Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erendiz001

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

7 mb lık yama dedıgınız buysa WolfNewOrder_x64VOKSI hıc bı işe yaramadı benm sistmde 4 5 fp oynattı o kadar..medıum low high farketmeksizin 10 15 fps..Pc topladıgıma mı yanayım amd kart kullandıgıma mı.Bi daaha nvdia dan sasmıcam

Bendede işe yaradı, ilk başta düzelmedi sonraki tekrar denemelerimde düzeldi. Neden hemen amd ye çamur atılıyorki? ben e8400 işlemci ve hd 6870 ile 60 fps de gayet akıcı oynadım. Bende problem vardır diye
    i7 işlemcili bilgisayara kurdum denedim aynı takılmalar oluyordu. O yamadan sonra oyunu oynayabildim. O oyundan şikayetçi olan kaç tane nvidia kartlı adam tanıyorum. Şuç kimde amd demi, nvidia damı yoksa oyunu yapanlardamı?
    Tekrar deneyin kurun yeniden vs.. vs.. ben iki üç gün denedim sonunda oynadım. Yamadan önce introlar bile takılıyordu 1-2 fps de başlıyordu oyun on onbeş fpsde devam ediyordu.
    Rage' i bile Rage Graphics Fix kurmadan gayet akıcı bir şekilde oynadım amd kartla. Bence başka bir exe falan deneyin sıkıntı geçebilir.

Edit: nvidia kartta kullandım, körü körüne hiç bir firmayı savunmak istemem...

WolfNewOrder_x64 dosyasının adını 32 yaptım fps degeerlerı normale dondu ayrıca 14 4 atı catalyst yukledım belkı onunda etkisi olmustur mediumda 60 high da 45 fps goruyorm ama bu seferde ekran kırılması sorunu yasıyorumm.var mı bunu yasayan.Silip tekrar yuklemek fayda eder mi.Ek olarak update 1 de yaptm

• Yeni notebook aldımda bu oyunu ultra ayarlarda 60-62 fps ile oynamak iyi bir değer mi yoksa düşük mü kalıyor?
  • quote:

quote:

quote:

7 mb lık yama dedıgınız buysa WolfNewOrder_x64VOKSI hıc bı işe yaramadı benm sistmde 4 5 fp oynattı o kadar..medıum low high farketmeksizin 10 15 fps..Pc topladıgıma mı yanayım amd kart kullandıgıma mı.Bi daaha nvdia dan sasmıcam

Bendede işe yaradı, ilk başta düzelmedi sonraki tekrar denemelerimde düzeldi. Neden hemen amd ye çamur atılıyorki? ben e8400 işlemci ve hd 6870 ile 60 fps de gayet akıcı oynadım. Bende problem vardır diye
    i7 işlemcili bilgisayara kurdum denedim aynı takılmalar oluyordu. O yamadan sonra oyunu oynayabildim. O oyundan şikayetçi olan kaç tane nvidia kartlı adam tanıyorum. Şuç kimde amd demi, nvidia damı yoksa oyunu yapanlardamı?
    Tekrar deneyin kurun yeniden vs.. vs.. ben iki üç gün denedim sonunda oynadım. Yamadan önce introlar bile takılıyordu 1-2 fps de başlıyordu oyun on onbeş fpsde devam ediyordu.
    Rage' i bile Rage Graphics Fix kurmadan gayet akıcı bir şekilde oynadım amd kartla. Bence başka bir exe falan deneyin sıkıntı geçebilir.

Edit: nvidia kartta kullandım, körü körüne hiç bir firmayı savunmak istemem...

WolfNewOrder_x64 dosyasının adını 32 yaptım fps degeerlerı normale dondu ayrıca 14 4 atı catalyst yukledım belkı onunda etkisi olmustur mediumda 60 high da 45 fps goruyorm ama bu seferde ekran kırılması sorunu yasıyorumm.var mı bunu yasayan.Silip tekrar yuklemek fayda eder mi.Ek olarak update 1 de yaptm

Dediğiniz hatayı hiç yaşamadım. Ben ilk başlarda sonuç alamamıştım herşeyi silip iki kez yeniden kurdum düzgün çalışmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Yeni notebook aldımda bu oyunu ultra ayarlarda 60-62 fps ile oynamak iyi bir değer mi yoksa düşük mü kalıyor?

Öncelikle hayırlı olsun. Herkes masaüstünde bu değerlerde oynamaya çalışıyor, üstelik ultra ayarlarda o değerlerde oynamak candır. Birde fix yapmadıysanız mükemmel.
    Merak ettim notebookunuzun markası ve modeli nedir. Belki oyun oynamak için yeni alacaklara tavsiye niteliğinde olur.
  • quote:

quote:

Yeni notebook aldımda bu oyunu ultra ayarlarda 60-62 fps ile oynamak iyi bir değer mi yoksa düşük mü kalıyor?

Öncelikle hayırlı olsun. Herkes masaüstünde bu değerlerde oynamaya çalışıyor, üstelik ultra ayarlarda o değerlerde oynamak candır. Birde fix yapmadıysanız mükemmel.
    Merak ettim notebookunuzun markası ve modeli nedir. Belki oyun oynamak için yeni alacaklara tavsiye niteliğinde olur.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463521&kat=6453&lang=tr-TR

burda yazan özelliklerden farklı olarak işlemcisi i7-4810mq ve içinde 120 gb da msata'da var (oyun msata'ya yüklü değil). fix filan yapmadım direk çektim tprrentten girdim :) bilgisayarı da tavsiye ederim güzel alet. kasa biraz kaba ancak her işinizi görür.

• quote:

quote:

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463521&kat=6453&lang=tr-TR

burda yazan özelliklerden farklı olarak işlemcisi i7-4810mq ve içinde 120 gb da msata'da var (oyun msata'ya yüklü değil). fix filan yapmadım direk çektim tprrentten girdim :) bilgisayarı da tavsiye ederim güzel alet. kasa biraz kaba ancak her işinizi görür.

Ben kasayı kaba bulmadım açıkçası. Üstelik muhskin markasını görünce dahada söyleyecek söz yok. Kibar kasa isteyen zaten gide ultrabook falan alır. Hayılı olsun güle güle kullanın...

edit: imla ve yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 5 Eylül 2014; 12:59:21 >

• erendiz001 kullanıcısına yanıt
    kasası bencede güzel ama çoğu kişi kaba dediği için öyle dedim bende. Clevo'nun kasası MSI'ın üst serileride bunu kullanıyor zaten. ssd muhskin değil ama kafamda 3 tane muhskin alıp super raid yapmak var tabi biraz daha sonra :)
  • 2 gb ramim var haliyle kasıyor oyun o yüzden ram alıp oynayacağım ama kesinlikle bu 1 watch dogs 2 :D
  • i5 4690k oynatmaz mı bu salak oyunu gtx780 ekran kartı varken??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxResset kullanıcısına yanıt
    oynatır
    O sistemle oynayamıyorum demeyin Zaten oyunda bir anormallik vardı. Ben daha oynayamadım ama yazdıklarınızdan sonra benim de oynamam zor. En basitinden işlemci Fx-6300
    Yok artık. 4690da oynatmazsa ben bırakıyorum bu işleri.

• Nvidia sitesine girdim minimum i7 yazıyordu kan beynime sıçradı

• Bu oyunu sistemim kaldırsa çok iyi olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

i5 4690k oynatmaz mı bu salak oyunu gtx780 ekran kartı varken??

Nasil oynatmaz??? .nasını bile şeyapar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

i5 4690k oynatmaz mı bu salak oyunu gtx780 ekran kartı varken??

Nasil oynatmaz??? .nasını bile şeyapar!

adi nvidia sitesinde minimum core i7 yazmış ondan tirstim yoksa ekran kartı sülalece girer oyuna

• daha yeni oynama fırsatı bulabildim iş güç yoğunluğundan artık eskisi gibi oyun da oynayamıyoruz.

2 saat felan oynadım gayet güzel olmuş, yeni nesil cod gibi dandik bebe yapımları yerine kendi köklerini temel almış, sağlık dolması vs yok, health pickup var armor alma var, bir sürü silah taşıyabiliyoruz, aksiyon hızlı ve seri daha ne olsun. atmosfer ise gayet yerinde, last of us usulü müzikler, gereksiz drama ve en önemlisi yoğun sinematikler olmasa çok daha iyi olurdu.
  • i5 2500k işlemci
    4 gb ram
    hd 7850 2 gb ekran kartı ile keyifli bir şekilde oynayabilir miyim, ram biraz düşündürüyor beni.
  • Pc yi satmadan önce bitirdiğim son oyun oldu.Oyun harikaydı.Senaryosu,atmosferi,müzikleri,silahları,karakterleri her şeyiyle mükemmeldi.Özellikle karakterimizi çok sevdim.Oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim.
    Türkçe yama içinde Technogame ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Onların sayesinde bu güzel oyunu anlayarak oynamış oldum

Birkaç ss

• Oyundan elinde steam gift yada steam tek oyunlu hesap olup oynamış ve satacak arkadaş varsa ilanıma baksınhttp://forum.donanimhaber.com/m_99346473/f_//tm.htm#99346473

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 23 Kasım 2014; 17:18:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.