Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reloaded sürümünü kurdum. Üzerine başka yüklemem gereken birşey varmı? Birde oyun 60fpsye sabitlenmişmi? Üzerini göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Kötü bir oyun olmamış, ama RtCW ciddiyetinin yarısı bile yok oyunda. Atmosfer de hakeza, yanına yaklaşamaz.

Piyasada BF ve CoD varken, e online de koymamışsın, satacağın max miktar zaten belli. Biraz olsun ciddi bir oyun yapsan ne kaybedecen..

13 yıl önce çıkan oyunu, 2014 yılında oynayınca, çok daha iyi geliyorsa, bu işte bir terslik var..
    Teknik açıdan da komik. 13 yıl önceki oyun, 144 fps dahi destekliyor. Şimdiki max 60 fps..

Eksileyen arkadaşların, RtCW'nin açılımdan bile haberi yoktur

Bahsetmeyi unutmuşum, oyunda 1 tane etkileyici müzik duymadım henüz. RtCW'den 10 tane sayabilirim, atmosferde önemli payları vardı.

quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Reloaded sürümünü kurdum. Üzerine başka yüklemem gereken birşey varmı? Birde oyun 60fpsye sabitlenmişmi? Üzerini göremedim.

Max 60 fps çalışıyor. ID Tech 5 denen gudubet motor sağolsun.

Üstüne bir şey yapmana gerek yok, en azından bende gerekmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

az önce bitirdim. kısaca notumu ileteyim. oyunu bitirmek için bağımlı yapıyor oyun. ben en son artık bir an önce bitsinde sileyim diye oynadım da durdum . bazı noktaları çok çok zor 3-4 defa oynamak gerekiyor. tabi en zorda başlamanızı tavsiye etmem o hataya ben düştüm. senaryo modu bence etkileyici film tadında atlamamanızı tavsiye ederim. zira anya ile bazı sahneleri gayet başarılı :)

Über zorlukta başlamanızı öneririm. Zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Haziran 2014; 18:45:36 >

• Eyvallah hocam.
  • quote:

quote:

Kötü bir oyun olmamış, ama RtCW ciddiyetinin yarısı bile yok oyunda. Atmosfer de hakeza, yanına yaklaşamaz.

Piyasada BF ve CoD varken, e online de koymamışsın, satacağın max miktar zaten belli. Biraz olsun ciddi bir oyun yapsan ne kaybedecen..

13 yıl önce çıkan oyunu, 2014 yılında oynayınca, çok daha iyi geliyorsa, bu işte bir terslik var..
    Teknik açıdan da komik. 13 yıl önceki oyun, 144 fps dahi destekliyor. Şimdiki max 60 fps..

Eksileyen arkadaşların, RtCW'nin açılımdan bile haberi yoktur

Bahsetmeyi unutmuşum, oyunda 1 tane etkileyici müzik duymadım henüz. RtCW'den 10 tane sayabilirim, atmosferde önemli payları vardı.

quote:

Reloaded sürümünü kurdum. Üzerine başka yüklemem gereken birşey varmı? Birde oyun 60fpsye sabitlenmişmi? Üzerini göremedim.

Max 60 fps çalışıyor. ID Tech 5 denen gudubet motor sağolsun.

Üstüne bir şey yapmana gerek yok, en azından bende gerekmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

az önce bitirdim. kısaca notumu ileteyim. oyunu bitirmek için bağımlı yapıyor oyun. ben en son artık bir an önce bitsinde sileyim diye oynadım da durdum . bazı noktaları çok çok zor 3-4 defa oynamak gerekiyor. tabi en zorda başlamanızı tavsiye etmem o hataya ben düştüm. senaryo modu bence etkileyici film tadında atlamamanızı tavsiye ederim. zira anya ile bazı sahneleri gayet başarılı :)

Über zorlukta başlamanızı öneririm. Zor değil.

+1

Kesinlikle Über zorlukta oynayın. Oyun daha zevkli hale geliyor, ben Über'de bitirdim ve öyle geçmesi imkansız bir bölümle karşılaşmadım. Sadece son boss biraz uğraştırıyor Überde

• Bu oyun niye bu kadar basit görünüyor? Multiplayer Cumartesi 9'da yayınlanan programda bir abimiz oynuyor bu oyunu 4. seviye zorlukta ve o kadar da zor görünmüyor.

Birde bir şey diyeceğim. Oyun başlarda sana öğretirken gizli olduğunda şunu bunu yap diyor. Ben gizlilik oyunlarını çok severim. Kimseye görünmeden herkesi öldürüp bölümü geçme şansım var mı? FPS pek sevmem de o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Bu oyun niye bu kadar basit görünüyor? Multiplayer Cumartesi 9'da yayınlanan programda bir abimiz oynuyor bu oyunu 4. seviye zorlukta ve o kadar da zor görünmüyor.

Birde bir şey diyeceğim. Oyun başlarda sana öğretirken gizli olduğunda şunu bunu yap diyor. Ben gizlilik oyunlarını çok severim. Kimseye görünmeden herkesi öldürüp bölümü geçme şansım var mı? FPS pek sevmem de o yüzden.

Öyle bir şans var ama robot köpekler ve diğer büyük robotlarda illaki aksiyona girmen gerekebilir. Ayrıca çok yavaş oynamak ve bölümleri de iyi bilmek gerekir, bu şekilde kısmen stealth modda geçilebilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Bu oyun niye bu kadar basit görünüyor? Multiplayer Cumartesi 9'da yayınlanan programda bir abimiz oynuyor bu oyunu 4. seviye zorlukta ve o kadar da zor görünmüyor.

Öyle bir şans var ama robot köpekler ve diğer büyük robotlarda illaki aksiyona girmen gerekebilir. Ayrıca çok yavaş oynamak ve bölümleri de iyi bilmek gerekir, bu şekilde kısmen stealth modda geçilebilir bence.

Onu yazarken maalesef aklımdan geçti o robot köpekler. Her gördüğümde gözlerimi kapatıyorum, çok tırsıyorum. Robot köpekleri gizlice öldüremiyoruz yani? Birde diyelim adamlara yakalandık hani bir yere saklandık, adamlar sakinleşiyor mu yoksa illa çatışmamız mı gerekir? Dishonored'daki gibi sakinleşiyorlarsa sıkıntı yok. İlla çatışacaksak, olsun ya değer bu oyuna.

• Yakalanınca oradaki bütün ahali seni hedef alıyor. Diğer zorluk seviyelerini bilmem ama Über zorlukta saklanmanın bile faydası olmuyor. Bir şekilde yanınıza ulaşmaya çalışıyorlar, bir bakmışsınızki arkanızdan biri saydırıyor. O yüzden eğer aksiyona girilmeyecekse, farkedilmeden ilerlemek lazım ama robotlara görünmeden nasıl ilerlenir o konuda emin değilim. Ben Über zorluğunda bazı yerleri stealth da, bazı yerleri de Cüneyt Arkın modunda geçiyordum.

Ek: Küçük yarı makine olan köpekler sessizce öldürülebiliyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 1 Haziran 2014; 21:17:04 >
  • Oyun çok güzel olmuş, son zamanlarda FPS kıtlığı vardı. E CoD ve BF'de hep aynı şeyler bu o açıdan farklı geldi. Şu an 11. Chapterdayım nasıl geçtiğini anlamadım. Hikaye şimdilik güzel gidiyor. Karakterler hatırda kalıcı. Aksiyon tarafı da son derece doyurucu. Hem sessizlikle oynanabilen yerlerin olması da hem de bir anda iki mekanik canavar ve süpersoldierların arasında kalmak çok heyecanlı.

Oyunu 7850 1Gb ve i3 2100 makinayla 900p medium-high arası ayarlarla sıkıntısız oynuoyprum. AMD kullanıcılarına 14.6 beta sürücülerini indirmelerini VSYNC ayarını catalyst control centerdan açmalarını tavsiye ederim. Ben bunları yaptıktan sonra grafikler de nefes kesici oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS adına güzel bir oyun olmuş , serinin atmosferine genel olarak sadık kalmışlar ,senaryosuda hoştu.Tavsiye ederim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler siyah ekran sesler var görüntü yok
    ekran kartım: GeForce Gt630 m
  • 18 saat oldu %92 de 800kb/sn ile ancak bu kadar doldu.kaldı 1,5 saati.yıllık izin de başladı,ohh değmeyin keyfime.
    İmzamda yazan sistemim ile bakalım nasıl performans alıcam.sonuçları buradan yazarım.Bu oyun Watch Dogs ile aynı anda çıkmasının gazabına uğradığını düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rage'i full ayarda (ki pek bir ayar seçeneği yok oyunda) 4aa da 60fps sabit oynuyorum. Acaba bu oyunda böyle sistem dostu mu? Normalde dert etmem yüksek gblık dosya indirmeyi ama sırf bunun için yer açmam lazım. Dell 7537 sistemim, yüksek ayarda oynar mıyım? Hoş ne derseniz diyin, bu işe 90ların ortalarında wolfenstein 3d ile başlamış biri olarak ve serisinin hepsini (wolf3d, spear of destiny, Rtcw, Wolfenstein 2009) oynamış biri olarak, indirmeden oynamadan duramam ya.. :)
  • Oyun guzel kesinlikle tavsiye ederim.bazi optimize grafiksel sorunlar disinda goze carpan birseyle karsilasmadim.yapay zeka diger oyunlar seviyesinde kotu degil.en zorun bi altinda oynuyorum.patchlerle kendine gelir.

• Yorumlara bakıyorum da efsane oyunu pek güzel devam ettirememişler (RTCW)

Latex elbiseler giyen topuklu ayakkabılı ellerinde sten tutan takla atan hatunlar yoksa oynanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

onboard ekran kartı devreye girmiş gibi anlaşılıyor. bir şekilde amd yi devreye sokman gerek.

Diğer oyunlarda sorun olmuyordu
    Intel'in kartını ne diye koyarlarki bunlar laptopa

Neyse bi çaresini bulmaya çalışacağım. Yoksa PCde oynayamayacağım

AMD ekran kartını sürekli kullanmak hem laptopun daha fazla ısınmasına hem de daha fazla elektrik harcamasına veya pili bitirmesine sebep oluyor.

Gündelik kullanımda, film izlerken, internette gezerken falan intel ekran kartıyla takılmak lazım. Adamlar bizi düşünmüş...

• Oyunu 6770M kartı ile oynayabilen var mı ?
    Bende en düşükte 20 fps de açıyor. 15-20 saniye sonra da oyundan atıyor

• Soru 1: 900p dediğiniz ne oluyor 1440x900 çözünürlüğümü?
    Soru 2: Athlon II X4 2,90 ghz, 8 gb ddr3 ram ve asus R9 270 ekran kartıyla 1920x1080 çözünürlükte medium ayarlarda ve shadow 2000 de sabit 60 fpsyi yakalayamıyorum hızlı sahnelerde fpsde düşüş yaşıyorum bu normalmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

32 bit 4 gb ram var oyun acılmıyor 64 bıt yuklesem 4 gb ram kaldırırmı ?

32 bit max 3 gb ram görür.anca 64 bit 3 gb sonraki ram leri tanımlar.Bence 64 bit kurulmalı
  • quote:

Soru 1: 900p dediğiniz ne oluyor 1440x900 çözünürlüğümü?
    Soru 2: Athlon II X4 2,90 ghz, 8 gb ddr3 ram ve asus R9 270 ekran kartıyla 1920x1080 çözünürlükte medium ayarlarda ve shadow 2000 de sabit 60 fpsyi yakalayamıyorum hızlı sahnelerde fpsde düşüş yaşıyorum bu normalmi?

cevap 1:dogru anlamışın
    cevap 2: 30'a kadar düşüyorsa düşüş normal daha altı ise sistemi göszden geçirmek lazım oyun iyi bir patch istiyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.