Şimdi Ara

Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlar o kadar kötü ki izlemeden soğudum, indirdim kaç gündür duruyor.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

İndirdiysen aklında kalmasın izle boşver ama gerçekten çok çok kötü bir film .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal

filmde bu kızı gören var mı? ismi gabriella wilde. imdb'ye göre raquel karakterini canlandırıyor. ilk cast açıklandığında rolü sır gibi saklanıyor dendi. kimisi wonder girl olabilir dedi. bilen var mı?

• nemoberk N kullanıcısına yanıt

Maxwell Lord'un arkasında koşan kızdı diye hatırlıyorum. Hatta oğluna Raquel'in yanına git demişti.

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    bumuy muş? yani sır gibi saklanan :) komik.
  • Kesinlikle izlenmemesi gereken başyapıt

• Vay arkadaş şu pandemi günlerinde kafa dağıtırım, izlerken mutlu olurum diye düşünürken.... imbd puanının 5.6 olmasıyla şoka uğradım; sonra buradaki yorumlara baktım gerçekten kötü film çekmeyi başarmışlar. Arkadaş kimse sizden sanat filmi yada acayip kaliteli bir iş falan beklemiyor, insanlar beni eğlendir kafam dağılsın yeter gözüyle bakıyorlar süper kahraman filmlerine. Bunu bile başaramamışlar, izleme hevesim söndü gitti

• Düşük puanlardan sonra kötü bir film bekliyordum ama ben sevdim filmi. Belki de beklentiyi düşük tuttuğum içindir. Özlemişim kahraman filmi izlemeyi. Bence finale kadar iyi gitti ama final kısmı zorlama olmuş. Benim gibi Wonder Woman'ı seviyorsanız izleyin derim. 10/7-6.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 31 Aralık 2020; 0:13:33 >
  • İlk filmi oldukça severek izlemiştim bana göre bu MoS, BvS, Aquaman ve JL'den çok çok iyi bir filmdi ve bu sebepten dolayı bu filmden biraz beklentim vardı. Film ile ilgili birkaç yorum yapacak olursam en en başta şunu söyleyebilirim; sırf Gal Gadot hatrına bitirdim. O görsel efektler ne öyle. Yıl 2021 oluyor ve koskoca WB bu görsel efektlerle bu filmi nasıl çıkarabilir ? En son Spider-Man Homecoming'de görsel efekt konusunda baya yakınmıştım. Beterin beteri varmış. Neyi sevsem mahvoluyor gibi hissediyorum, WW84 kendisinden beklenilmeyecek kadar kötü bir film olmuş ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 31 Aralık 2020; 0:18:10 >
  • Ben böyle kötü bir film izlemedim, flash tv kalitesinde efektler vardı. Sanki bi elemana vermişler filmi al evden yap bunun efektlerini diye. Bazı yerler resmen göz kanatır derecede belli ediyor, şu film için sinemaya gitmiş olsam verdiğim paraya acırdım anca online platformlar üzerinden izlemelik film tam. Konu deseniz onda da elle tutulur bişe yok çok aşırı klişe olaylar var. Film bittiğinde beraber izlediğimiz arkadaşlar bana küfür ediyordu, izlemeyi düşünen arkadaşlar uzak dursun bişe kaybetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Aralık 2020; 18:14:19 >
  • Film aslında çok daha iyi olabilirmiş, bazı şeylerin olurunu ve koreografilerini daha iyi kurgulamaları gerekirdi.

Pedro Pascal bu filmde üst düzey oyunculuk çıkarmış, adam rolü yaşamış adeta. Bu adam açısından cidden hiç fire yok gibi.

Ben harcanmış bir potansiyel görüyorum, storyboard üstünde daha fazla çalışıp kurgu için revize fikirleri alsalarmış daha iyi olurmuş..

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Spoiler mesajınızı gönderdiğinizde gizlenecektir:

AVM içindeki ilk çatışma, esas oğlanın diana gözünden görünmesi, çöldeki çocukları kurtarırken facia koreografi, uçuşu öğrenmesi, sürekli maymun gibi oradan oraya iple geçip teksaslı cowgirl gibi kement atması, müzelik jetin bakımlı ve yakıtı dolu olması.
    Bir sürü acaip gelen şey var. Halbuki romantizmi, diana'nın kilidi kırarken güçsüzleşmesi , dileklerin çığırından çıkmaya başlaması çok iyi düşünülmüş ve başarılı aktarılmış şeyler de var.

• Yani güzel olabilecekken kötü demeyelim de sıradan bir süper kahraman filmi olmuş.

Film boyu şunu bekledim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Taşın yerini alan adamı tuttuklarında / steve tutmuştu beyaz sarayda ) tüm dilekler geri alınsın diye bir kişi demedi. Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal   Sonu çok basit kaçtı
  • Güzel gömşürmüş. Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal  

• İzleyicisini gerizekalı gibi görerek hazırlanmış bir film.

Sanıyorum parayı iç etmek için kurulmuş bir şebeke var dc'de. Pahalıya film hazırlayıp parayı kendi aramızda gömelim demişler. Cgi sahneleri de ucuza hindistanda hazırlatmışlardır parodi de dendiği gibi.

• Bu eleştirilerden sonra yarın öbür gün birkaç silinmiş sahneyi koyarlar internete, yönetmen çıkar ben aslında filmi böyle yapacaktım diye, yine insanları salak yerine koyarlar basarlar hashtagi #release bilmem ne cut diye 😂

• açıkcası izlemeyi düşünüyodum ancak ilk o otoyolda geçen mini clip'i gördükten sonra gerçekten vasat olacağını hissettim, sonra da buradaki yorumları okuyunca izlemekten vazgeçtim.

Pedro Pascal abimize yazık etmişler görünüşe göre, artık çok çook boş bi vakit bulursam izlerim belki ileride silinmiş sahneleri dahil eden bir extended cut falan çıkarırlar bi tık daha iyi hale gelir

WB alıştı zaten bu cut olaylarına..

• quote:

Orijinalden alıntı: Venom59

Bu eleştirilerden sonra yarın öbür gün birkaç silinmiş sahneyi koyarlar internete, yönetmen çıkar ben aslında filmi böyle yapacaktım diye, yine insanları salak yerine koyarlar basarlar hashtagi #release bilmem ne cut diye 😂

harika yorum Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal  

• Kadın kahraman, kadın kötü karakter, kadın yönetmen bir araya gelip ideolojilerini akıtarak bir film yapmışlar. Resmen bir kahraman filmi nasıl olmamalı diye ders olarak okutulur bu film. Hele o film bittikten sonra çıkan sahne resmen tüy dikmiş.

İlk film tuttu diyerek emek harcamadan film yaparsan böyle olur. Bir de 3. film için hemen anlaşmışlar sanki çok matah birşey yapmışlar gibi...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.