Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FalloutNV

Oyunun grafiklerine laf edenleri anlamak güç şu hd kaplamalara bakın.
    Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

Boyutunun neden bu kadar büyük olduğu anlaşıldı şimdi Şaka bir yana bölüm aralarında bunu oynamak için sabırsızlanıyorum. Çok şaşırmıştım iyi bir sürpriz koymuşlar içine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler 4 gb ram 7850 le oynanırmı? 40 gb sonuçta
  • Oyunda ciddi bi sıkıntı var, belki de bendeki reloaded versiyonundadır sorun :) Ultra ayarlarda 50-60 frame verirken bi an 0 frame düşüyor donuyor, ertesi saniye geri 50-60 frame...
  • efsane geri geldi allaaaah
  • birde sistem gersimlerin ni paylas saniz n'olur
  • Birde benim sistemle denim bakalım İnşallah güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Oyunda ciddi bi sıkıntı var, belki de bendeki reloaded versiyonundadır sorun :) Ultra ayarlarda 50-60 frame verirken bi an 0 frame düşüyor donuyor, ertesi saniye geri 50-60 frame...

Gölge çözünürlüğünü düşürün yüksekse 8000 küsürde sorun çıkarıyor.

@Tayff
    Sizin sistem yeterli gelmeyebilir xperia z düşük kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2014; 17:00:51 >
  • quote:

quote:

Oyunda ciddi bi sıkıntı var, belki de bendeki reloaded versiyonundadır sorun :) Ultra ayarlarda 50-60 frame verirken bi an 0 frame düşüyor donuyor, ertesi saniye geri 50-60 frame...

@Tayff

Hocam öyle deme ilk pcim celeron 300 32gb ram 8mb ekran kartıydı.Xperia z uzay makinesi gibi kalıyor yanında :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

quote:

@Tayff

Hocam öyle deme ilk pcim celeron 300 32gb ram 8mb ekran kartıydı.Xperia z uzay makinesi gibi kalıyor yanında :-D

fps fix çıktı onu kullanırsanız düzelecektir büyük ihtimalle .

• quote:

hocam o genel sorun amd'lerde devam ediyor nvidia dün yeni sürücü ile çözdü o sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

quote:

@Tayff

fps fix çıktı onu kullanırsanız düzelecektir büyük ihtimalle .

İmzamdaki sistemle fps 30lara kadar düşüyor ultra ayarlarda.Öyle ahım şahım grafiğide yok anlamadım gitti.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Fps fix işe yaradı bende hocam, isterseniz onu bir deneyin.
  • Sağolun, gölge ayarı sorunu çözdü gibi, bi donma görmedim henüz. Bu arada oyun için update çıktıysa da malum sebeplerden henüz elime ulaşmadı :)
  • fps fix için link falan varmı.
  • Nvidia performans için dün driver yayınlandı diye okudum ama baktığımda hala 337.50 versiyonu var, o da 7 Nisan'da yayınlanmış??
  • quote:

Orijinalden alıntı: süsse

fps fix için link falan varmı.

malum yerlere bakın resmi bir fix değil bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Nvidia performans için dün driver yayınlandı diye okudum ama baktığımda hala 337.50 versiyonu var, o da 7 Nisan'da yayınlanmış??

Aynen şimdi kontrol ettim 337.50 var

• Su son zamanlarda cikan oyunlar coplukden baska bir sey degil oyunlar birbirinin aynisi gibi geliyor bu oyunun videolarina baktim tiksindim yine beklenen bir oyun watch dogs yine coplukden baska bir sey degil oyun zevk vermiyor bu kadar oyun icinde cok oyun denedim birkacini halen oynarim gerisi oyle duruyor yani benim aklim almiyor bir turlu yil 2014 hala oyunlar tek duze.

• ben ultrada hiç kasma olmadan oynuyorum driverları güncellemem gerekti boyutu fazla ama oyun gerçekten süper olmuş işlediği tema çok orjinal ve her çıkan fps gibi kendini tekrarlamıyor senaryo çok iyi ve etrafta sürekli gazete parçalarını okumamız vb. şeylerle konu iyice genişliyor ve hikayeyi güçlendiriyor kaplamların geç yüklenmesi vb. gibi şeyler yaşamadım geçen çıkan oyun oynayış videosundaki gibi yapay zeka sapıtmıyor aksine en ufak bir ses çıkarınca hepsi üstüne çullanıyor ve siper almaları takip etmeleri gerçekçi olmuş aniden çıkan köpeklerlerin manevra yaparak saldırmaları vb. oyunu zorlaştırıyor hele ara videolardaki detaylar çok iyi olmuş oynadığım en iyi grafikli oyun diyebilirim suratlardaki mimikler karakterlerin hareketleri konuşmaları falan sanki film izliyormuşum havası verdi bu aralar oynadğım en keyifli oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRockefeller -- 23 Mayıs 2014; 14:28:13 >
  • GTX 670 ile en yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum, 337.50 beta kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 12:23:22 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.