Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resitales

Arkadaşlar SD yayınlarda görüntü kalitesi nasıl sizce altın uçlu hdmi kablosu kullanarak iyi bir görüntü alabilirmiyiz.ona göre sipariş vericem .

Ben de bunu merak ediyorum. Çok kötü değilse sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • arkadaşlar daha önceden dahaucuzuyok migrosun sitesiydi yanilmiyorsam oradan 450 tl arti bonusa almistim yu.ma.tu. 32 fullhd emin olun verdigim her kuruşa acimistim kesinlikle almayin degmez paraniza yazik muhtemelen buda yu.ma.tu. muadili bir üründür ve hiç kimse bir mali degerinden daha ucuza satmaz bu bi gerçek kabullenip bakmak lazim olaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin için birazdan TV kartımla bir kaç görüntü çekip yollayacağım bekleyin...

• Ürünü daha kullanmadan kötüleyen arkadaşlar önce bi incelesinler bence.3 gündür kullanıyorum evdekiler çok beğendi üstelik tamamen dandik gold master uydu alıcısıyla scart girişiyle bağlı şekilde sd kanalları bile iyi gösteriyor.HD bir uydu alıcısı taktığımda görüntü kalitesi çok daha iyi olacaktır çünkü aynı cihazı bi yerde gördüm hd uydu alıcı bağlıydı ve mükemmel görüntü veriyordu.

Ama ürünün eksileri de var tabi önceki yorumlarımda belirtmiştim, yine de maddi durumu çok iyi olmayanlar gidip marka cihazlara daha fazla paralar vereceğine bunu çekinmeden alabilirler.Ha paranız varsa gidin iyisini alın zaten, piyasada çok kaliteli ürünler mevcut.380 tlye aldığınız lcd den çok bişey beklemeyin diycem de benim her işimi fazlasıyla görüyo sizi bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede öyle millet 2-3 milyarlık tv lerle karşılaştırıp rezil bu falan diyor.görüntü kalitesi tatminkar olsa yeterli.sonuçta 400 küsür tl ye alınan bir cihaz çok birşey beklememek lazım.
  • arkadaşlar ben kapıda ödeme yapmak istiyorum öyle bi ödeme seçeneğide var bunun + bi masrafı varmı yoksa aynı paramı
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

arkadaşlar ben kapıda ödeme yapmak istiyorum öyle bi ödeme seçeneğide var bunun + bi masrafı varmı yoksa aynı paramı

world kart bulabilirsen daha iyi olur 45 tl az değil hocam

kapıda ödemede ek bir mebla varsa ödeme ekranında çıkar zaten, onun dışında kargo ücretsiz olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• verdiğin bilgiler için teşekkur ederim
  • siparişi verdim axess kart ile 400 tl ye geldi cihaz .ps3 için ve 2.tv için kullanıcam bu açıdan bakıldığında uyguna aldığımı sanıyorum.
  • Samsung 32ES5500 900TL bile değil ne 3000TL sinden bahsediyorsun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Samsung 32ES5500 900TL bile değil ne 3000TL sinden bahsediyorsun anlamadım

Hocam ben bu cihazı 380 liraya mal ettiysem bana 500 liraya satılan ürünler bile pahalıya gelir, bırakın 900 ü.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Hocam ben bu cihazı 380 liraya mal ettiysem bana 500 liraya satılan ürünler bile pahalıya gelir, bırakın 900 ü.

Iyide 2 si arasında siyahla beyaz arasinda kalite var . Ayrica mesajini editle 2000-3000lira Dedigin mesajini cunku sacma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Mayıs 2013; 23:26:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Iyide 2 si arasında siyahla beyaz arasinda kalite var . Ayrica mesajini editle 2000-3000lira Dedigin mesajini cunku sacma oldu

2000-3000 yazan ben değilim ki.

• millet parasını çöpe atıyor resmen

• çöpe filan attığmız yok..

geçen sene kipadan 360 liraya mı ne almıştım..
    şimdi de 430-45puan-45uçakbileti=340 liraya aldım,
    birisini ankarada bilgisayara bağladım spor yaparken dizilerimi izliyorum,
    diğerini de hakkari de digiturk ve 50iraya ikinci el aldığım egreat media playera bağladım,
    o kadar süper ki, digiturküm hd ve görüntü harika,
    izldeyeceğim dizileri ve filmleri de 720p indiriyorum tadından yenmiyor..

bir tane 32" lcd fiyatına 2 tane aldım keyifini sürüyorum,
    unutmayın amacına hizmet ettiği sürece çoğu elektronik cihaz yeterlidir..

bu arada ankarada evimin salonunda 47" LG 3d boyutlu ty'de var kule tipi kolon deck ses sistemi ile,
    uzun soluklu filmleri ve 3d'leri de onda izliyoruz, yani ikincil kullanım için bu woon'lar çok ama çok ideal..
  • Benim tv izleme ile pek aram yok ama evdekilere soruyorum cok begenmisler arkadaslar. Sesi normalden fazla açınca bozulmalar oluyor ama ev ortaminda gerekecek kadar ses seviyesinde sikinti olmuyor. O kadar ki sesteki bozulmayi fark etmediler kac gündür, çünkü sesi aşırı fazla acmamislar daha. :)

• Az önce bir resim aldım arkadaşlar görüntü kalitesi hakkında az çok bilginiz olur, kullandığım uydu cihazına dikkat 10 senelik dandik digi master ve scart girişinden bağlı olmasına rağmen görüntü fena değil.

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 3 Mayıs 2013; 10:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

çöpe filan attığmız yok..

geçen sene kipadan 360 liraya mı ne almıştım..
    şimdi de 430-45puan-45uçakbileti=340 liraya aldım,
    birisini ankarada bilgisayara bağladım spor yaparken dizilerimi izliyorum,
    diğerini de hakkari de digiturk ve 50iraya ikinci el aldığım egreat media playera bağladım,
    o kadar süper ki, digiturküm hd ve görüntü harika,
    izldeyeceğim dizileri ve filmleri de 720p indiriyorum tadından yenmiyor..

bir tane 32" lcd fiyatına 2 tane aldım keyifini sürüyorum,
    unutmayın amacına hizmet ettiği sürece çoğu elektronik cihaz yeterlidir..

bu arada ankarada evimin salonunda 47" LG 3d boyutlu ty'de var kule tipi kolon deck ses sistemi ile,
    uzun soluklu filmleri ve 3d'leri de onda izliyoruz, yani ikincil kullanım için bu woon'lar çok ama çok ideal..

+1 cok haklisin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 3 Mayıs 2013; 17:33:32 >

• o değilde 1 sene önce samsung 26 eh4000 almıştım teknosadan 399 a şimdi onun bile bi esprisi kalmadı 1 senedir annemlerin evde duruyor boşa almışız o zaamn. baksaan fiyatlara şimdi
  • Ben de teslim aldım.

Paneli 22 inç axen'den bariz daha iyi görüntü veriyor. Samsung panel kullanılmıştır yazıyor ilk sayfada, sanırım haklılarmış.

Kasası çok tatlı beyaz bir renk. Kargo şirketine almaya gittim, orada kontrol ettik sorun var mı diye, kargo görevlisi kız da çok beğendi o da sipariş verecek. Bu akşam bir sipariş daha olacak.

Monitor yaptım bilgisayarıma çok memnunum şimdilik.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.