Coop odaklı ama yine bir hikayesi var aslında hocam. Ama ikili ilerleyiş olduğundan coop mümkün olsa daha keyifli hal alırdı. Biz bir türlü yapamadık coop olayını. New Colossus mükemmeldi ya. Her anlamda çok iyi. Bir daha oynarım hatta ben de muhtemelen. |
Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (29. sayfa)
-
-
Oyunu 13 saatte en zorun bir tık altında hard zorlukta bitirdim. Bu süreçte özellikle ilk beş bölümde bol bol öldüm. Oyun ilk dört beş bölüm çok yavan geldi açıkçası. Elimize yeni silahlar ve güncellemeler aldıkça combat biraz daha eğlenceli oldu ileri bölümlerde mekanlarda farklılaşınca oyunu biraz daha sevdim. Çıktığı yıla göre güzel bir deneyim olurmuş. O dönem oynadığım Metro Last Light Bioshock Infinite çok daha rafineri deneyimlerdi gene de.
Oyunun eksi olarak gözüme çarpan bir kaç kısmı vardı, grafikleri özellikle sinematikleri o zamana göre bile çok eski geldi gözüme. Oyunda hitbox olmaması nişan alırken gene üzdü beni aldığın mermileride anlamıyorsun bir bakmışsın canın bitmiş. Biraz daha silah çeşitliliği daha iyi vuruş hissi ve daha kaliteli ara sahneleri olsa dönemi için güzel olurmuş. Ben bu haliyle oyuna 7.5 veririm.
Diğer oyunları sanırım daha iyi değil duruma göre belki oynarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X