< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wolfenstein: Youngblood Türkçe yama istek (5. sayfa)
-
-
Ayrıca duyumlarıma göre;
Watch Dogs 1 ve Nier Automaya yılbaşına geliyor. Erkende gelebilir. Man of Medan çevirisi ise neredeyse bitmeye yakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay arkadaş ikisini de bekliyorum ama çıkış aralıkları çok kötü. RDR2'ye girmişken çıkmak mümkün olmayacak. -
hocam çıksında yamalar yılbaşına kadar başka birşey istemiyorum.İnşallah yine ters bir durumla karşılaşmayız
Youngblood yamasını aldık ama oyun yok 150-179 fiyat aralığı var oyunun kış indirmlerini bekleyecez mecburen.Yama bu arada kürekli sürümü desteklemiyor. Yama son sürüme göre yapılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 10 Kasım 2019; 11:18:49 > -
RDR 2 den önce gelir bence bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wolfenstein beni de üzdü fiyatıyla. Bethesda keyleri var daha uyguna fakat bir onun Launcher'ı eksikti bilgisyarda, o yüzden uğraşmak istemiyorum. Steam de ise bayağı sürer fiyatının düşmesi. İkinci oyunu ne güzel Voidu'dan 60 TL civarına almıştık çıktığı dönem. Kürek, mürek bize gelmez mecburen bekleyeceğiz.
@WinterSoldier10,
RDR2 bence VGA Töreni(12.12.19) döneminde çıkar. O zamana kadar Mafia serisine giriştim. Watch Dogs ve Nier'e başlasakta bitmez zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 10 Kasım 2019; 11:24:54 > -
Arkadaslar bu oyunun 1.0.5 surumunde zorluk sorunu cozuldu diyorlar nasil elde edicez bu surumdeki oyunu steam kurup almak tek cozummu bulundugum bolg3deki internet cok kotu indirme yapmam cok zor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yamayı malüm sürümde çalıştıran var mı ????? -
Evet malum surume gore uyarlamislardi en son
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereden bulabiliriz? hala bulabilmiş değilimquote:
Orijinalden alıntı: baaburcan
Evet malum surume gore uyarlamislardi en son -
Şimdi arkadaşlar Wolfenstein - Youngblood'un ücretsiz çevirisi var mı yok mu? Tam anlamadım tartışmadan? Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cAŞimdi arkadaşlar Wolfenstein - Youngblood'un ücretsiz çevirisi var mı yok mu? Tam anlamadım tartışmadan? Teşekkürler.
Herkese yeniden merhaba, Steam üzerinden satın aldığım oyun olan "Wolfenstein: Youngblood" u ağız tadıyla oynayayım diye dün akşam U-crew isimli çeviri ekibinden 25₺ karşılığında satın aldım fakat yamayı aktifleyip girdiğimde paylaştığım hata ile karşılaştım. U-crew'a durumu bildirdim ve para iadesi istedim fakat bunun mümkün olmadığını ve sitede yazdığını, hata ile ilgili araştırın deyip beni problemle baş başa bıraktılar.
Her zaman verilen emeğe karşı her zaman saygılı oldum ve bu konuda ki hassasiyetimden ötürü U-crew ismindeki ekibe destek olmadım fakat daha oyun ile steam arasındaki konfigürasyonu bile çözemeyen bir ekip var. Bu nedenle yamayı indirmek isteyenlere öncesinde bunu bildirmek ve bilgilendirmek istediğim için buraya yazdım. Giden 25₺ olsun önemli değil ama bir sorun yaşayan kişi ile bu kadar basit cevaplar kurup karşılıksız bırakmak hoş olmadı. Hayır bana bir ton şey söylüyorsunuz, o kadar uğraşacağıma giderim fake indiririm oyunu, orijinal alıp da yok o siteye gir araştır, yok onu yap bunu yap demeleri ayrıca bir saçmalık. Madem adam akıllı yapamadınız ne diye insanlara yapa yaptık diyorsunuz ?
Hatayı görenler hemen oyunla alakası yok diyecekleri için cevap vereyim: Oyunu temiz bir şekilde yama olmadan kurduğumda böyle bir hata almadım, yamadan yani U-crew yaması kurulduktan sonra bu saçmalık oluyor.
-
U-crew müşterilerine böyle davranmaya devam etsin bakalım uzun vadede kaybeden kendileri olacaktır. Ayrıca U-crewden yama alacaksanız da bunu önce korsan oyunda deneyin orijinal oyuna da boşa para vermeyin. Çünkü satış sonrası teknik destekleri kocaman bir SIFIR.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cAHerkese yeniden merhaba, Steam üzerinden satın aldığım oyun olan "Wolfenstein: Youngblood" u ağız tadıyla oynayayım diye dün akşam U-crew isimli çeviri ekibinden 25₺ karşılığında satın aldım fakat yamayı aktifleyip girdiğimde paylaştığım hata ile karşılaştım. U-crew'a durumu bildirdim ve para iadesi istedim fakat bunun mümkün olmadığını ve sitede yazdığını, hata ile ilgili araştırın deyip beni problemle baş başa bıraktılar.
Her zaman verilen emeğe karşı her zaman saygılı oldum ve bu konuda ki hassasiyetimden ötürü U-crew ismindeki ekibe destek olmadım fakat daha oyun ile steam arasındaki konfigürasyonu bile çözemeyen bir ekip var. Bu nedenle yamayı indirmek isteyenlere öncesinde bunu bildirmek ve bilgilendirmek istediğim için buraya yazdım. Giden 25₺ olsun önemli değil ama bir sorun yaşayan kişi ile bu kadar basit cevaplar kurup karşılıksız bırakmak hoş olmadı. Hayır bana bir ton şey söylüyorsunuz, o kadar uğraşacağıma giderim fake indiririm oyunu, orijinal alıp da yok o siteye gir araştır, yok onu yap bunu yap demeleri ayrıca bir saçmalık. Madem adam akıllı yapamadınız ne diye insanlara yapa yaptık diyorsunuz ?
Hatayı görenler hemen oyunla alakası yok diyecekleri için cevap vereyim: Oyunu temiz bir şekilde yama olmadan kurduğumda böyle bir hata almadım, yamadan yani U-crew yaması kurulduktan sonra bu saçmalık oluyor.
Alıntıları GösterMerhaba, sorunun kaynağı Nvidia kaynaklı olduğu için driver güncellemesi ile sorun giderildi ve oyunu oynayabiliyorum. U-crew'dan bir arkadaş uzaktan bağlanarak problemi giderdi. Araya hafta sonu girdiği için bakan olmadı ben de muhatap bulamayınca buraya yazmak durumunda kalmıştım. Neyse ki problem çözüldü, şikayetimi geri alıyorum. Sorunsuz yamayı satın alabilirsiniz. Teşekkürler.
-
anonymous çeviri kullanın kafanız rahat etsin adamlar takır takır çalışıyor aylık 18tl(1 gün sigara içmezsin mesela) gibi bir abonelik ücreti ile bir çok oyunun tr yamasına erişim sağlayabiliyorsun ve aşırı hızlılar şu an 36 oyun mevcut ve uzun zamandır beklediğim black ops 3ü bile çeviriyorlar discordda yöneticiler aşırı ilgili eğer bir sorun varsa hemen cevabı veriyorlar yardımcı oluyorlar.
-
Bende aboneyim ama bu oyunun çevirisi yok onda
-
Anonymous'ta yok Ucrew'da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gameolog da ücretsiz olarak yayınlanmış
-
sinnerclown da yayınlamış her iki gruba da teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X