< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wonder Woman 1984 (25 Aralık 2020) | Gal Gadot - Chris Pine - Pedro Pascal (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha güçlü villain lazım. Bir de oryantalizm doluydu.
-
Filmin ismi wonder wowan ama film süper kahraman filmi değil öyle diyeyim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Villain olarakta duvara toslamislar hatta filmde Villain yoktu bile diyebilirim. İlk filmde Ares ve müthiş bir kapışma ikinci filmde ise Titanic gibi bir batis
Ondan sonra vay efenim Marvel ın neden gerisinde kaldım. Böyle filmler yapmaya devam ederlerse DC kepenkleri kapatır.
Vakit kaybı uzak durulması gereken bir filim.
-
İlk filmin senarist ve yapım ekibi komple kovulmuş sadece yönetmen aynı ve ortaya bu felaket vasat film çıkmış suicide squad kadar boş ve anlamsız bir film berbat bomboş bir senaryo korkunç bir cgi filmde odak yok tempo çok kötü kötü karakterlerin motivasyonları çok zayıf mantık hataları saçmalıklar arşa çıkmış sanki 10 yaşında çocuklar yazmış senaryoyu tek pozitif yanı pedro pascal ve çitanın oyunculuğu onlarda bu berbat filmde harcanmış keşke 1 saat 40 dakika olsaydı da çok daha eli yüzü düzgün bir film olsaydı
-
Baştaki sahne, çöldeki sahne ve uçuş sahnesini silip tekrardan yüklesinler eminim ki çok daha fazla kişi beğenir.
Yorumlardan anladığım kadarıyla aksiyon sahnelerini azaltıp daha felsefi ve çocuksu bir film yapmaya çalışmışlar ama batırmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 10 Ocak 2021; 2:12:57 >
Filmi az önce bitirdim, neden bu kadar linç yedi anlayamadım doğrusu. Tamam çok iyi bir süper kahraman filmi değil ama 100 kişiden 98'inin dediği kadar kötü bir filmde değil bana kalırsa.
Filmin başlangıcı durağan geçse de yarısından sonra tempo kazanıyor. Pedro Pascal bana kalırsa çok güzel bir oyunculuk sergilemiş umarım devam filminde de bir rolü olur ama sanmıyorum.
Filmin en çok eleştirilen yeri cgi sahneleri fakat ''oscar'' almış Black Panther filminden daha düzgün olduğu kesin. Bu filmden 3 sahne göze batıyorsa Black Panther filminden 5 sahne göze batıyordur ama her ne hikmetse o film bu kadar gömülmedi.
Filmde Beautiful Lie müziği çaldığında tüyler diken diken oldu bu arada, bi an Ben Affleck geldi aklıma
Benim açımdan eğlenceli bir filmdi. 10 üzerinden 7'lik bir film.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De SeisOndan sonra vay efenim Marvel ın neden gerisinde kaldım. Böyle filmler yapmaya devam ederlerse DC kepenkleri kapatır.
Vakit kaybı uzak durulması gereken bir filim.
Kanka bu filmin Thor serisinden, Black Panther, Doctor Strange ya da diğer giriş filmlerinden ne farkı var bana anlatır mısın? Gerçekten merak ediyorum ne bekliyorsunuz yani tam olarak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X