Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
4
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FalloutNV

@SellYourSoul

Üstteki silahın kaplaması düşük evet, ama her silah öyle değil.
    Wolfenstein: The New Order (2014) [ANA KONU]

@AVSEQ01.DAT
    Ben almadım o yüzden bu konuda birşey diyemem.

Ne bileyim hocam benim beklentilerim çok yüksekti balon gibi patladı benim için. Size iyi oyunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geberit
    quote:

Oyun güzel, bf4 ün çıkışından sonra pc için çıkan diğer oyunları beğenmemiştim bu iyi geldi baya.

@geberit
    Sizin işlemci nedir?

Phenom İİ 2.8 ghz 4 gb ram 1 gb 7850 var ,ben daha bu oyunu denemedim yukarda saydığım oyunlarda sorun var boyutu çok yüksek olduğundan indirmeyi düşünüyorum şimdilik ,genelde UE4 motorlu oyunlarda çok uzun yükleme ve oyun içinde yükleme yüzünden takılmalar var thief ve daylight da bilhassa acaba ram mı yetmiyor veya vram mı yeterli değil anlamadım.

O işlemciyle tabiki oyunlarda sorun yaşarsınız, oyunlar için gerekli olan donanım sadece ekran kartı değildir %50 işlemci %50 ekran kartı gibi düşünün oyun işlemciden yeterli performansı alamadığında ekran kartından alınan performansın hiçbir önemi kalmaz yada tam tersi işlemci yeterli olup ekran kartı güçsüzsede aynı şey geçerli, istediğiniz ekran kartını alın o işlemci ile saydığınız oyunlarda yine sorun yaşarsınız işlemci değiştirme zamanınız çoktan geçmiş, 7850 alt düzey bir ekran kartı değildir saydığınız oyunlar dahil son çıkan hiçbir oyunda yeterli güce sahip bir işlemci ile grafik ayarlarını orta düzeye almanız dahi gerekmez.

Hocam yanlış anladın herhalde Phenom II 2.8 quadcore işlemci bu eski falan değil ama en azından thiefteki problemi buldum sanırım ,oyunu 32 bit ve limit texture quality auto yapınca oynanabilir duruma geldi ,daha önce açtığımda sadece 500 mb ram kalıyordu geriye şimdi 1 gb boş yer kalıyor ramde sorun ram kaynaklı şüphelendiğim gibi.

• Beyler önemli bir not 32 bitte çalışmıyor.64 bite upgrade edin işletim sistemini.
  • 43.65 GB hay maşallahhh
  • hafta sonuna yetiştirirsem iyi olur 300kbs ile zorda bakalım 2 gün acık tutucaz artık
  • Oyun müthiş, başlarda biraz bocaladım ama alışınca herşey değişti. Aranan kan bulundu, beklemeye değdi.
  • Oyun iniyor. Yeni geçtiğim 20mbit hızla şu an 7 saat kaldı diyor.

Yalnız torrentten çekerken peers kısmına baktım da, bir yerden 2 mb/sn ile indiriyor. O nasıl bir upload hızıdır arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kaliteli, mutlaka oynayın derim. Hikaye 'yi uzun yapmışlar.
  • Oyunun hikaye modunun uzunluğu yaklaşık ne kadar bitiren var mı?

Birde oyunda mı bir tuhaflık var ben mi ilk defa rast geliyorum anlamadım ama kaplamalar bir değişik dönüyorsun yaklaşım 0.5 sn de felan yükleniyor.Aslında bana göre iyi geldi çünkü frame atlayacağına öyle doluyor sorun yaratmıyor gibi bir düşünce oldu
  • Ya arkadaşlar bir şey soracam asgari sistem gereksinimlerinde i7 istiyor yazmış, i7 zorunlu mu şimdi ? i5 veya Core2Quad ile oynayamıyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Oyunun hikaye modunun uzunluğu yaklaşık ne kadar bitiren var mı?

Birde oyunda mı bir tuhaflık var ben mi ilk defa rast geliyorum anlamadım ama kaplamalar bir değişik dönüyorsun yaklaşım 0.5 sn de felan yükleniyor.Aslında bana göre iyi geldi çünkü frame atlayacağına öyle doluyor sorun yaratmıyor gibi bir düşünce oldu

20 saatlik bir oynanış olduğu söyleniyordu.300kb/s ile daha inmediği için oynayamadım.
  • Oyun 10/10 'luk değil ancak kendine bağlıyor. Eski old-school wolfensteinları arıyorsanız uzak durun. Oyun günümüz standartlarında bir FPS; yalnız dövüş mekanikleri, animasyonları, bir de sağda solda bulduğumuz enigma puzzle'ları, gazete küpürleri, mektuplar falan çok güzel ve beni oyuna kitlemeye yetti. Alternatif tarihi işleyen oyunları seviyorsanız da mutlaka edinip oynayın.
  • quote:

Oyunun hikaye modunun uzunluğu yaklaşık ne kadar bitiren var mı?

Oyun için güncelleme lazım RAGE oyunuda aynı sorun ile çıkmıştı çok daha beterdi hatta güncelleme ile düzeltmişlerdi sorun kalmamıştı.

Yıllardır çıkan en iyi single fps oyunlarından biri yani, oynamamazlık etmesin pc oyuncusuyum diyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2014; 4:57:22 >
  • Biriniz yıllardır çıkan en iyi single FPS'lerden biri demiş, biriniz de eski Wolfensteinları sevenler uzak dursun demiş. Ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

Biriniz yıllardır çıkan en iyi single FPS'lerden biri demiş, biriniz de eski Wolfensteinları sevenler uzak dursun demiş. Ne yapsam bilemedim.

Onu diyen oyunu oynamışmı yoksa bir boyuta birde oyun içi ss e bakarakmı karar vermiş o önemli, tercihini buna göre yap.

Çok hoş ayrıntılar var mesela biyerdeki gazete parçasından bir hapisanedeki mahkum kaçmaya çalışırken mekanik köpek tarafından öldürüldüğünü okuyorsunuz daha sonraki bölümde hapishaneye gittiğinizde bu sevimli köpeklerler sizi bekliyor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2014; 10:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

300 le sabahlara kadar oturduğumuz günleri hatırlıyorum yazacaktım bir baktım konuya neler çıktı.Başkalarından görünce anca anlıyoruz değerini

upload speed'i 25'e düşürmeyi unutmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

hafta sonuna yetiştirirsem iyi olur 300kbs ile zorda bakalım 2 gün acık tutucaz artık

benimki kota dolmasına rağmen 2Mb'te indirdi. Superonline'da bazen oluyor.
  • İndirmeye değer mi boyutu çok büyük ya
  • Oyunun grafiklerine laf edenleri anlamak güç şu hd kaplamalara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Mayıs 2014; 9:47:32 >
  • Anladığım kadarıyla kullanilan oyun motorundan dolayi ragedeki.gıbı sorunlar yaşanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.