Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Hayır benim anlamadığım nokta i7 yanına orta segment kart tavsiye etmişler. O işlemci zaten o kartlara 1-2 beden yüksek gelir. Tabi ki yapımcılardan iyi bilecek değilim ama kartları görünce aklıma fx6xxx ile hd6870 rahat besler gibi geliyor bana.

Son çıkan birkaç oyun nerdeyse ekran kartından çok işlemciye ihtiyaç duyan tipte haliyle ekran kartı tam performansta çalışması için işlemcininde güçlü olması gerekiyordu bu oyunun işlemci ihtiyacı nasıl bilmiyorum inince görücez artık.
  • AMD Ekran Kartı kullanan arkadaslar oyunun optimizasyonu hakkinda bilgi paylasirsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun daha %10'a geldi. İndirenler grafik bakımından bilgi verirse güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Sanirasam pcyi 2 gun hic kapatmadan birakirsam 3 Mbyte internet ile inecek.

aynı durumdayım %35 oldu bakalım hayırlısı
  • Öğlen 13:30 başladım indirmeye akşam 19:30 da bitti :) yükledim oynuyorum, sistemdeki imza ile

Ayalarlar
    1366x768 de takılma olmuyor ama oyunda ilerledikçe grafikler yükleniyor gibi, nesnelere felan buruşuk halden düzgün hale geliyor
    Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi iki gune rip düşer bizde indiriz . 120 tl degmez . Watch dogs 60 tl satisa cikti oyunun incelemelerini bekliyorum hayal kırıklığı olmaz ise alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 50 mbps ile iniyor hızlanır mı sonra 1.5 gbsi indi kıyamıyorum kapamaya
  • Oyunu satın almadım doğal olarak oynamadım da ama oynayanların yorumlara bakıyorum neredeyse oyunu beğenen, olumlu yorum yapan kimse yok. Öncelikle 50 GB dosya boyutundan sonra 10 GB'lık bir update geliyormuş ve kaplamalar, oyundan atmalar yine sorunlu diyorlar. En çok beklediğim oyunlardan biriydi umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • Şimdi oyundan çıktım, benim yorumumda olumlu değil, çok büyük boyutu var, bence optimizasyon sorunu var, oyunun atmosferi bana bağlayıcı gelmedi, ne bileyim oyundan bi etkileşim alamadım, bir çok oyunun karışımı gibi olmuş, sürükleyici değil kesinlikle ama oynanmazda değil tabi :) benim oyuna puanım 10 üzerinden 5.5 :)

• Piyasada sağlam Fps yok gene BF4 multi atacaz sanırım özledim sağlam sp içeren Fps oyununu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu satın almadım doğal olarak oynamadım da ama oynayanların yorumlara bakıyorum neredeyse oyunu beğenen, olumlu yorum yapan kimse yok. Öncelikle 50 GB dosya boyutundan sonra 10 GB'lık bir update geliyormuş ve kaplamalar, oyundan atmalar yine sorunlu diyorlar. En çok beklediğim oyunlardan biriydi umarım hayal kırıklığı olmaz.

Benim de en çok merak ettiğim yorumlardan birisi. İnceleme puanlarında ortalaması şu an için 79. Yani fena görünmüyor. Umarım ilerleyen dönemlerde patch çıkararak var olan sorunları da kapatabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyun neden 43gb benim dandik sistemde bile high ayarlarda oynuyorum 30 fps civarında yani öyle ahım şahım grafikleri olmamasına rağmen bu 43gb boyut nerden geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

Hocam bu oyun neden 43gb benim dandik sistemde bile high ayarlarda oynuyorum 30 fps civarında yani öyle ahım şahım grafikleri olmamasına rağmen bu 43gb boyut nerden geliyor ?

Sisteminiz nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter W.

Oyun daha %10'a geldi. İndirenler grafik bakımından bilgi verirse güzel olur.

2014 yılı içinde grafiksel olarak daha aşağıda fps çıkmaz diye düşünüyorum.kötü değil,kötü değil derken 2009-2010 un grafikleri ne ise bu da o ,ışıklandırma falan katmışlar işte biraz daha dx 11 in etkileri vs vs.ama kaplamalar gerçekten çağın çok gerisinde

edit:2014 te çıkacak fpsler derken fasa fiso oyunlardan bahsetmiyorum.kaliteli firmaların çıkardıkları oyunlarla karşılaştırmak istedim.
  • Repack'ler gelmiş ancak boyut düşürüldüğü için texture'lerin PS3 texture'si olduğu söylentisi var.O yüzden indirmedim henüz.

• 43.65 GB

Bekleyecez biraz daha
  • 7.35/43.6GB indi daha son hızda 32 saat var bitmesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

Sisteminiz nedir acaba?

i5 4440 | Msi b85m-g43 | shappire hd7770 | 2x4gb Gskill ripjawsX 1600Mhz CL9 / 1tb seagate barracuda
  • Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

300 le sabahlara kadar oturduğumuz günleri hatırlıyorum yazacaktım bir baktım konuya neler çıktı.Başkalarından görünce anca anlıyoruz değerini
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.