Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu oynamaya değer mi? Birde korku unsuru çok var mı korku oyunlarını sevmem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulkonotyk

Arkadaşlar oyunu oynamaya değer mi? Birde korku unsuru çok var mı korku oyunlarını sevmem de

oyun efsane olmuş kesinlikle oynanmalı korku unsuru pek yok kanlı sahneler var ama rahatsız edici değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRockefeller

quote:

Orijinalden alıntı: mulkonotyk

Arkadaşlar oyunu oynamaya değer mi? Birde korku unsuru çok var mı korku oyunlarını sevmem de

oyun efsane olmuş kesinlikle oynanmalı korku unsuru pek yok kanlı sahneler var ama rahatsız edici değil

Yok aksine kanlı sahneleri severim de korkudan kastım birden hoyt diye karşına aniden çıkan düşmanlar var mı?
  • Öncelikle hakkında bir çok olumsuz yorum duyduğum ve fiyatı da yüksek olduğu için satın almadan önce korsan sürümünü indirip yükledim. Gözlemlerim şu şekilde ;

Oyunda kaplamaların geç gelmesi durumu Rage'de ki gibi değil Rage oynayanlar bilir aynı mekanda kafanızı sağa sola döndürürken bile kaplamalar geç gelirdi bunda sadece bölüm ilk yüklendiği zaman bir süre gelmiyor daha sonra ilerlediğinizde böyle bir sorun yaşanmıyor.

Az da olsa belli başlı optimize sorunları var ama korsan sürüm ilk gün gelen 10GB'lık update'i içermiyor bildiğim kadarıyla o yüzden bu sorunlar korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir ama internette bir çok işe yarayan çözümde mevcut ufak ayarlamalar ile sorun düzeliyor..

Oyun çıkmadan önce internete düşen yapay zeka videosu gibi oyunda bir durum yok hatta yapay zeka hiç fena değil bana kalırsa sonuçta düşmanların toplu olarak geldiği bir oyun bu. Sizi siperden çıkarmak için bomba atıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar bir kaç kişi durduğunuz yere doğru hücum yaparken bir kaç düşmanda siperde bekliyor bence oldukça güzel bir detay.

Rage bir çok sorununa rağmen aslında grafikleri iyi olan bir oyunda bana kalırsa oyunun grafik kalitesi Rage'den çokta üstün değil ama belli başlı geliştirmeler var ve oyunun atmosferine uymuş bana kalırsa. Aynı zamanda ara videolar ve seslendirme performansları oldukça güzel. Baş karakteri de oyunun başından itibaren sevdiğimi söyleyebilirim.

Oyunu henüz bir kaç saat oynadım ve ufak tekek optimize sorunları dışında büyük sorunlar ile karşılaşmadım fakat karşılaşanlar varmış ne yazık ki. Oyunu da satın almaya karar verdim bu arada oyunda büyük sorun yaşayan ve benim gibi karar vermeden önce korsan sürümü indiren arkadaşlar oyuna ilk gün 10GB'lık bir update geldiğini göz önünde bulundursun.

• @mulkonotyk

15 Yıl önce çıkan Wolfenstein return to castle için tüm çıkacak wolfenstein oyunlarını oynarım :) O zaman o grafikler insana way canına gerçek gibi dedirtiyordu :) Adamı s.çırtan ölüler, paraşütcüler, bos dövüşleri, hele elite hatunlar :) Hey gidi hey.
  • Her chapter geçişinde bende oyundan atıyor yaşayan varmı sorunu?
  • Herşey en yüksekte oynuyorum bazı yerlerde anlamsız 10 fps y düşüyordu fix buldum guru3dden topluyorm..

NVIDIA için.

1) 337.81 yükle.. max performance a al her zaman ki gibi.
    2) SLI disable et (sli çalışmıyor daha, bir daha ki driverı bekle)
    3) vsync için d3doverrider kullan (triple buffer la birlikte)
    4) cache folder oluştur (aşağıya bak bunun için)
    5) 3 tane command ekle (aşağıya bak bunun için)

cache için( ssd de kurulu olsun OS mümknüse ayrıca page file ı kapatınca daha iyi olabiliyor):

C:\Users\(your windows username)\APPDATA\LOCAL\MachineGames\Wolfenstein The New Order\ şu folder yoksa oluşturun içi boş olsun.. bir daha ki sefere içi doalcak cache ile 1 gb .. texture pop u biraz önlüyor.. rage den beri varmış bu hata.

3 tane command:

saved games de wolfConfig.cfg yi açın şunları ekleyin an alta..

vt_maxppf "64" CPU ya göre bağlı 8 thread ise 64 tamamdır.
    vt_usecudatranscode "1" CUDA Transcoding ON oluyor performans artıyor, texture pop azalıyor
    com_videoram "2048" kaç gb ise vram

Tüm bunları yapınca adam çok iyi fps ile oyun oynuyormuş dedi.. takılma yok, texture pop yok.

kaynak: captain_tripshttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=378036&page=40

• Dnedim bende süper çalışıyor fix 60 fps! takılma ya da texture pop yok.. en yüksek ayarlar.. ama grafikelr berbat bence

uutmayın intro geçmek için:
    +com_skipIntroVideo 1 kısayola koyun.

ayrıca wolfConfig.cfg yi Read-Only yapın!!!

edit: bu arada vsync bu oyunda her türlü patlamış.. d3doverrider bile işlemşyor oyunda.
    vsyn ci nvidia panelden bari aktif ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 23 Mayıs 2014; 16:23:37 >
  • Açılışta machinegames yazısından sonra oyundan atıyor. Bilgisi olan varsa yardım...
  • Oyundaki yapay zeka gerçekten kötü, düşmanlar sanki vurulmak için birbirleri ile yarış halindeler. Grafik motoru bildiğimiz ID Tech'in biraz gelişmişi, yakından bakınca kaplamalar kötü görünüyor yine, grafikler idare eder. Watch Dogs çıkınca yüzüne bakmayacağım bir oyun, sırf merakımdan indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 16:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Dnedim bende süper çalışıyor fix 60 fps! takılma ya da texture pop yok.. en yüksek ayarlar.. ama grafikelr berbat bence

uutmayın intro geçmek için:
    +com_skipIntroVideo 1 kısayola koyun.

ayrıca wolfConfig.cfg yi Read-Only yapın!!!

edit: bu arada vsync bu oyunda her türlü patlamış.. d3doverrider bile işlemşyor oyunda.
    vsyn ci nvidia panelden bari aktif ettim..

Hocam shadow flan 8000lerdemi ?İmzamdaki sistemle fix 60 fps oynayamıyorum.

• Oooo Wolfenştayn! yapımcılar değişmediyse sağlam oyundur. 43 gb rekor mu? gecen var mı? boru mu?
    Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]
    birde bütün oyunlar ay sonuna dogru kotasız kalınca çıkıyor. Ilk oyunun hatrına denemeden duramam Watch Dogs felan beklesin öncelik buna yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 23 Mayıs 2014; 23:38:10 >
  • Oyunu 3 4 saat civarında oynamışımdır . Şu zamana kadar gözlemlediğim gerçekten oyun sarıyor. Atmosferi , seslendirmeleri özellikle ara videolarını çok beğendim. Ancak 43 gb gerçekten çok fazla. Ederi maks 20gb olmalıydı. Grafik bakımından Rage oyunun çok çok az cilalanmış hali diyebilirim. Sistemimle ultrada ortalama 30 fps civarında oynanıyor. Puanım 8.5/10 .
  • Ilk bolumu gectım.. Ikıncı bolumdeyım su anda.. Sıstem I7 3.2 (3.6) - 8GB RAM 5870 Butun ayarlar en yuksekte..
    Su ana kadar herhangı bır fps dusmesı veya donma yasamadım. 50 - 60 fps arası oynuyorum. Bu arada Crysıs 3te bır arkadasın tavsıyesıyle cpu kılıtını acmıstım. Oyunlarda baya bır ıse yarıyor (Fps yukselıyor) Yalnız ılk yukledıgımde oyuna gıremedım. Sorunu ekran kartının 14.4 beta drıverını yukleyınce cozuldu.
    Kaplamaların gec gelmesı gıbı bır durumla karsılasmadım sımdılık.
    Yapay zeka sorunlarıyla karsılasmadım henuz. Sıper alıyorlar - Bazen kacıyorlar - Yerde sıper alabılıyorlar - Toplu halde gelırlerse zor durumlarda sızı bırakabılıyor. Kopekler bazen basa bela olabılıyor.
    Ilk bolum (spoıler ıcermez) Oyunun oncesı gıbı.. 2ncı bolum baslarken yazılar yazmaya baslıyor ve asıl oyun baslıyor.
    Ultra grafık takıntısı olmadıgı ıcın grafıkler bana gayet yeterlı geldı. Sonucta oyunun atmosferı yeter. Yalnız Rage dekı hata devam edıyor. Ekran kırılması ara, ara oluyor. Garıp bır durum settıngs de butun ayarlar kaydettıgım gıbı dururken Vercıtal sync enabled etsem bıle bır sure sonra dısabled oluyor Ekran kartının ayarlarından sanırım cozerım bu ısı.
    Vurus hıssı cok ıyı.
    Uzun zamandır oyun kıtlıgında bu oyun ıyı geldı.
    Not: Deneme amaclı oyunu k.rsan ındırmıstım. Buyuk ıhtımal satın alacagım. Buyuk ıhtımal dıyorum 46gb yenıden ındırmek koyacak ınsana

• İlerleyince oyun hakkında fikirlerim değişti, ara videolar ile senaryo daha iyi hissedilir olmaya başladı. Eski Wolfesnstein oyunlarındaki atmosferi fazlasıyla vermişler, oynadığım en iyi FPS'lerden biri diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Mayıs 2014; 8:10:20 >
  • grafikler berbat fps düşüşleri süper nasıl iş ya..770 8350 8gb ram var seviniyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

grafikler berbat fps düşüşleri süper nasıl iş ya..770 8350 8gb ram var seviniyoruz.

Grafiklere berabt demenin haksızlık olduğunu düşünüyorum, Bi crysis değil ama güzel ultra ayarlarda. Ani fps düşüşleri gölge çözünürlüğünü düşürünce düzeldi bende...
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    hocam herşeyi düşürdüm fps 15 sabit :S kastıgı için kötü gelmiş olabilir grafikler düzeltmeye calısıcam şimdi.
  • fps için çözüm nedir beyler? fixi yaptım değişen birşey olmadı.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    az yukarıda nvidia kartlar için bi arkadaş fix paylaşmış, isterseniz deneyin. Bende HD7970 var, ultrada ani frame düşmesi yapıyordu, gölge ayarını düşürdüm geçti 40-60 fps oynuyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.