Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni bitirdim. 15 saat sürdü, senaryosu ve anlatımı son yıllardaki diğer klasikleşmiş FPS'lerden farklı ve sürükleyici olmasıyla güzel bence beğendim. Oynanışta dual wield dışında diğer fps'lerden bir fark yok ama daha zevkli çatır çutur nazileri parçalayarak vurmak, grafiklerde geri biraz COD gibi, bu kadar büyük boyutunun olmasının sebebini hala anlamış değilim. Ama 60 dolar etmez bence maksimum 30-40 dolarlık bir fiyatı hakediyor bende zaten o kadar vermiştim Oynamaya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Haziran 2014; 0:49:37 >
  • arkadaşlar merhaba,

oyunu indirdim, kurdum. ancak oyuna tıkladığımda giremiyorum. bunun üzerine ekran kartımı güncelledim(13.4 sürümüne) ancak yine de fark etmedi. lütfen yardımcı olun 43gblik 3 günlük bekleyiş boşuna gitmesin.

şimdiden teşekkür ederim.
  • Oyun son zamanların en iyi fps si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Commander'a olan mesafe niye gorunmuyor olabilir ki bende? Herhangi bir ayari var mi onun?

• oyna oyna bitmiyor.höhhh.
  • Bittiğine bu kadar üzüldüğüm oyun sayısı sınırlıdır gözümden yaş geldi neredeyse :( Karışık duygular yaşatan bir hikayesi var oyunun su gibi aktı gitti resmen. FPS severler bunu kaçırmasın ilk bölümlerde sıkılabilirsiniz ama devam edin çok güzel sürprizleri var oyunun, sonrasında benim gibi bittiğine üzülüyorsunuz.
  • Hicbir zaman castle wolfenstein tadini vermeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Hicbir zaman castle wolfenstein tadini vermeyecek.

hiçbir zaman çocuklugun geri gelmeyecek bırak artık saçmalamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

Al işte bir ergen daha.

Çocuklukla ne alakası var. Oyunu beğenmedim diğer serilere nazaran biraz sönük kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

Al işte bir ergen daha.

Çocuklukla ne alakası var. Oyunu beğenmedim diğer serilere nazaran biraz sönük kalmış.

ne alaka sönük kalmış 10 numara olmuş castle oynadıgında dünyada kaç oyun vardı çocuklugunda oynadıgın oyunların yerini tutmaz bende delrta force oynamıstım hiç bir oyun yerini tutmaz ona bakarsan

• Oyuna update gelmiş galiba daha önce kasma problemi olup update'i yükledikten sonra düzelen oldu mu acaba?
  • quote:

+1

2 ay önce RtCW'yi tekrar bitirdim, bu oyunla karşılaştırmak bile hata olur. Tamam son yıllarda, Metro dışında düzgün campaign içeren fps göremiyoruz; ama bu yüzden abartmanın da anlamı yok.

Youtube'tan RtCW, MoH: AA gibi oyunların soundtrack'lerini dinlemek bile, farkı anlamak için yeterlidir. Nerde o klasikler, nerde doğru düzgün müzik bile içermeyen New Order.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

Oyuna update gelmiş galiba daha önce kasma problemi olup update'i yükledikten sonra düzelen oldu mu acaba?

Bakıyım akşama

• Hocam dün bakabildiniz mi? Baktıysanız bir değişiklik olmuş mu update ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrctn -- 29 Haziran 2014; 13:06:48 >
  • Valla açmadım hiç pc yi

• Valla sizin beklentileriniz çok yüksekmiş arkadaş. rtcw güzel oyundu eyvallah ama bu oyunda epey güzel. resmen eski fpslerdeki tadı aldım uzun bir zamandan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

Oyuna update gelmiş galiba daha önce kasma problemi olup update'i yükledikten sonra düzelen oldu mu acaba?

Update den önce full de rahat oynuyordum, updat yaptım medium da bile kasıyor.
  • Oyunu oynuyordum sıkıntıı yoktu ama bu denize düşerken kafasına bişey çarpıyor ya ara videolar felan geçior ondan sonra ki bölüme başlayacakken oyundan atıyor , buna çözüm bulabilen varmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Oyunu oynuyordum sıkıntıı yoktu ama bu denize düşerken kafasına bişey çarpıyor ya ara videolar felan geçior ondan sonra ki bölüme başlayacakken oyundan atıyor , buna çözüm bulabilen varmı.?

başka crack deneyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.