Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psycho90

Bazı walkthrough'ları izledim 5 zorluk seviyesi var,en zor ve ondan bir önceki seviyede oynayanlarda yapay zekada pek sıkıntı yoktu.En kısa zamanda denemek istiyorum ama 40 küsür GB boyutu varken en azından bu ay oynayamam

Yalnız şunu belirteyim, oyundaki zorluk seviyesini yükseltmek sadece düşmandan aldığınız hasarı yükseltiyor yada hud u kapatıyor. Düşmanların hareketlerini yada daha yapay zekayı iyileştirmiyor. Yani zorluğun yapay zeka ile bir bağlantısı yok.
  • Minimum sistem gereksinimleri fazla değil mi,boyutuda şişirme gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Mayıs 2014; 1:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

300 le sabahlara kadar oturduğumuz günleri hatırlıyorum yazacaktım bir baktım konuya neler çıktı.Başkalarından görünce anca anlıyoruz değerini

Oldu mu bu şimdi kardeş ayıp ediyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

300 le sabahlara kadar oturduğumuz günleri hatırlıyorum yazacaktım bir baktım konuya neler çıktı.Başkalarından görünce anca anlıyoruz değerini

Kör oldum.

• Çüşş ya ohaa, 45 GB nedir arkadaş. Ne koydunuz içine o kadar, AKK olmasa bile indir indir bitmez.
  • Ulen hadi yeni nesil konsollar tırt çıktı anladık da yeni nesil oyunlar niye hep tırt çıkmaya başladı arkadaş.Doğru dürüst oyun oynayamaz olduk.
  • Biri şu adamlara Winrar diye bir programın varlığını anlatsın Winrar kullansalar 30 gb olurdu en azından. Adamlar salmış çayıra.
  • HD7850 ile en yüksek ayarda sadece gölge çözünürlüğü 4096 da en düşük 45 fps civarı gördüm duman ve bol ışıklı bir mekandı orasıda, oyunun genelinde 60 fps alıyorum gölge çözünürlüğünü 8192 yapınca fps 40 lara düşüyor ayrıca garip bir takılma başlıyor oyun donuyor saniyelik, oyunla alakalı bir sorun 4096 da sorun yok.
    İşlemcim i7 ama i7 ye gerek yok diye düşünüyorum abartı olmuş sistem gereksinimleri.

• Oyundaki videolar 4k midir bu nedir arkadas.bf3 bf4 bile dunya kadar map ile anca o kadar kapliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Repack surumunu indirirken dikkat edin Texture'ler PS3'ten alinti.Ona dikkat edip indirin.Boyutunun dusuk olmasinin sebebi de bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Oyundaki videolar 4k midir bu nedir arkadas.bf3 bf4 bile dunya kadar map ile anca o kadar kapliyor.

Videolar 6gb yer kaplıyor dokular 34gb.
  • indiriyim dedim bakdım 44 gb yuh artık nasıl dokuymuş bunlar arkadaş oyunlar ortak doku platformuna geçsede rahat etsek bu ne böyle.
  • 43 gb ne lan. bi dahaki ay oynarım artıkın
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wolfenstein_The_New_Orderin_PC_Surumunde_Teknik_Problemler_Bas_Gosterdi-59919.htm da amd kartlarda oyunda problem oluyor falan deniyor belki sizde de bu yüzden takılmalar oluyor olabilir amd yeni bir driver çıkartır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

indiriyim dedim bakdım 44 gb yuh artık nasıl dokuymuş bunlar arkadaş oyunlar ortak doku platformuna geçsede rahat etsek bu ne böyle.

Çeşitlilik iyidir.

"Bu tip şeyler hiçbir zaman olması gerektiği gibi kullanılmadı laiklikde hiçbir zaman o şekilde kullanılmadı ve kullanılmayacak sizinkilere göre laiklik dindar olanı aşağılamak ezmek olarak görüldü ve değişmeyecek bu anlayış, bu yüzden o imzanında hiçbir anlamı yok."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2014; 13:48:41 >
  • Biraz daha beklemek lazım. O kadar indirdikten sonra çalışmaz ise büyük sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wolfenstein_The_New_Orderin_PC_Surumunde_Teknik_Problemler_Bas_Gosterdi-59919.htm da amd kartlarda oyunda problem oluyor falan deniyor belki sizde de bu yüzden takılmalar oluyor olabilir amd yeni bir driver çıkartır heralde

Dün akşam oynarken benimde dikkatimi çekti alakasız yerde takılmalar oluyor, sistemle ilgili olmadığını düşünüyorum bende, yazılımla ilgili kart hd7770

• quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wolfenstein_The_New_Orderin_PC_Surumunde_Teknik_Problemler_Bas_Gosterdi-59919.htm da amd kartlarda oyunda problem oluyor falan deniyor belki sizde de bu yüzden takılmalar oluyor olabilir amd yeni bir driver çıkartır heralde

Amd de hangi oyunda takılma yokki ,7850 var bendede yeter diyorum ya yeter sleeping dogs oynuyorum ufak takılmalar thiefi zaten oynayamıyorum takılmadan ,hay aklıma ediyim nerden aldım bu kartı ya ,nedir bu problem her oyuna ayrı sürücü çıkartıcak kadar berbat mı amd yani onca yıllık tecrübemi es geçip amd aldım tekrar yandım.

• Oyunu başlatıyorum siyah bi ekran çıkıyo ve sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyo, sebebini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Amd de hangi oyunda takılma yokki ,7850 var bendede yeter diyorum ya yeter sleeping dogs oynuyorum ufak takılmalar thiefi zaten oynayamıyorum takılmadan ,hay aklıma ediyim nerden aldım bu kartı ya ,nedir bu problem her oyuna ayrı sürücü çıkartıcak kadar berbat mı amd yani onca yıllık tecrübemi es geçip amd aldım tekrar yandım.

işlemciniz ne, 7850 bu oyunda sıkıntı verebilir biraz grafik ayarlarını düşürmek gerekebilir, 7850 alt seviye bir kart oldu artık.

34gb lik kaplama diyor hdd yerine ssd gerekebilir baya büyük dosyalar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.