Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 43gb kotama acıyan ben değilmişim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • illet videoların güzelliğinden bahsetmiş. Arkadaş banane videoların güzelliğinden. İyi bir şey izlemek istiyorsam açar kaliteli bir bluray bilim kurgu filmi izlerim. Videosu güzel diye oyunmu oynanır.
    Konu güzel ama oyun cacık olmuş. Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile. 13 yıl önce çıkan wolfenstein return the castle bundan daha uzun ve haz veren bir oyundu.

Evet oyun güzeldi bir ara kendimi riddick, half life, wolfenstein 2, assassin's creed oynar gibi hissettim. Oyunun kendine özgü tadı kalmamış. Oyunun tek şaşırtan yanı 43 gb olması
    Oynadığım oyunların orjinalini mutlaka alırım ama bunu bir kuruş bile vermiyeceğim.

Half life nin yeni versiyonları gelirde bunlar gibi olursa daha oynayacak oyun kalmadı demektir. Videosu güzel diye oyun oynayanın aklına şaşarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendiz001

illet videoların güzelliğinden bahsetmiş. Arkadaş banane videoların güzelliğinden. İyi bir şey izlemek istiyorsam açar kaliteli bir bluray bilim kurgu filmi izlerim. Videosu güzel diye oyunmu oynanır.
    Konu güzel ama oyun cacık olmuş. Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile. 13 yıl önce çıkan wolfenstein return the castle bundan daha uzun ve haz veren bir oyundu.

Evet oyun güzeldi bir ara kendimi riddick, half life, wolfenstein 2, assassin's creed oynar gibi hissettim. Oyunun kendine özgü tadı kalmamış. Oyunun tek şaşırtan yanı 43 gb olması
    Oynadığım oyunların orjinalini mutlaka alırım ama bunu bir kuruş bile vermiyeceğim.

Half life nin yeni versiyonları gelirde bunlar gibi olursa daha oynayacak oyun kalmadı demektir. Videosu güzel diye oyun oynayanın aklına şaşarım.

Katılıyorum her dediğine hocam, o kadar ara sahne ve gereksiz görevler yerine bir kaç bölüm daha koysalarmış ve ellerindekileri geliştirselermiş çok daha iyi olurdu.
    İyi bir konu ve fikirler vardı ellerinde, baya bir heba etmişler ne yazık ki.

• Son yıllarda oynadığım tek single player oyun oldu.Oynayın , oynatın.Grafikler düşük olsada iyi oyun.
  • robotun birinde takıldım mermi kıtlığından geçemiyorum kaynak makinası gibi olan silahın iki ayarı vardı biri metalleri kesip kapı vs yol açıyorduk diğeri silah gibi hedefe atış yapıyordu. ben silah şeklinde atış yapan ayarı bulamadım devamlı metal kesme ayarında klavyeden hangi tuşa basınca atış şekline geliyor. bilen arkadaşların yardımını bekliyorum kıl oldum robota.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

robotun birinde takıldım mermi kıtlığından geçemiyorum kaynak makinası gibi olan silahın iki ayarı vardı biri metalleri kesip kapı vs yol açıyorduk diğeri silah gibi hedefe atış yapıyordu. ben silah şeklinde atış yapan ayarı bulamadım devamlı metal kesme ayarında klavyeden hangi tuşa basınca atış şekline geliyor. bilen arkadaşların yardımını bekliyorum kıl oldum robota.

C bas
  • eyvallah kaynak makinasından kurtuldum sonunda
  • korku ogelerin yogun oldugu bir onceki bolum gibi degil. bu kez o formattan cikip teknolojik bir senaryo uzerine kurmuslar oyunu. oysa nazilerin gizli calismalarinda daha tuyler urpertici konular var. bir onceki bolumun ani cikisli ve korkunc tipleri cok abartilmadan az da olsa kullanilabilirdi diye dusunuyorum. ama yine de film tadinda bir oyundu. ben begendim.
  • Oyun gayet guzel ve surukleyici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC SÜREKLİ HATA YASADIM OYNUYAMADIM SİLDİM .OYUNU PS4 ALDIM bitirdim cok güzel oyundu

ihritacı olana save game veririm.

ögrenmek istedigim oyunu bitirdim ama enigma kodları acılmadı hepsi onları nasıl acabilirim.

birde bu oyunda online olayı varmı benmi göremedim ps4 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

PC SÜREKLİ HATA YASADIM OYNUYAMADIM SİLDİM .OYUNU PS4 ALDIM bitirdim cok güzel oyundu

ihritacı olana save game veririm.

ögrenmek istedigim oyunu bitirdim ama enigma kodları acılmadı hepsi onları nasıl acabilirim.

birde bu oyunda online olayı varmı benmi göremedim ps4 de

online yok enigma kodlarını açılması için hepsini toplaman lazım .
  • tskler cvp için desene tekrar oynuyacaz youtubeden yardım alarak bulmaya calısacam artık.

cocuk için ölümsüzlük vs istiyorum.benim için sorun degilde en kolay moda oynuyorum mutlaka bitiriyorum .takıldıgım yerleri bakıyordum.

ps3 de cheats pkg dosyasını buluyorduk da ps4 oyun hileleri nasıl olacak bilemiyorum.
  • hepsini aktif ettim enigma code Wolfenstein: The New Order için
    http://www.ustream.tv/channel/redkan53tr-s-ps4-live-show?utm_campaign=l.facebook.com&utm_source=ustre.am%2F1eKgt&utm_medium=social&utm_content=20140617045818
    -----

kol sorununu halletim sorun yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 17 Haziran 2014; 15:13:36 >
  • FATAL ERROR: Mem_Alloc failure for 1073741824 bytes böyle bir hata verip oyun açılmıyor.. 6770 amd ekran kartım var ve güncel driverı yeni yükledim. Watch Dogs ve Battlefield 4 te sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

FATAL ERROR: Mem_Alloc failure for 1073741824 bytes böyle bir hata verip oyun açılmıyor.. 6770 amd ekran kartım var ve güncel driverı yeni yükledim. Watch Dogs ve Battlefield 4 te sorun olmuyor

ram in yetmiyor gözüküyor
  • kol olayını halletim tek sıkıntı hızımın düşük cıkması birde kreri kartı eklimeme sorunu benim için.100mbit netim var 30-ile en fazla 40 mbit civarında bir hızın gözükmesi testlerde neyse
  • Riva Tuner çalışmıyor, Play Claw 5 de çalışıyor ama hata verip çıkıyor. Siz nasıl bakabiliyorsunuz FPS ye felan? Consolda yok oyunda grafik ayarlarında show fps tarzı şey de yok.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Fraps
  • oyun gayet guzel olmus. benim icin en onemli olan sey hikayedir ve bu oyunda da gayet iyi buldum. adamlar nazi almanyasi'nin atmosferini yansitmayi calismislar ve bence basarmislar. grafikler gunumuz oyunlarinin yaninda geri kalsada, watch dogs gibi downgrade krali oyundan daha iyi olmus bence. optimizasyon fena degil 1920 coz. de tum ayarlar high golge 4096 da ama ''max. ppf'' ayari 16bit de oynuyorum 32bit yapinca fps ortalama 35 lerde geziyor ve hdd kayit yapinca falan ani dususleri belli ediyor bu iyi olmamis. 7870oc-x4 965 3.7ghz ve 6gb ram var. iyi bir ingilizce ile cok iyi keyif alabileceginizi dusunuyorum ozellikle sinematik sahnelerde. adamlarin vurulus animasyonlari iyi olmus o hissi yansitmaya calismislar. iyi bir hikaye modu, orta seviye grafikler ve nazi almanyasinin zamanini tatmak isterseniz, 43gb indirmeye deger tavsiye ederim.
  • Yuuh! Abi oyun 43GB..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.