Şimdi Ara

Wolfenstein: Youngblood Türkçe yama istek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
7.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat708

Sana bırakalım sen yap birazda.

Alıntıları Göster
  • İlk mesajımda azmıştım ücretli-ücretsiz farketmez bir grup çevirsin diye.ancak olay yine u-crew ücretli,ücretsiz olayına döndü.bu bağlamdan çıkmamız lazım.U-crewin yamasının kırılması emekleri adına üzücü keşke olmasaydı.bu oyunu U-crew çevirecek diye bir zorunlulukta yok zaten.Şahsi fikrim Ananmayous ekibinin çevirmesi.
    U-crewin her çevirdiği yamayı çıkar çıkmaz aldım ama bu onların politikalarını benimsiyorum anlamına gelmez.sırf ücretli çıkıyor bidaha kimse yama yapmaz diyenler
    anlamlı gelmiyor. 5000-6000 tl pc si olupta yama için 15-20 tl vermek zor gelip dünya kadar yorumla ücretsiz yamayı savunan kişilerde anlamlı gelmiyor.

U-crew konusuna gelince tüm yamalarını almış biri olarak söylüyorum programları gerçekten paranla rezil ol durumu haklarını yiyemem kuramadığım yamaya pcime bağlanıp yardımcı oluyorlar.

U-crew konusunda en büyük eleştirim yama hızı ve bilgilendirme yapmıyorlar Nier automata 1.5-2 senedir hala çıkmadı. Facebooktan açıklama bile yapmıyorlar insanlar face yorumlarına yazıyorlar bilgi bile vermiyorlar. İptal oldu çıkmayacak dersin kimsede bidaha sormaz iletişim sıkıntıları mevcut bu konuyu düzeltmeliler.
    Ücretli yama yapıyorsan insanlarada arada bilgilendirmen gerekiyor.

U-crew politikilarını değiştirirse bence devam etmeli eski usul devam edeceklerse de bence etmemeli çünkü eeskisi gibi 6-1 sene açık dünya olmayan oyunların çevirisini beklemek istemiyor. Sürekli güncel bilgi almak istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Bizim de senin gibilerin Türkçe oynaması umrumuzda değil zaten.

Alıntıları Göster
    Farketmez arkadaşım asıl senin yama yapıp yapmaman burada ki bir kaç tane fanboyun dışında kimsenin umurunda değil!! 2000 ler de Türkçe yamamı vardı gayet güzel oynuyorduk komiksin gerçekten. Sen sözünde dur ve kapa git dükkanı da şu piyasa kurtulsun bu kanserden rahat edelim artık !

Nedir bu ya tehdit ediyor bizleri aklı sıra bu ne cüret? Yama yapmazmış da bilmem ne yapmayın arkadaşım yapmayın hayret bir şey, bir sürü yama yapan grup var hiç birin de böyle tavırlar görmedim şaka gibi !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 25 Temmuz 2019; 14:17:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Farketmez arkadaşım asıl senin yama yapıp yapmaman burada ki bir kaç tane fanboyun dışında kimsenin umurunda değil!! 2000 ler de Türkçe yamamı vardı gayet güzel oynuyorduk komiksin gerçekten. Sen sözünde dur ve kapa git dükkanı da şu piyasa kurtulsun bu kanserden rahat edelim artık !

Nedir bu ya tehdit ediyor bizleri aklı sıra bu ne cüret? Yama yapmazmış da bilmem ne yapmayın arkadaşım yapmayın hayret bir şey, bir sürü yama yapan grup var hiç birin de böyle tavırlar görmedim şaka gibi !!

Alıntıları Göster
    Tehdit etmiyorum sizin oynamanızı istemiyorum bu da en doğal hakkım. Ücretsiz veya ücretli hiçbir yamamı oynama.

• Türkçe yama sektörünün size ve u-crewe ihtiyacı yok istediğiniz zaman bırakabilirsiniz çokta umrumuzdaydı.Anonymous,Animus Projesi,Tg yama,Oyunceviri,Technogame gibi gruplar bireysel olarak yama yapan qnoops,rockerdem,outsider one ve adını yazmadığım gönüllü olarak çeviri yapan ve karşılığında 5 kuruş istemeyen bağışları bile reddeden insanlar varken sizin bu sektörde değeriniz yok kendinizi önemli ve vazgeçilmez sanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Türkçe yama sektörünün size ve u-crewe ihtiyacı yok istediğiniz zaman bırakabilirsiniz çokta umrumuzdaydı.Anonymous,Animus Projesi,Tg yama,Oyunceviri,Technogame gibi gruplar bireysel olarak yama yapan qnoops,rockerdem,outsider one ve adını yazmadığım gönüllü olarak çeviri yapan ve karşılığında 5 kuruş istemeyen bağışları bile reddeden insanlar varken sizin bu sektörde değeriniz yok kendinizi önemli ve vazgeçilmez sanmayın.
    Bence sizin o gruplara da ihtiyacınız yok. İngilizcenizin üst düzey olduğuna eminim. Kimsenin kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı yok. Bize yapılan nankörlük sözlerinizden anlaşıldığı üzere hala devam ediyor. Biz bunu dile getirerek bir şey beklemeyin bizden artık diyoruz o kadar. Outsider one dan, erdem abiye, Said abiye hepsi ile iletişim ve destek halindeyiz. Böyle devam ederseniz o saydığın gruplar da dağılacak şu olaydan ders çıkarmak yerine s*dik yarıştırın bakalım nereye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

Bence sizin o gruplara da ihtiyacınız yok. İngilizcenizin üst düzey olduğuna eminim. Kimsenin kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı yok. Bize yapılan nankörlük sözlerinizden anlaşıldığı üzere hala devam ediyor. Biz bunu dile getirerek bir şey beklemeyin bizden artık diyoruz o kadar. Outsider one dan, erdem abiye, Said abiye hepsi ile iletişim ve destek halindeyiz. Böyle devam ederseniz o saydığın gruplar da dağılacak şu olaydan ders çıkarmak yerine s*dik yarıştırın bakalım nereye kadar.

Alıntıları Göster
    boş yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 25 Temmuz 2019; 19:51:23 >

• emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Senden boşu var mı?

• quote:

Senden boşu var mı?
    Yok abi. Şu forumun en boş insanı odur. Yeminle abim DH'de çalışmaya devam etseydi herhalde Database den silerdim gizlice kendisini.
  • quote:

Senden boşu var mı?

@WinterSoldier10 sen hiç konuşma kış askeri lütfen kaale almadığım gençlerden birisin.

edit 2 kudurmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 25 Temmuz 2019; 20:50:16 >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

• Arkadaşlar bu oyunun dil dosyalarını açtık. Ama bize orijinal oyuna sahip olan birisi lazım. Orijinal oyuna sahip olan birisi bana ulaşabilirse elimizdeki çevirilerden sonra bu oyuna başlayacağız.

www.plusceviri.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 hocam yardımcı olabilir.
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu söylediğin cümle nerden baksan o kadar yanlış anlaşılıyor ki anlatamam. Ben kanalımda Qnoops'un My Memory Of Us , RE2 Remake ve Metro Exodus oyunlarına yer verdim. Kendisiyle birebir tanışma fırsatım da oldu . Adam bu işi para için yapmıyor. Ben diyor teşekkür yazılarını görüyorum ya o bana yeter diyor. Bende FIFA 16 oyunu için 47 tane stad yaptım herkes paralı satarken ben istedim ki insanlar erişsin bedava dağıttım. Qnoops'ta böyle biri hobi olarak yapıyor.

Herkes şunu kafasına koyacak. Bir yamayı paralı yapana da saygı duyacaksın. Parasız yapana da saygı duyacaksın. Adamlar saatlerini satır satır çeviriye ayırıyorlar. Tek tek uğraşıyorlar. Benim de ingilizcem çok iyidir benden bir kere yama hızlandırmak adına yardım istediler. Gerçekten öyle kolay değil. 6 mb gözüken dosya için bazıları formda bunun için mi bekledik diyorlar aylardır. Mesela Mafia 3 oyununda hala boş konuşanlar var. Sanıyorlar ki yama küçük iş küçük.

Burada emek veren kim varsa emeğine sağlık diyeceğiz. Paralı ise paramızı koyup alacağız. Ama yok ben para vermem meselesi ise susacağız. Ne birisi paralı yaptı diye emeğini görmezden gelebiliriz. Ne de Qnoops gibi parasız herkes ulaşsın diye yapan olunca parasız yaptı diye dalga geçer gibi konuşuğ emeğini görmezden gelebiliriz. İnsanlar bunu anlasın artık ücretli yapan insanda ücretsiz yapan otomatik çeviri mi yapıyor?

Yamaya gelince benim gönlümden geçen anonymous ekibi. Son zamanlarda grup olarak Plus çeviri ile birlikte çok ön plana çıktılar. Bağımsız biri yapacaksa Qnoops yapsın. Bakarsınız yapmıştır test de ediyordur belki bilemeyiz. Pat diye çıkarır.

• karışmış buralar.
  • Game Hunter TV kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    Qnoops belki çeviriyordur mantığı doğru değil o zaman her zaman Qnoops çevirir belki diye hiç bir yamaya el atılmasın Qnoops tek başına gerçekten emek verip güzel işler yapıyor. fakat başka bir grup yamaya başladıysa ondan önce yada o başladıysa önce iletişime geçmelidir.bu yamayı bende çeviriyorum diye ki doğru olan budur.Çevrilmeyi bekleyen bir çok oyun varken aynı oyuna 2 yama çıkması zaten kısıtlı imkanlarla ve emeğin yogun olduğu bu işleri iyice zorlaştırıyor.
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Oyunun Steam sürümüne sahibim.Türkçe yama için ne gerekiyorsa yardımcı olmaya hazırım.

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Discord kanalımıza gelebilir misin? Oradan konuşmak daha doğru olur.

Discord
    Join the Plus Çeviri Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/At7hdRy

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.