Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc oyunculuğunu grafikler değil oyunun boyutları bitirecek. 44 gb nedir arkadaş indiresim gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Oyunu Über zorluğunda oynayın, yapay zeka daha iyi karşılık veriyor ve düşman daha fazla geliyor.

Aynen, Über degilde bir alt kademede oynuyorum ne olur ne olmaz diye sonradan Çanakkale Geçilmez olmasin diye. Nereye saklanip pıssam gelip beni buluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

Orijinalden alıntı: alito

Oyunu Über zorluğunda oynayın, yapay zeka daha iyi karşılık veriyor ve düşman daha fazla geliyor.

Aynen, Über degilde bir alt kademede oynuyorum ne olur ne olmaz diye sonradan Çanakkale Geçilmez olmasin diye. Nereye saklanip pıssam gelip beni buluyorlar

Çok sorun olmuyor Überde oynuyorum ben, düşman daha agresif, biraz daha akıllı ve fazla geliyor hepsi bu. Bazı yerlerde kızdırabiliyor ama illaki geçiyorsunuz.

• 2009 yılında çıkan wolfensteinde çok güzeldi , mekanlar sanatsal olarak oluşturulmuştu. Zepline çıkmamız finalde orada savaşmamız çok etkileyicidi , umarım bu son çıkan wolfensteinde güzeldir yakında oynayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun güzel ama ben bu fantastik robotumsuz oyun anlayışına karşıyım. daha gerçekçi seviyorum ben nostalji olacak. cod 1-2-5 deki gibi eskiyi konu alan gerçek hikayelerden alıntı bir oyun yapsalar çok daha iyi olur. yeni nesil gençlik uzayımsı robotlu yaratıklı oyunlara bayılıyor. oyunu oynarken korkuyorum yahu bir yerlerden metal kafalı köpekler robotlar çıkacak diye .paranoyak oldum..
  • Çok iyi hatırlıyorum oyunun multiplayer modunu oynuyorlardı bir konferansta. Sonra Bsc incelemesini izledim oyunda mp yok dediler. Bir baktım Steam'e gerçekten mp çıkartılmış. Bethesda bunu duyurmuş ama Bsc haberini yapmamış sanırım.
  • fx6100 ve 6870 ile 30 fps yi zar zor görüyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Ben de bu oyunu oynamak istiyorum;ama gel gör ki 44 gb...
    Üşeniyorum yeminle.
    İndirdik diyelim;imzamdaki sistemle 1080p'de çakıldıysa işte o zaman basarım küfürleri sırasıyla
  • By XLASER NASWARI+ZOHAIB 17.08 GB sürümünü deneyen var mı?
  • Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

Bende bu sürümü indirmeyi düşünüyorum ama grafik ayarları düşürülmüş. Sanırım yeni nesilde oyun oynamak için en az 20 GB oyun indirmemiz gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

Bende bu sürümü indirmeyi düşünüyorum ama grafik ayarları düşürülmüş. Sanırım yeni nesilde oyun oynamak için en az 20 GB oyun indirmemiz gerekecek

Ah şu kota olmasa...zaten ben ara videoları esc enter ile geçiyorum, gerek yok.görselliğide sesden daha fazla önem veriyorum.bir tane de rapack grubu ses dosyalarını ve ara videolarını atıp yayınlamıyorlar ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun sesleri çok kötü geldi bana. zaten sesler kötü oldumu oynayamıyorum o oyunu
  • merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim
    orjinal kutulu almayı düşünüyorum ama amd kartlarla sorunlar vamış diye birçok yerde okudum
    hd 7850 oc 2gb ile sorun yaşarmıyım
    cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakır_16
    merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim

Sistemin guzel tabiki oynarsin ayarlari kurcalaman lazim tabi.

Beshesda Softwork'un calistigi isler hep kaliteli oluyor. Fps ama yine kendini farkli konumlandirmis Wolfenstein onceden de boyleydi zevkle oynamaya devam ilaç gibi geldi oyun akiyor full ayar 60 fps yalniz birazcik ekranda yirtilmalar oluyor vsync felan ne yaptimsa duzelmedi ama sıkıntı yaratmiyor.
  • Oyunda inanılmaz güçlü,milliyetçi,kötü nazilerin karşısında zavallı,iyi niyetli ve güçsüz amerikan askerlerini temsil ediyoruz.

• Arkadaşlar ben yükledim ama ilk videodan sonra oyun baslamiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakır_16

merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim
    orjinal kutulu almayı düşünüyorum ama amd kartlarla sorunlar vamış diye birçok yerde okudum
    hd 7850 oc 2gb ile sorun yaşarmıyım
    cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

En son ayarda gölge çözünürlüğü 4k da sorunsuz oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 31 Mayıs 2014; 13:18:59 >
  • Oyunu bitek ben mi beğenmedim ? Kalitesiz geldi grafikler vs. Biraz daha kurcalamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Oyunu bitek ben mi beğenmedim ? Kalitesiz geldi grafikler vs. Biraz daha kurcalamak lazım.

Doku kalitesini saymazsak, grafikler fena değil. Bazı bölümlerde iyi bile denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Mayıs 2014; 7:54:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.