükleyici mi?

SS'ler oyunun başından. Oynayamadım daha doğru dürüst.

Daha yeni uyandım. Akşam oynarım anca.
  • SSler güzele benziyor...

Hadi bakalım ha gayret emektar 1 Mbit sınırsız internetim
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Yaw bu oyun neden beğenilmemiş anlayamadım.Galiba bazılarının oynadığı oyunlar bizimkilerden çok farklıki bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyolar........Aşağıdaki videoya dikkat.......
    http://www.gametrailers.com/video/cool-weapons-wolfenstein/54417

Video'ya bakarak konuşursak süper bir oyun olması gerekiyor...

Bu arada bu kadar çeşitli silah var mıydı eski oyunda

• Oyun güzele benziyor özellikle silah sesleri gerçekten çok hos
  • videoyu izled,m gercekten süper bi oyun yapmıslar uzun zamandan beri bekledime degcek sanırım bakalım % 60 da insin
  • OYUNUN 1.1 YAMASI ÇIKMIS

http://www.gamershell.com/download_49904.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 19 Ağustos 2009; 17:13:45 >
  • Yama ne çabuk çıkmış neyse önemli olan oyunun çıkması.
  • Oyunda 2-3 bölüm bitirdim yamayı yüklersem oyun gidecek büyük ihtimal :S
  • Oyun beklediğimden daha iyi geldi bana. Grafikler çok önemli değil ama düz bir fps olmamış oyun bu büyük bir artı. Şehirde haritamızda bulunan direniş gruplarından gidip görev almamız ve gideceğimiz yere kadar kendimiz gitmemiz güzel yani şehirde dolaşabiliyoruz. Silah geliştirme olayı da çok güzel, silahları bayağı etkiliyor.

Bu arada oyunun Multi klasöründen MP ye girip offline hesap açıp Lan gameden Hamachi yolu ile oynayabiliriz heralde
  • millet oyunu indiricemde korku öğesi varmı ? ben biraz tırsan bir insanım bioshock condemned fln oynayamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpééChLésS

millet oyunu indiricemde korku öğesi varmı ? ben biraz tırsan bir insanım bioshock condemned fln oynayamadım :D

kapağından bile belli değilmi
  • @SpééChLésS
    keşke oynasaymışın, yaşadığını daha iyi anlardın ve değerini bilirdin...

evet, korku öğesi var ama çekilmeyecek kadar değil...
  • Bence fps oyunlarına gerilim yakışıyor
  • Harika bir oyuna benziyor ve eminim ki multiplayerı çok daha zevkli olacak.Umarım xfiredan bakabiliyoruzdur,var mı öyle birşey?cra-cked serverlar falan,yoksa hamaçiye mi kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpééChLésS

millet oyunu indiricemde korku öğesi varmı ? ben biraz tırsan bir insanım bioshock condemned fln oynayamadım :D

Korku öğesi var malesef Bende tırsa tırsa oynuyorum Kötü bi huy aslında oyunlardan zevk almak , sağı solu izlemek yerine bölüm biran önce bitsin diye koşturuyorum.. Sırf yenmek için Bioshock çekiyorum bakalım çivi çiviyi sökecekmi

• Bioshock oynarken bir tek benmi korkmadım bende mi problem var. Oyunda hafif rpg ögeleri varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Oyun beklediğimden daha iyi geldi bana. Grafikler çok önemli değil ama düz bir fps olmamış oyun bu büyük bir artı. Şehirde haritamızda bulunan direniş gruplarından gidip görev almamız ve gideceğimiz yere kadar kendimiz gitmemiz güzel yani şehirde dolaşabiliyoruz. Silah geliştirme olayı da çok güzel, silahları bayağı etkiliyor.

Bu arada oyunun Multi klasöründen MP ye girip offline hesap açıp Lan gameden Hamachi yolu ile oynayabiliriz heralde

Beğendim yorumu.Sabah eve gidince oynamaya başlıcam inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

Bioshock oynarken bir tek benmi korkmadım bende mi problem var. Oyunda hafif rpg ögeleri varmı arkadaşlar.

Big Daddy'ler dışında korkacak birşey yoktu zaten. Ben ilk bölümdeki doktoru ararken gerildim biraz (hastaların ses kayıtlarını dinledikçe ''ne yaptı lan bu adam acaba'' diye kendi kendime soruyordum)
  • İlk gördüğümde umutlu değildim oyundan ama sanırım ortanın üstü gibi =)

Silver_Sky
    Çoğu kişiden korktum lafını işitince bende meraklandım suçu kendimde aradım, tabi big dady kapışmaları geriyordu adamı ama hala diyorum oyun kolaydı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 20 Ağustos 2009; 2:05:09 >
  • ADam gibi tracker verebilecek olan var mı?öm bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.