Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolun peki sisko alman komutanı nasıl yeneceğiz.
    Geçtim sonunda canını azalttıktan sonra can alırken yukarıdaki şeylere ates edicez 3ünü de uçurunca sonunda ölüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 22 Ağustos 2009; 21:46:23 >
  • arkadaslar AİRFİELD WEST bolumune kadar sorunsuz geldim ve burada fena halde takıldım yardımınızı beklıyorum tesekklıyorum.

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 23 Ağustos 2009; 22:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

arkadaslar AİRFİELD WEST bolumune kadar sorunsuz geldim ve burada fena halde takıldım yardımınızı beklıyorum tesekklıyorum.

orada o yuvarlak yere gıden kabloların trafosu gıbı buyuk yerlere ates edecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_edi

quote:

Orijinalden alıntı: DRAVENBACH

arkadaslar AİRFİELD WEST bolumune kadar sorunsuz geldim ve burada fena halde takıldım yardımınızı beklıyorum tesekklıyorum.

orada o yuvarlak yere gıden kabloların trafosu gıbı buyuk yerlere ates edecen

orada sanırım 4 adet trafo gıbı seylerden var onları vurmak sorun degil asagı iner ınmez onları yok edıyorum ama ama gelen ölü nazi askerlerını vurmak cok zor ve en son kırbaclı bır hatunda bu ölü nazilere katılıyor o zaman ımkansız bır hal alıyor oyun , iyi ce sınır ettı yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 23 Ağustos 2009; 23:02:08 >

• Worthplaying oyuna 7.5 vermiş.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=65510
  • Bence daha fazlasını hak ediyor çünkü oyunda devam eden bir savaş ortamının yanında yapılması gereken görevleri yerine getirmek için araştırma yapıyoruz ve Nazi'lerin yarattığı özel güce sahip askerlerle ve başka boyuttan gelen yaratıklarla mücadele ediyoruz atmosfer çok güzel ve oynarken insan hiç sıkılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ağustos 2009; 23:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Aha takıldım ... Geçen varmı burayı ?
    Yarım saatten fazla doldur boşalt yaptım, taşın güçleri ile denedim falan ama gebermiyor bu yaratık !

sen her canını azaltıgında oraya gidip canını yineliyor, canını yineleme esnasında yukarısı kırmızı oluyor o kısma ateş edip patlatacan 3 tane var sanırsam bu şekilde devam edecen esn sonunda geberip gidecek kolay gelsin

Bu kırmızı kısmı görek için taşın 4. özelliğini kullanıyoruz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

quote:

Yarım saatten fazla doldur boşalt yaptım, taşın güçleri ile denedim falan ama gebermiyor bu yaratık !

sen her canını azaltıgında oraya gidip canını yineliyor, canını yineleme esnasında yukarısı kırmızı oluyor o kısma ateş edip patlatacan 3 tane var sanırsam bu şekilde devam edecen esn sonunda geberip gidecek kolay gelsin

Hayır 1. özelliğini kullanıyoruz.

---------------------------------------

Oyunu bitirdim ama Black Sun kısmı oyunun %15 lik kısmını oluşturuyormuş. Bende seviniyordum aha %85 diye

9 saat 20 dk. da bitirmişim. 3 gün sürdü ama güzeldi. Bu arada oyunu sonunda cheat kodlarını açmaya hak kazandınız dedi ama bulamadım. Trainer bulup birde öyle oynamak istiyorum, güzeldi velhasıl benden 8 puan aldı

• arkadslar acil yardımlarınıza ihtiyacım var , oyununda en son ZEPLİN bolumune kadar geldim fakat bir bug oldu ve sürekli oyundan atıyor, tekrar gırdıgımde kaldıgım yerden devam edemıyorum eskı load kısımlarından baslatıyor oyunu , oyunu sılıp yenıden kuracagım fakat oyunun SAVE dosyarını bulamadım , nerde bu oyunun SAVE dosyaları ?????

yardımlarınız beklıyorum
  • Takılanlar veya ihtiyacı olanlar için kayıt dosyaları.

Dosyaların yeri :

C:\Documents and Settings\KULLANICI\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base

http://rapidshare.com/files/270339087/Wolfenstein_Savegames_-_Kumandan.rar.html
  • quote:

Takılanlar veya ihtiyacı olanlar için kayıt dosyaları.

Dosyaların yeri :

C:\Documents and Settings\KULLANICI\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base

http://rapidshare.com/files/270339087/Wolfenstein_Savegames_-_Kumandan.rar.html

yardımlarınız ıcın tesekkurler , oyunu sılıp yeniden kuralım bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

quote:

Hayır 1. özelliğini kullanıyoruz.

---------------------------------------

Oyunu bitirdim ama Black Sun kısmı oyunun %15 lik kısmını oluşturuyormuş. Bende seviniyordum aha %85 diye

9 saat 20 dk. da bitirmişim. 3 gün sürdü ama güzeldi. Bu arada oyunu sonunda cheat kodlarını açmaya hak kazandınız dedi ama bulamadım. Trainer bulup birde öyle oynamak istiyorum, güzeldi velhasıl benden 8 puan aldı

cheats leri yeni oyuna başladığında kullanabiliyorsun.newgame de cheats alt da enable yapılınca açılıyor.ben denemedimde bir arkadaş denemiş nazilerin kafalarında balkabağı varmış birde oyunu bitirince istatike nasıl baktınload game den girince en son black son daki checkpointden girebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldBullet

......... birde oyunu bitirince istatike nasıl baktınload game den girince en son black son daki checkpointden girebildim

bende öyle yaptım zaten, son vuruştan bir önceki save
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Çok fantastik olmuş.1'de de vardı fantastik olaylar ama bukadar değildi ve senaryo daha inandırıcıydı.Bunda sanki rpg oynuyoruz büyücüyü seçmişiz stamina falan dolduruyoruz , görülmeyen kapılardan özellik kullanarak geçiyoruz , zamanı yavaşlatıyoruz.Çok sarmadı açıkçası.Senaryosunu bukadar fantastik beklemiyordum.Grafik ,ses , atmosfer olarak geçerli not verdim yinede..Oyun müzikleri 1 kadar şahanede değil bu arada.Oyunda silah güncellemeleri , black market olaylarına girilmemeliydi ayrıca.

Bu görüşlerine aynen katılıyorum.Bana biraz Hellgate London'ı anımsatmadı değil.

• harita da bence vasattı surekli bir yerlere gondermek icin dolandırıp durdu gereksiz yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 24 Ağustos 2009; 3:49:39 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

Bende oyun gayet iyi akıcı oynanıyor full ayarlarda, ama bir sorun var, malum bazı oyunlarda olan ALT + TAB sorunu oluyor, yani oyunu gayet güzel akıcı oynuyorum, ama bi 20 dk sonra filan oyunda fps düşüşü oluyor kasmaya başlıyor, sonra ALT + TAB yapıp masa üstüne dönüyorum bir müddet bekleyip sonra tekrar oyuna geri dönünce düzeliyor, yine akıcı olmaya başlıyor kasma olmuyor, sonra yine bi zaman sonra teklemeye başlıyor.

Yani kısaca ekran kartının belleği doluyor, ALT + TAB ile boşalıyor. Bu ALT + TAB sorununa çare yokmu, baya bi araştırdım ettim ama bişey bulamadım, bütün oyunları sorunsuz akıcı şekilde oynuyorum sorun yok, ama bunda oluyor, birde brother in arms da oluyordu, unreal engine 3 motorlu oyunlarda genelde oluyor sanırım, ama bu U3 motoru değil, ama demekki aynı mantıkda bi motor.

Ram ler için boost programları var, belirli zaman aralıklarında ram i boşaltıyor, acaba ekran kartı belleğinide boşaltan bir program varmıdır belirli aralıklarla ? bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim, yada bu ALT + TAB sorunun çözümü nü bilen, duyan ?

Bilgisayarımın özellikleri:
    Core2duo 2.0 ghz
    2 gb ram
    Geforce 8600m GT 256mb ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 23 Ağustos 2009; 4:46:21 >

• oyun çok güzele benziyor go7300 le kasmadan oynayabilir miyim minumum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

oyun çok güzele benziyor go7300 le kasmadan oynayabilir miyim minumum da

oynayabilmen lazım
  • Bende bugün deneyeceğim bu oyunu.
  • Hocam çözümü söyleyemem ama aynı sorunlar fallout3tede oluyordu,bazı arkadaşlar çözmüştü,heralde o çözümü uygularsan wolfensteindada sorun kalmaz.Şimdilik aa-af kapa bir nebze rahatlatması lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: alperci

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.