Şimdi Ara

Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt dışında yaşıyorum, geçen hafta geldi buraya
  • metacritic incelemelerine göre ortalama bir film gibi duruyor. altyazıları gelsin bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Aralık 2020; 21:3:5 >
  • Düştü

• Altyazı beklemenin eskiden bir tadı vardı arkadaş.2 forumda birden takipte kalır,başlıklar açılırdı.Şimdi girdim baktım bahsi bile geçmiyor bu film ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Ben normalde takip etmem mail gelmiş film çıktı diye. Altyazı için bir çalışma var mıymış? İngilizce altyazıyla da izlenebilir ama 2.30 saatmiş Türkçe altyazı olsa çok daha iyi olur.

• geldi geldi beyler
    iniyor bu arada
    Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 25 Aralık 2020; 22:25:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bende indiriyorum hocam fakat altyazı sitelerinde ve internet aleminin bu kadar sessiz olması beni de şaşırttı. belki altyazıyı çevirecek arkadaşta filmin inmesini bekliyordur. tr altyazı sitesinde javajava2002 çeviri açmıştı ama kapatmış neden acaba.

• nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Bekliyor olsa bile çok çok önceden konusu bile açılırdı. Hayır zaten filmin ana tartışma gelişme konusu bile aktif değil. Yasaklar telifler bir yana , değişti her şey

amzn.ntg versiyonu çıkmış amzn amazon demek değil mi? benim bildiğim amazon tr altyazı desteği veriyordu. şaka bir yana harbiden filmi çeviren yok. boşa mı? bekledik. uzun zamandır bu filmi bekliyordum.

• DC bitmişi bırakın DC'yi gömmüşler bile.

• koyu bir dc fanı olarak ben bile filmi beğenmedim. bu ne arkadaş iki buçuk saatlik filmde wonder woman ın aksiyon sahnesi 10 dakika filan.

• Pedro Pascal filmi taşımış resmen. Pek fazla beklentiye girmemek gerek zaten ama o kadar da kötü bir film değil yahu. Aquaman'dan daha iyi en azından. Aksiyon sahneleri iyi değildi.
    7/10

• Wonder Womanın aksiyon sahnelerinin hepsini zaten trailerde vermişler, bi sonda ufak bir aksiyon dışında görmediğimiz bişi kalmamış ki Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal  

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

Dedikleri gibi filmin sonunda post credits var.

• Golden Unsullied kullanıcısına yanıt
    Aquaman aksiyon bakımından bayağı iyiydi ya. Film Aquaman dan iyiyse beni şaşırtır
  • Filmin altyazısı çıkmadımı ki var diye gördüm
  • benim iptv sağlayıcı filmi yüklemiş bile. hem de tr altyazılı

beklenti yüksek olunca sonuç kötü oluyor.
    o yüzden bu filmden beklentim düşük. bakacağız.

• erol.star E kullanıcısına yanıt

sonradan çıktı hocam ama çıkmaz olaydı diyesim geldi böyle rezil super kahraman filmimi olur.

• nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Hadi ya o kadar bekledik. Pandemi de sinemaya gidemiyoruz bari evde izleriz onlar da vizyona koyamıyoruz diye filmi kesip biçtiler mi acaba. Sonra çıkartırlar yok director cut yok extend sürüm vb.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.