Bildirim
wolfteam yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
WolfTeam Online Oyun Dostum...
Yalnız Diğer Online Oyunlardan Birazdaha Yüksek Sistem Gereksinimi Var...
Benimde Senin Özelliğinde Laptopum Vardı Yalnız Oynayamadım...Takılmalardan Çökmelerden...
Kaldırmaz da Ekranın Yetmezde Dostum Boşuna Kota Yapma
-
Boşuna uğraşma bence oyun kasar -
quote:
Orijinalden alıntı: aresbugra
arkadaşlr ben wolfteam i lptopda oynamak istiyorum ama ekran kartım sis mirage 128mb ekran krtı 672 series olarak geçiyor çalışırmı yardım pm pls
çalışır büyük ihtimal..ama arkadaşında dediği gibi kasar -
ewet fena kasıyo :D -
quote:
ewet fena kasıyo :D
Arada benim de oynadığım oyunlardan biridir, fakat çok küçük arkadaşlarımız var oyunda sanırım.Küfürler hiç eksik olmuyor.
Ve şu sıralar speed hack, envanter, lag gibi bazı hile kullananlar var.Oyuna girmenizi pek tavsiye etmiyorum.
Oyunda bulabilirseniz size de yardımcı olmaya çalışırım.(Lütfen nakitli eşya talebinde bulunmayınız.)
Nick: maxcounter
Rütbe: Kdm. Binbaşı
Ayrıca laptoplarda ısınma sorunu da olduğundan oyunda uzun süre kalmanız bilgisayarınızda teknik bir arızaya sebebiyet verebilir.2 kere ekran kartı yakmışlığım var laptop'umda oradan biliyorum.
İyi ve hilesiz oyunlar
-
bende envanter hack var ama kullanmıyorum bunu herhangi bir yetkiliye göndersen acaba işe yararmı yani etkisiz hale getirirlermi -
quote:
Orijinalden alıntı: warhammer97
quote:
arkadaşlr ben wolfteam i lptopda oynamak istiyorum ama ekran kartım sis mirage 128mb ekran krtı 672 series olarak geçiyor çalışırmı yardım pm pls
çalışır büyük ihtimal..ama arkadaşında dediği gibi kasar
+1 -
quote:
bende envanter hack var ama kullanmıyorum bunu herhangi bir yetkiliye göndersen acaba işe yararmı yani etkisiz hale getirirlermi
1 hafta içinde gelecek yamayla sorunu çözeceklerdir benim düşünceme göre ama yine de sizin göndermeniz de yarar sağlayabilir. -
ben kasacağını sanmıyorum bence wolfteam grafik olarak çok iyi sayılmaz ben mini laptopta bile yüksek kalitede oynadım senin laptop kaldırır kaldırmassa ayarlardan çözünürlüğü 800x600 yap dene o kesin oluur sora 1024x768 falan yavas yavas alttır oyun kasmaya başlayana kadar dene bence 1280x720'de rahat çalışır -
çalışıyo ama her çözünürlükte kasıyo ekran kartı sis in en berbat kartlarından biri
[simage][/simage] -
quote:
çalışıyo ama her çözünürlükte kasıyo ekran kartı sis in en berbat kartlarından biri
[simage][/simage]
Biraz da kullandığınız işletim sistemine, ram'e ve bilgisayarın doluluğuna bağlı birşey bu durumlar.
windows7 kullanıyorsanız eğer xp modifiyeli tercih etmenizi öneririm.Ram kaynaklı bir kasma da söz konusu olabilir.
Ayrıca bilgisayar ısındıkça takılma, donma vb sorunların da meydana geldiğini göreceksiniz, usb girişli bir soğutucu almanızı da önerebilirim.(bilgisayarın sıcaklığından şikayetçiseniz eğer) -
öle bişi olsaydı yazardım ddr3 2gb ram ıtel core2duo 2.93ghz işlemci var ama ekran kartı afedersiniz boktan -
Wolfteam Yerine Daha iyi Online oyunlar Oyna bence -
dh klanımız var gelin adı:DHTeaM -
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
ben kasacağını sanmıyorum bence wolfteam grafik olarak çok iyi sayılmaz ben mini laptopta bile yüksek kalitede oynadım senin laptop kaldırır kaldırmassa ayarlardan çözünürlüğü 800x600 yap dene o kesin oluur sora 1024x768 falan yavas yavas alttır oyun kasmaya başlayana kadar dene bence 1280x720'de rahat çalışır
O Özellikte Bir Bilgisayarın Varsa İndirde Kur Bakıyım Kendi Gözlerinle Gör...
Arkadaşım 128 MB Ekran Kartından Mahsediyoruz Burada...
512 Bile Kasarken 128 MB Nasıl Kasmasın... -
Oynanmaz Oyun WolfTeam -
arkadaşlar zaten sağ click yapıp özellikler diyin ayarlara gelin eğer ekran çözünürlüğünde 1024x768 varsa oyun çalışır -
-
Benzer içerikler
- cs2 ms sorunu
- metro last light redux türkçe yama
- max payne 3 crack
- mafia 3 kasma sorunu
- marvel rivals discord
- cs2 indir
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
- valorant hesap açma
- cs2 wallhack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X