Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat civarı oynadım oyun harika gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

2 saat civarı oynadım oyun harika gerçekten

Hocam 3 mbit internetim var. Herkes aynı şeyi söylüyor kafayı kırıcam burada Çok merak ettiğim bir oyundu ne zaman oynarım bilinmez
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm
  • oyun çok güzel ielrliyor.. birde keşke yemek yerken return to castle da ki gibi homurdanma sesinide koysalardı.. güzel vakitler geçirmişliğim vardı. .eski yıllar
  • Bu şahane oyun ne yazık ki watch dogs ile aynı zamanda çıkma talihsizliği yaşıyor ve onun gölgesinde kalıyor tavsiye edin oynatın kurdum ve ilk açılıştan itibaren 3 saat nefes almadan oynadım sabah erkenden işe gidecek olmasam 5 saati bulurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

2 saat civarı oynadım oyun harika gerçekten

Siz zaten neredeyse her oyunu 2 saat oynuyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kurdum hafiften oynadim, nazi, 2.dunya savasi ve robot yaratiklar tam fantezi-manyak olmus. Her bir yandan Watch dogs konulari fışkırırken onu beklemeye aldim bu über oyunu oynadıkca yorumlamaya devam edeceğim Schweinsteiger.
  • bende yeni başladım 2. bölüme geçtim kapattım, toplam 16 bölüm var sanırım yarın devam ederim artık, oyun hızlı fps özlemişim
  • Şu oyuna türkçe yama şart, tarzan ingilizcesiyle pek anlaşılmıyor detaylar. Türkçe yapa yapacak babayiğit yokumdur yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 27 Mayıs 2014; 12:45:29 >
  • yaklaşık 18 saat içinde bitti oyun

çok beğendim, keyif alarak oynadım

bir rtcw değil tabi
  • Bu oyunu denemek istiyorum. Beğenirsem orjinal olarak alacağım fakat kararsız kaldım. 44 gb zorrentten downloada değermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş almıştı.Onun pcde oynadım.Şahsen wolfenstain fanı olmadığım halde benide kendine bağladı inanılmazzevkli bir fps yapmış adamlar.Ya arakdaş Harbiden Bethesta gelmiş geçmiş en iyi oyun geliştiricilerisi.Ciddiyim şu adamların bir tane bilemi kötü oynu olmaz.Şahsen büyük bir Doom fanı olarak sabırsızlıkla yeni oyunu beklioyrum.

Bu arada beyler ben şimdi Doom betası için alsam beda davetiyesi verirlermi?
  • oyunu internetten indirdim . crack bulamıyorum link verebilecek mesaj atarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar imzamda bulunan sistemle bile oyun takılıyor ama fps de herhangi bir düşme yok oyun ani duraksamalar gösteriyor sinir olmaya başladım.
  • Daha evvel oynamadığım bir oyun ama videolar güzel gözüküyor bir bakalım ...
  • oyunda yapay zeka yok, yapay zeka videoları doğruymuş, çoğu düşman sabit bekleyince sana gelmiyor duvar arkasında ateş etmeye devam ediyor, hadi can olayını anladım da mermi toplama işi can sıkıcı
  • Rtcw oynamayanlar oynasın bu vesileyle

Oyun Über olmuş
  • 4 günde inen oyunun 10 saatte bitmesi, işte bunu kimseye anlatamıyorum adamlar güzel senaryo yazmış
  • Oyunu Über zorluğunda oynayın, yapay zeka daha iyi karşılık veriyor ve düşman daha fazla geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.