Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun kadar işlemci sömürenini görmedim.
    bf4 bile değil.
    ayarları sona çektiğimde çekirdeklere %100 e kadar peak attırıyor oyun.
    3.7 ghz de i5 750 işlemcim.
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    bende paylaşacaktım ama siz benden önce davranmışsınız.bu arada harika bir haber
  • AMD ekran kartı için FPS Fix falan var mı kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 14 Temmuz 2014; 17:17:34 >
  • Önceden indirdim ama bilgisayarımda duruyordu. HL2 den sonra en çok zevk aldığım fps oyunu.Keşke daha önce oynasaymışım diye kızdım kendime.Yaklaşık 15 saatte bitti ve bitirmek için inat yaptım kafama ağrılar girdi.Zorlaya zorlaya bitirdim valla :D Bazı yerlerde gerçekten insan çileden çıkıyor.Yapay zeka ise iş görür düzeyde çoğu yerde bazı şeylere tolerans tanımak zorunda kalmışlar.Örneğin adamın 1.5 metre gerisinde köpek öldürüyorsun adamın ruhu bile duymuyor.Yukardan takır tukur adamın arkasına atlıyorsun adam duymuyor birazda fantaziyi bozmasın sıkmasın diye açık kapı bırakmışlar.Sadece duvar arkasından ateş edilmesine devam etmesi sinir etti beni.Nesne ve grafiklere yakından bakarsan biraz detay düşük ama normal anlamda görsellik yeterli bence.Ara senaryolar sesler ve yüz mimikleri yeteri kadar başarılı olmuş.Sonu ise sanki oyun bitmedi gibi kesinlikle bu hikayenin üstünden devam edeceklerdir.

• Oyunu geçenlerde bitirdim bilgisyardan 43 gb kaldırınca ben de rahatladım bilgisayarda. :) Güzeldi uzun süredir özlediğim fps deneyimini yaşattı bana ...
  • HD5770
    AMD X4925
    4 GB 1333 MHZ RAM

En düşük ayarlarda oyun takıla takıla gidiyor . Uptade + EKart güncelleştirmelerin hepsi tam .

Sistem mi çok yetersiz kaldı acaba

edit ufak bir araştırma ile amd kartlar içni sanırsam 7 mb bir exc var onu indirince sorun kalmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 16 Temmuz 2014; 2:46:57 >
  • oyun
    Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]
  • oyun iki ayda iki defa %50 indirim gördü ama hayla pahalı %75 görse de alsak artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

oyun iki ayda iki defa %50 indirim gördü ama hayla pahalı %75 görse de alsak artık

Bu sene %75 indirim görmez bence. Oyun Mayıs ayında çıktı ve zannediyorum ki 1 yılını doldurduktan sonra yaz indirimlerinde %75 görecektir. Ama Black Friday veya Kış indirimlerinde %66 görebilir. Oyun Mayısta tanıtıldı ve iki kere %50 gordu. Bakalım, beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arka plan sesleri yok nasıl düzeltebilirim bunu ? Yeniden yükledim ama fayda etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Hicbir zaman castle wolfenstein tadini vermeyecek.

+1

2 ay önce RtCW'yi tekrar bitirdim, bu oyunla karşılaştırmak bile hata olur. Tamam son yıllarda, Metro dışında düzgün campaign içeren fps göremiyoruz; ama bu yüzden abartmanın da anlamı yok.

Youtube'tan RtCW, MoH: AA gibi oyunların soundtrack'lerini dinlemek bile, farkı anlamak için yeterlidir. Nerde o klasikler, nerde doğru düzgün müzik bile içermeyen New Order.

Haydaa.Ben de yaşım genç daha (22) ama hardcore oldschoolcuyumdur.Hala da zDoom ile Doom1-2, tnt, plutonia falan oynarım canım sıkıldıkça.Tam da oyunu indirmeye başladıydım 4 gb falan oldu, iptal etsem mi? Baktım ekşideki yorumlara oyunun yorumları %90 iyi ama

• Arkadaşlar bu Enigma Code lar nasıl çözülüyor? ipuçlarını nerelerde aramak gerekiyor?
    Yani internette direk kodları vermiler ama bilmeyen adam nasıl çözemezmi bu kodları oyun içi hiç ipucu falan yokmu bu adamlar nasıl bulmuşlar bu kodların ne olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

HD5770
    AMD X4925
    4 GB 1333 MHZ RAM

En düşük ayarlarda oyun takıla takıla gidiyor . Uptade + EKart güncelleştirmelerin hepsi tam .

edit ufak bir araştırma ile amd kartlar içni sanırsam 7 mb bir exc var onu indirince sorun kalmadı .

Hocam bu 7 mb yama sende işe yaradımı ? Hiçbir oyunda sorun yok bu oyunda ultra ayarlarda yama yaptığım halde anlık fps düşmeleri ve takılma var
  • Arkadaslar oyunu yenı kurdum.Ancak fps dusuklugunden oynayamıyorum 10 fps de çalısıyor.Yani pc topladıgıma pişman oldum tekrar..sistem şu:

amd 8320
    4 gb ram
    7850 ekran kartı
    Bu sistem medium ayarlada dahi kaldırmaz mı oyunu ya..
  • 7 mb lık yama dedıgınız buysa WolfNewOrder_x64VOKSI hıc bı işe yaramadı benm sistmde 4 5 fp oynattı o kadar..medıum low high farketmeksizin 10 15 fps..Pc topladıgıma mı yanayım amd kart kullandıgıma mı.Bi daaha nvdia dan sasmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

HD5770
    AMD X4925
    4 GB 1333 MHZ RAM

Hocam bu 7 mb yama sende işe yaradımı ? Hiçbir oyunda sorun yok bu oyunda ultra ayarlarda yama yaptığım halde anlık fps düşmeleri ve takılma var

K.bakmayın bayağı bir geç gördüm .

Evet bende işe yaradı ilk başlarda takılmalardan oynanmıyordu , kurduktan sonra sorunsuzdu .

Bir kaç bir şey daha yapmıştım .uptade filan olabilir ama tam hatırımda yok bayağı süre geçti :)

• http://www.youtube.com/watch?v=uIEyXxT9_zg
    bu video da adam bizim sistemlere göre dusuk sıstem gayet akıcı oynuyor acaba nasıl ?

update 1 denıcem reloaded surumune ayrıca 14 4 atı drıverını kuruyorm bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-293545EA6

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

HD5770
    AMD X4925
    4 GB 1333 MHZ RAM

K.bakmayın bayağı bir geç gördüm .

Evet bende işe yaradı ilk başlarda takılmalardan oynanmıyordu , kurduktan sonra sorunsuzdu .

Bir kaç bir şey daha yapmıştım .uptade filan olabilir ama tam hatırımda yok bayağı süre geçti :)

Alıntıları Göster
    Edit: yanlış kişiden alıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendiz001 -- 2 Eylül 2014; 21:47:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

7 mb lık yama dedıgınız buysa WolfNewOrder_x64VOKSI hıc bı işe yaramadı benm sistmde 4 5 fp oynattı o kadar..medıum low high farketmeksizin 10 15 fps..Pc topladıgıma mı yanayım amd kart kullandıgıma mı.Bi daaha nvdia dan sasmıcam

Bendede işe yaradı, ilk başta düzelmedi sonraki tekrar denemelerimde düzeldi. Neden hemen amd ye çamur atılıyorki? ben e8400 işlemci ve hd 6870 ile 60 fps de gayet akıcı oynadım. Bende problem vardır diye
    i7 işlemcili bilgisayara kurdum denedim aynı takılmalar oluyordu. O yamadan sonra oyunu oynayabildim. O oyundan şikayetçi olan kaç tane nvidia kartlı adam tanıyorum. Şuç kimde amd demi, nvidia damı yoksa oyunu yapanlardamı?
    Tekrar deneyin kurun yeniden vs.. vs.. ben iki üç gün denedim sonunda oynadım. Yamadan önce introlar bile takılıyordu 1-2 fps de başlıyordu oyun on onbeş fpsde devam ediyordu.
    Rage' i bile Rage Graphics Fix kurmadan gayet akıcı bir şekilde oynadım amd kartla. Bence başka bir exe falan deneyin sıkıntı geçebilir.

Edit: nvidia kartta kullandım, körü körüne hiç bir firmayı savunmak istemem...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.