Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel, bf4 ün çıkışından sonra pc için çıkan diğer oyunları beğenmemiştim bu iyi geldi baya.

@geberit
    Sizin işlemci nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2014; 16:02:43 >
  • Beyler oyun sarmaya başladı, değişik atraksonlar var ama optimizasyon özürlü tamamen, müzikleri hoşuma gitti hikayeye göre farklı farklı müzükler :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Beyler oyun sarmaya başladı, değişik atraksonlar var ama optimizasyon özürlü tamamen, müzikleri hoşuma gitti hikayeye göre farklı farklı müzükler :)))

Yoğun çatışma ve gizli ilerlemelerdeki müzikler çok iyi uyum sağlıyor ortama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2014; 17:48:11 >
  • valla bende sipariş verdim severim bu oyunu paraya kıyıp aldım taksitle inşallah pişman olmam aga
  • Millet bu sistemle oynayabilirmiyim sizce oyunu

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03028008

• quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

HD7850 ile en yüksek ayarda sadece gölge çözünürlüğü 4096 da en düşük 45 fps civarı gördüm duman ve bol ışıklı bir mekandı orasıda, oyunun genelinde 60 fps alıyorum gölge çözünürlüğünü 8192 yapınca fps 40 lara düşüyor ayrıca garip bir takılma başlıyor oyun donuyor saniyelik, oyunla alakalı bir sorun 4096 da sorun yok.
    İşlemcim i7 ama i7 ye gerek yok diye düşünüyorum abartı olmuş sistem gereksinimleri.

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

Grafikler resmen çöp silahın kaplamalarına bak. 43gb rastgele 1 ve 0 dan oluşan metin belgesi yazsam daha iyi grafikli bir şey çıkardı ortaya
    eski wolfenstein i kurar oynarım daha iyi.

• quote:

Oyun güzel, bf4 ün çıkışından sonra pc için çıkan diğer oyunları beğenmemiştim bu iyi geldi baya.

@geberit
    Sizin işlemci nedir?

Phenom İİ 2.8 ghz 4 gb ram 1 gb 7850 var ,ben daha bu oyunu denemedim yukarda saydığım oyunlarda sorun var boyutu çok yüksek olduğundan indirmeyi düşünüyorum şimdilik ,genelde UE4 motorlu oyunlarda çok uzun yükleme ve oyun içinde yükleme yüzünden takılmalar var thief ve daylight da bilhassa acaba ram mı yetmiyor veya vram mı yeterli değil anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit
    quote:

Oyun güzel, bf4 ün çıkışından sonra pc için çıkan diğer oyunları beğenmemiştim bu iyi geldi baya.

@geberit
    Sizin işlemci nedir?

Phenom İİ 2.8 ghz 4 gb ram 1 gb 7850 var ,ben daha bu oyunu denemedim yukarda saydığım oyunlarda sorun var boyutu çok yüksek olduğundan indirmeyi düşünüyorum şimdilik ,genelde UE4 motorlu oyunlarda çok uzun yükleme ve oyun içinde yükleme yüzünden takılmalar var thief ve daylight da bilhassa acaba ram mı yetmiyor veya vram mı yeterli değil anlamadım.

O işlemciyle tabiki oyunlarda sorun yaşarsınız, oyunlar için gerekli olan donanım sadece ekran kartı değildir %50 işlemci %50 ekran kartı gibi düşünün oyun işlemciden yeterli performansı alamadığında ekran kartından alınan performansın hiçbir önemi kalmaz yada tam tersi işlemci yeterli olup ekran kartı güçsüzsede aynı şey geçerli, istediğiniz ekran kartını alın o işlemci ile saydığınız oyunlarda yine sorun yaşarsınız işlemci değiştirme zamanınız çoktan geçmiş, 7850 alt düzey bir ekran kartı değildir saydığınız oyunlar dahil son çıkan hiçbir oyunda yeterli güce sahip bir işlemci ile grafik ayarlarını orta düzeye almanız dahi gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2014; 18:47:03 >

• O kadar kötümü bu oyun yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

O kadar kötümü bu oyun yahu?

Oyun fena değil bence, hikayesi ve olaylar güzel. Sinematikler çok hoşuma gitti. Oyun içi çok da mükemmel değil ama oynanıyor işte. Grafikler yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi, çok iyi değil ama takılmadım pek. Alternatif tarih senaryosu hoşuma gitti. Oyunun en büyük dezavantajı 43GB olması. Haliyle çok şey bekliyor insan.
  • Hd4850 ve 3gb ram oyunu oynatır mı arkadaslar?hangi ayarlarda oynayabilirim?

• 40+ gblık ne var bu oyunda acaba merak ediyorum..

• Bence bunun yerine return castle w hd packli olarak oynayin daha iyi.

• quote:

Oyun kötü değil boyutundan dolayı grafiklerin çok iyi olacağını düşünüp hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar olabilir rage oyunuda yüksek boyutlu ve kötü grafikliydi ama oynanışı mekanları hoşuma gitmişti grafiğe takılmamıştım bundada aynı şekilde ateş etme hissi, hikaye, müzikler genel oynanış güzel.

• quote:

quote:

Oyun kötü değil boyutundan dolayı grafiklerin çok iyi olacağını düşünüp hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar olabilir rage oyunuda yüksek boyutlu ve kötü grafikliydi ama oynanışı mekanları hoşuma gitmişti grafiğe takılmamıştım bundada aynı şekilde ateş etme hissi, hikaye, müzikler genel oynanış güzel.

Değermi hocam yani 120 TL'ye? Çok pahalı geldi bana oyun.
  • Yuh ya 43 GB nedir
  • @SellYourSoul

Üstteki silahın kaplaması düşük evet, ama her silah öyle değil.

@AVSEQ01.DAT
    Ben almadım o yüzden bu konuda birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2014; 20:24:04 >

• Benim oyunda bug oldu ilerliyemiyorum, bi bölümde telleri kesen bi silah var fakat kesilmesi gereken telleri kesmiyor, kaldım öle

• Duvardaki sarı kutudan şarj edin silahı sonra tellerde bir büyük yuvarlak çizin.
  • quote:

Duvardaki sarı kutudan şarj edin silahı sonra tellerde bir büyük yuvarlak çizin.

Ne yazıkki kesmiyor, bugda kaldı teller

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.