Şimdi Ara

Wolvestain Save problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wolvestain da oyunda ilerliyorum baya bir kapatıp açınca baya bir geriden başlıyor herseferinde böyle oluyor ve oyundan soğudum resmen bir çözüm yolu varmıdır geçtiğim yerleri tekrar tekrar geçmek zorunda kalıyorum.Yardım!!!!

• Aynı sorun yüzünden ben de oynamaktan vazgeçtim deli etti beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

Aynı sorun yüzünden ben de oynamaktan vazgeçtim deli etti beni...
    oyunda bütün savelerin olduğu bi yer olması lazım ancak ordan en son kaydettiin yeri bulabilirsin ben ordan da bulamamıştım sonra oynamayı bıraktım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.7418880

oyunda bütün savelerin olduğu bi yer olması lazım ancak ordan en son kaydettiin yeri bulabilirsin ben ordan da bulamamıştım sonra oynamayı bıraktım zaten

Alıntıları Göster
    Tek değilmişim anlaşılan oyunda güzel halbuki çözüm olsada bitirsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmurder36

Tek değilmişim anlaşılan oyunda güzel halbuki çözüm olsada bitirsek.

Alıntıları Göster

http://forum.donanimhaber.com/m_25271505/mpage_4/key_wolfenstein/tm.htm

• Normal + Hard modu bitti, Save sisteminde bir garipliğe rastlamadım. Load Game'de kayıtlı dosyalardan 2 yada 3 tanesi kalacak şekilde diğerlerini silin yeniden başlatıncada continue yapmayıp Load yapın. Bu arada oyun gayet güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

Normal + Hard modu bitti, Save sisteminde bir garipliğe rastlamadım. Load Game'de kayıtlı dosyalardan 2 yada 3 tanesi kalacak şekilde diğerlerini silin yeniden başlatıncada continue yapmayıp Load yapın. Bu arada oyun gayet güzeldi.
    selam

Aynı sorun bende de var hatta o bölüm de save yapamıyor diye 1-2 bölüm geçtim belki olur diye fakat olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

selam

Aynı sorun bende de var hatta o bölüm de save yapamıyor diye 1-2 bölüm geçtim belki olur diye fakat olmadı.

Alıntıları Göster
    ben hiç farkına varmadım oynuyorum şuan girdigimde bidaha bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

ben hiç farkına varmadım oynuyorum şuan girdigimde bidaha bakayım

Alıntıları Göster
    load game de kaldığın yerden devam et aynı sorun bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerring

load game de kaldığın yerden devam et aynı sorun bende de var

Alıntıları Göster
    ben load game menüsündeki saved gameleri siliyorum 2 tane bırakıyorum böylece nerde kalmıştım diye uğraşmıyorum. Ama bu oyunun bir bug ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyldechild

ben load game menüsündeki saved gameleri siliyorum 2 tane bırakıyorum böylece nerde kalmıştım diye uğraşmıyorum. Ama bu oyunun bir bug ı

Alıntıları Göster
    once oyunun adını yazmayı öğren
  • hyr save sorunu yok xbox ın içinde saatini tutan pil olmadıgı için oluyo o sorun load game e girin tek tek save leri açın göreceksiniz.
    benim yaptıgım oyundan cıkıcam zaman load game e girerim en son save hariç hepsini silerim....sizde öyle yapın oyunda sorun felan yok yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hyr save sorunu yok xbox ın içinde saatini tutan pil olmadıgı için oluyo o sorun load game e girin tek tek save leri açın göreceksiniz.
    benim yaptıgım oyundan cıkıcam zaman load game e girerim en son save hariç hepsini silerim....sizde öyle yapın oyunda sorun felan yok yani...
    RYU HAKLI :D

eğer xbox ın saati olsaydı adam akıllı sorun olmıycaktı

continue etmek yerine load edin en son kaldığınız yeri aklınızda tutun o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

RYU HAKLI :D

eğer xbox ın saati olsaydı adam akıllı sorun olmıycaktı

continue etmek yerine load edin en son kaldığınız yeri aklınızda tutun o kadar

Alıntıları Göster
    çünki standart olarak bende 2005 11/31 ve saatte 07:00 dan başlıyo açıldığında.bu her açılıp kapandıgında oluyo tabi hiç fişi çekmezseniz sorun yok :)

ben 3 saat kadar oynuyorsam en son save 10 da olmuş oluyo yarın 2 saat oynarsam dünki save den açıyo çünki 10 da son save gösterdiği için...

• quote:

çünki standart olarak bende 2005 11/31 ve saatte 07:00 dan başlıyo açıldığında.bu her açılıp kapandıgında oluyo tabi hiç fişi çekmezseniz sorun yok :)

ben 3 saat kadar oynuyorsam en son save 10 da olmuş oluyo yarın 2 saat oynarsam dünki save den açıyo çünki 10 da son save gösterdiği için...

Alıntıları Göster
    %45 lik bölüm geçtim normal çıktım kapattım bi açtım %14 te kalmışım artık bu oyun oynanırmı malesef çöp oyunlarım arasına girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

Hocam bende de 2005'de başıyor tam günü ve tarihi hatırlayamadım(hep fişi takılı duruyor). Fakat Saat 12:00'dan başlıyor fişi takıp çıkarınca; acaba bu saat farklıları neden olabilir ki? Birde fişi takıp çıkarınca ayar yapmazsak; fiş takılı bile olsa hep saat 12:00'dan başlıyor sizde de böylemi?(Bence saat 12:00'dan başlaması gayet iyi, ona göre tam olarak ne kadar süre oyun oynadığımı hesaplıyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

Hocam bende de 2005'de başıyor tam günü ve tarihi hatırlayamadım(hep fişi takılı duruyor). Fakat Saat 12:00'dan başlıyor fişi takıp çıkarınca; acaba bu saat farklıları neden olabilir ki? Birde fişi takıp çıkarınca ayar yapmazsak; fiş takılı bile olsa hep saat 12:00'dan başlıyor sizde de böylemi?(Bence saat 12:00'dan başlaması gayet iyi, ona göre tam olarak ne kadar süre oyun oynadığımı hesaplıyorum )

Alıntıları Göster
    bende tek oturuşta %40'a geldim,xbox'u kapadım açtım %20'ye geldi oyun.bi dahada uğraşmadım sildim.nalet olsun çok güzel oyundu aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: marihuanatürk

bende tek oturuşta %40'a geldim,xbox'u kapadım açtım %20'ye geldi oyun.bi dahada uğraşmadım sildim.nalet olsun çok güzel oyundu aslında...

Alıntıları Göster
    continue yerine load game yapmanız gerekiyor. sadece en son kaldığınız bölümü aklınızda tutun ve kaldığınız yeri yükleyin yeter
    load game ler arasında muhakkak sizin en son kaldığınız yer var merak etmeyin........
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

continue yerine load game yapmanız gerekiyor. sadece en son kaldığınız bölümü aklınızda tutun ve kaldığınız yeri yükleyin yeter
    load game ler arasında muhakkak sizin en son kaldığınız yer var merak etmeyin........

Alıntıları Göster
    buraoca2

bende 07:00 dan başlıyo malesef....

o 40 lara 45 lere gelen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama birşey bildikleri yok...anlattık yukarda nedenini ousalar anlarlardı save problemi olmadıgını. çöpmüş sen hayatında öyle oyunmu gördünde çöp diyon

oyundan çıkcanız zaman son save hariç girin load a silin bi sorun yaşamazsınız.

40 a geldim 20 den başladı sorunuda olmaz başlasa bile tek tek tıklayın savelere kaldıgınız yeri görürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 12 Eylül 2009; 17:58:21 >

• quote:

buraoca2

bende 07:00 dan başlıyo malesef....

o 40 lara 45 lere gelen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama birşey bildikleri yok...anlattık yukarda nedenini ousalar anlarlardı save problemi olmadıgını. çöpmüş sen hayatında öyle oyunmu gördünde çöp diyon

oyundan çıkcanız zaman son save hariç girin load a silin bi sorun yaşamazsınız.

40 a geldim 20 den başladı sorunuda olmaz başlasa bile tek tek tıklayın savelere kaldıgınız yeri görürsünüz...

Alıntıları Göster
    Bende kesinlikle böyle bir sorun yok. Continue dediğimde kaldığım yerden aynen devam ediyorum, load falan hiç uğraşmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.