Şimdi Ara

Wonderkid Nerede Yazar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen geçiyorum soruma "wonderkid" nerde yazar bir oyuncu profilinde?oyunum %100 türkçe ve 10.0.0 oyuncuların profilinin neresinde wonderkid yazar?nette aradım,oyunda aradım denedim denedim olmadı ya sanki her şeyi çözmüşüm bi şu kalmış gibi geliyo ..HELP

• bilen yok mu
  • Oyuncu profilinden kırmızı ile kutu içine aldığım yere tıklıyorsunuz. Turuncu ile kutu içine aldığım yerde oyuncunun tanımlaması yazar. Wonderkid ise wonderkid yazar.

Wonderkid Nerede Yazar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Oyuncu profilinden kırmızı ile kutu içine aldığım yere tıklıyorsunuz. Turuncu ile kutu içine aldığım yerde oyuncunun tanımlaması yazar. Wonderkid ise wonderkid yazar.

Wonderkid Nerede Yazar?

hmm teşekkürler herkes profil profil yazıyo otamendide sakhoda hiç birinde wonderkid yazmıyodu demekki ordaymış sağol

• Rica ederim. Bu arada ufak bir bilgi Wonderkin 20 yaşından küçük oyuncularda yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 29 Ağustos 2010; 12:22:29 >
  • acaba türkçede değişik yazar mı?gelecek vaadeden,geleceğin harika yeteneği gibi.tekrar tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamustili

acaba türkçede değişik yazar mı?gelecek vaadeden,geleceğin harika yeteneği gibi.tekrar tşk

Wonderkid'in anlamı "Geleceğin Harika Yeteneği" fakat ben Türkçe yama ile oynarken Wonderkid, Wonderkid'di.
  • oyuncunun personel kısmında yazar
  • bojan 20 yaşında yazıyo tmm sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.