Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Puani yatan oldu mu arkadaşlar. 21 inde yatacak dediler 24 mayis oldu hala yatmadi. Mcj bizle alakasi yok bankanizla gorusun dedi vakifbank kayit olusturdu geri donecegiz dedi öylece kaldi.

vakıf world benim de hala yatmadı. Bankaya mesaj yolladım bende, cevap yok

Şimdi burda suc mcj de mi yoksa vakifbankta mi anlamadim. Son kullanim tarihi 2 haziran olan puanlar 24 mayista hala yatmadi. Ne zaman yatacak da ne zaman kullanacagiz ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi mcj'ye tekrar mail attım 2dk sonra telden aradılar kampanya süresini uzatmışlar o yüzden puanlar biraz daha geç yüklenecekmiş.21 Haziranda yüklenecek 2 Temmuza kadar kullanacaksınız dedi.Haberiniz olsun

•  Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

Konka 22 inç Full HD LED TV (KE-2218SQ)
    399,00TL (KDV Dahil)
  • quote:

Arkadaşlar şimdi mcj'ye tekrar mail attım 2dk sonra telden aradılar kampanya süresini uzatmışlar o yüzden puanlar biraz daha geç yüklenecekmiş.21 Haziranda yüklenecek 2 Temmuza kadar kullanacaksınız dedi.Haberiniz olsun

Bu TV, Canlı yayında %10 Worldpuan düşünce şuan yine 400TL civarına alınabiliyor mu?
    Web sitesinde 499TL görünüyor...
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Arkadaşlar şimdi mcj'ye tekrar mail attım 2dk sonra telden aradılar kampanya süresini uzatmışlar o yüzden puanlar biraz daha geç yüklenecekmiş.21 Haziranda yüklenecek 2 Temmuza kadar kullanacaksınız dedi.Haberiniz olsun

Bu TV, Canlı yayında %10 Worldpuan düşünce şuan yine 400TL civarına alınabiliyor mu?
    Web sitesinde 499TL görünüyor...
    Saygılar...

1 ay önce çok daha iyiydi fiyat keşke kaçırmasaydınız.Yeni üyeliklere 20 tl hediye veriyorlardı bir de fiyat 449 olunca world puanlar birlikte 380 tlye geldi bize.

Canlı yayın olayından haberim yok ben siteden yaptım alışverişimi.Şuanda yüzde 10 world puanı da hesaba katarsak 450 tlye gelecek ki yine fena sayılmaz.

• quote:

quote:

quote:

Puani yatan oldu mu arkadaşlar. 21 inde yatacak dediler 24 mayis oldu hala yatmadi. Mcj bizle alakasi yok bankanizla gorusun dedi vakifbank kayit olusturdu geri donecegiz dedi öylece kaldi.

Şimdi burda suc mcj de mi yoksa vakifbankta mi anlamadim. Son kullanim tarihi 2 haziran olan puanlar 24 mayista hala yatmadi. Ne zaman yatacak da ne zaman kullanacagiz ilginç.

Suç bankada sanırım hocam. Ben şikayet kaydı açtım, dün yatırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

quote:

quote:

Evet şimdi baktım da benim puanlar da yatmış :) hepsiburada.com da geçerliymiş sanırım ne alcam acaba

Son kullanma tarihi kaç acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 27 Mayıs 2013; 20:29:30 >

• haber verene teşekkürler. Benim de 25 in de yatmış hemen kullandım. Mazallah geç yükler erken alır bu vakıfbank. Normalde süresi 1 hafta gibi birşeydi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet şimdi baktım da benim puanlar da yatmış :) hepsiburada.com da geçerliymiş sanırım ne alcam acaba

Son kullanma tarihi kaç acaba ?

Ben arabama LPG alacağım

• ne kadar kötü bir alışveriş sitesiymiş bir hafta önce blender siparişi verdim hala kargoya verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

ne kadar kötü bir alışveriş sitesiymiş bir hafta önce blender siparişi verdim hala kargoya verilmemiş

Teslim süresi ortalama 7 is günü hocam. Benimki de on gün falan sürmüştü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

ne kadar kötü bir alışveriş sitesiymiş bir hafta önce blender siparişi verdim hala kargoya verilmemiş

Teslim süresi ortalama 7 is günü hocam. Benimki de on gün falan sürmüştü.

Benim televizyon da 6 günde gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

hdmi la mı bağladınız pcye , ayrıca hangi çözünürlükte?

VGA ile bağladım.

evet vga ile sorunsuz. hdmi la bir türlü 1366 768 yada 1366 760 çözünürlük alamadım. hep ekranda taşma oldu. bu galiba hd ready tvlerin genel sorunu

Tv nin goruntu ayarlarini kurcalayin; overscan midir nedir oyle bir ayar var; HD ready veya FHD farketmiyor; goruntu saga sola tasiyor ve kayiyor bu yuzden. ayarlarini dogru yaptiginizda TV nin panelinin gercek cozunurlugunde; ekrana tam oturacak sekidle goruntu almaniz gerek .

Biraz geç yazıyorum ama bu televizyon sanırım onboard görüntü kartları ile uyumlu değil. Bende FX5500 vardı, bugün onu taktım şu an 1360*768 piksel görüntü alabiliyorum

• Arkadaşlar mrb woon lcd tv alanlara sorum olcak bende almıştım arızalandı şöyleki hdmi girişinde uydu alıcı takılı tv açılıyor tvnin menülere girebiliyorum ama hdmi girişine takılı uydu alıcının olduğu hdmi girişini seçince desteklemiyor yazıyor bekliyor belki 10 dakika sonra uydu alıcıdan görüntü kendi kendine geliyor. Çok ilginç belki yaşayan vardır diye sorayım dedim tamire vermeye gerek varmı acaba diye düşünüyorum. Farklı uydu alıcı ilede denedim yine aynı. Çok memnundum aslında 400 lira gibi bi paraya geldi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.