Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu oyunu ben de bitireli 3 hafta falan oluyor. Oyun max 60 FPS. Vsync kapalı olsa dahi açılmadı. Zorlamaya da gerek yok bence. bu tarz sabitlenen oyunlarda farklı şeyler deneyerek yükseltince oyunun hata verme ihtimali çok yüksek.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Sabit 60 olsa eyvallah ama sürekli 55 60 arası gidip geliyor, demekki optimizasyon sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Ona hiç dikkat etmedim ama olabilir.
  • oyun guzel ama autosave olayi sinir bozucu..öldür öldür kaç dakika geciyor vakit ama hooop darbeyi yiyince checkpoint başina donuyor..ayni seyleri tekrarlamak gicik bisey..

• esir kampinda disable security sistem bolumunde kazan dairesi gibi yerde gicik bir oynanis yapmislar kufur ettirdi biraktim yaw,bicakla teneke kopek oldurmece..ne gerek varsa bunlara

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Sen Old Blood baştaki kısmı hiç sevmezsin o zaman  

• bu cins oyun neden save game gormedi durup dururken.. resume secenegi cikmayip new game ile baslat diyor..

oyunun baslarinda da boyle olmustu demekki ben farketmeyip bastan baslamisim,bende diyorum neden ayni yerleri oynadik..save dosyalari duruyor halbuki pc de..sildim oyunu..

• ilk 10 dakikadan sonra sildim, garip hızlı bi oyun

old blood yeni serinin en sevdiğim oyunudur.  

• şans verip oynadım ve cidden başarılı 10/8

"private, it was an honor. to serve by your side"

• Oyunu on yıl gecikmeli de olsa oynayabildim. Safkan fps yapmış adamlar. Vuruş hissi, silahların ve karakterin ağırlığı çok iyi. Hikayesi de kesinlikle vasatın üzerinde, kafadan 7.5-8 puanı var. Old Blood'dan devam bakalım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Knk geçmişe yolculuğa çıkmışsın benim de oynamadığım oyunlar için böyle bi planım var ama vakit yaratmam lazım kendime

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • He gordum F.e.a.r. 3 oynuyorsun. Nostalji arabeski yapmak istemiyorum da daha ziyade eritmem gereken yiginla oyun biriktigini dusunuyorum. Gunceli bir sekilde yakalariz zaten bence eskilere bir donmek sart. Oyun dedigin eskimez zaten kolay kolay. Gidip de fosillesmis Daggerfall falan oynamadikca vakit kaybi da degil kesinlikle.

Ben de bir ara F.e.a.r. serisini elden gecirsem fena olmaz bu arada. Bak yeni yeni oyunlar cikardin basima. 

• Üç güne ben de başlayacağım vaktinde kaçmış aradan.

• Old Blood başlık yok, varsa da bulamadım. İlk oyunun öncesini anlatan ve tadında biten bir oyun olmuş. 3.5 saat civarı bitirdim ben. Ara videolar çok az ve daha ziyade bam bam bam vura vura gidiyorsunuz. Ana oyunun bir parçası da olabilirmiş esasında.

2. oyuna geçmeden önce şu Young Blood'a bir bakacağım. Millet yerin dibine sokup sokup çıkarmış.  

Kendi çapında çok eğlenceli oyun ama serinin ağırlığının altında ezilmiş bir oyun.

Ama yine de keyifli. Coop seçeneği mevcut ama oynayamadık arkadaşla. Araştırdığımda kapalı olduğu yazıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Steam listemde eklisin, yorumunu gordum hocam. Gunduzden koymustum ama bir sikinti olmus inmemis, iniyor suan, yatmadan once bir saat falan bakinabilirsem bakinacagim. 2. Oyundan beklentim buyuk o yuzden bilerek onu sona birakacagim.

New Colossus nirvana ya. Mümkünse en son zorlukta oyna hocam. İnanılmaz keyifli oyun  

Ya bu Youngblood tamamen coop odaklıymış, ben hikaye modu vardır diye umut ediyordum ama yokmuş. New Colossus'a başladım azıcık bakındım, bayağı epik bir deneyim beni bekliyor farkındayım ama en kolayda oynuyorum açıkçası. Diğer iki Wolfenstein oyununu da en kolayda oynamıştım. Yaşlanıyor muyum başka bir şey mi bilmiyorum ama bir adamı tek vuruşta öldürebilecekken üç vuruşta öldürmek angarya geliyor artık.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.