< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 6 Ocak 2021; 11:50:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 6 Ocak 2021; 11:50:44 > |
Bu eleştirilerden sonra yarın öbür gün birkaç silinmiş sahneyi koyarlar internete, yönetmen çıkar ben aslında filmi böyle yapacaktım diye, yine insanları salak yerine koyarlar basarlar hashtagi #release bilmem ne cut diye 😂
|
![]() Aradığınız Wonder Woman bu. Yıllarca amazon'ların en iyisi olmuş kadında bir kilo kas olur en azından. Gal gadot en son 40 kiloydu galiba. |
İzlediğim en kötü süper kahraman filmiydi. Özellikle içerik anlamında çok vasat. Herkesin dileğini gerçekleştirmesi falan WW karakterinin böyle bir konuyla ne işi var anlamadım. Buna da klasik Sovyetler, 4 Temmuz gibi propagandalar eklenince hepten yerin dibine girmiş. Efektleri de çok kötü. Sinemada izlenmezmiş onu da net olarak söyleyeyim. |
sırf kontrat imzalandığı için çekmişler oynamışlar çok bariz. madem biz zevk almıyoruz 2.5 saate uzatıp izleyenlere de işkence edelim demişler |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Haziran 2020; 14:50:40 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Ağustos 2020; 0:23:48 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 23 Ağustos 2020; 10:54:28 > |