Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanibene

arkadaşlar ürünü aldım, kurdum, sanırım hata ettik görüntü kalitesi beş para etmez.

Hocam yapma ya :(

Ne yapmayı düşünüyorsun peki iade hakkımız varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

arkadaşlar ürünü aldım, kurdum, sanırım hata ettik görüntü kalitesi beş para etmez.

görüntü olarak gayet güzel sorunun nedir? ne ile izliyorsun.

bir püf noktası: analog yayınlarda dnr ( digital noise reduction) açıksa görüntüyü çamur gibi yapıyor. arkada hatalet gibi izler oluşuyor. bunu kapatırsanız o sorun kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellisch -- 26 Nisan 2013; 19:52:12 >
  • quote:

Hocam 400 liraya 82 ekran tüplü tv satıyorlar. Eğer HD yayın veren bir kaynağınız varsa ona bağlayıp deneyin bir de
  • Arkadaşlar bu cihazla beraber hdmi den bağlanan bir hd uydu alıcısı alayım mı yoksa evdeki scart girişli emektar gold master işimi görür mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu cihazla beraber hdmi den bağlanan bir hd uydu alıcısı alayım mı yoksa evdeki scart girişli emektar gold master işimi görür mü ?

en kötü tvde bile hdmi çıkışlı HD bir uydu alıcısı en iyi görüntüyü verir.
  • Bende aldım, siyah sipariş etmem rağmen beyaz göndermişler ama bizimkiler beyazı çok beğendi iyiki öyle gelmiş dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Bende aldım, siyah sipariş etmem rağmen beyaz göndermişler ama bizimkiler beyazı çok beğendi iyiki öyle gelmiş dediler

siyahı almak icin, siparis ekranında siyah/32inc sectikten sonra degistir butonuna da basmaniz lazim. normalde beyaz secili. sipars takip sayfasindan da kontrol edebilirsniz ama beyazdan memnunsanız benim gibi sorun yok.

bu arada, ben de bugun evde olmamamız sebebiyle 1 gun rotarla elden teslim aldım subeden. goruntuyu ve sesi aksam kurunca begendim. ama gece kısık sesten tv izlemek isteyince bir sorunla karsılastım. 576i destekleyen uydu alıcıya hdmi ile bagli tv. tv sesi 1 yapinca bile rahatsiz etmeyecek bir ses, goruntude ses yoksa bile cıkıyor. tv sesini 1-100 olceginde mesela 10 yapip da tv izlerken, her konusanin sesine paralel ugultu geliyor tvden. konusanların sesi kalınlasıyor, konusmaları anlayamıyorum. 3.5 soketine tcdd hızlı trende verilen dandik kulaklıgı taktım. tvnin hoparlorden gelen ses gitti, kulaklıga sesin gelecegini sanırken ona da ses gelmedi.

ozellikle sessiz ortamda gece fark edilebilecek, her konusmadaki sese eklenen bir ugultu sorunu cıktı işte ortaya. sunny servisi eve gelmiyor, arıza icin bildigim kadarıyla. cunku; kullandıgımız sunny elektrikli sofbeni ilk kurulumu ucretsiz yapan servis 1 hafta sonra ortaya cıkan su sızdırma sorunu icin sofbeni sokup goturmemi istedi.

14kglık bu tvyi de getir gotur yapmak istemiyorum. bu sorunu yasayan veya servise sorup oneri alan varsa mcj ye geri gonderme durumumu degerlendireyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

quote:

bir püf noktası: analog yayınlarda dnr ( digital noise reduction) açıksa görüntüyü çamur gibi yapıyor. arkada hatalet gibi izler oluşuyor. bunu kapatırsanız o sorun kalmıyor

26 inc toshiba vardi onu sokup yerine taktim kalite bariz farkediyor her ayarini kurcaladim yinede ayni analog yayin zaten almiyor tuner yok cunku kumandasi tv kumandasi aslinda acaba tuner varda programdan pasifledtirilmis olabilirmi. Neyse varsa guzel bir ayar yapan soylerse bizde onu yapalim birde uydu alicim next tiger hd ve hdmi kablo ile bagli toshibada 10 numara goruntu varken bunu hic begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de hala satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Bende aldım, siyah sipariş etmem rağmen beyaz göndermişler ama bizimkiler beyazı çok beğendi iyiki öyle gelmiş dediler

siyahı almak icin, siparis ekranında siyah/32inc sectikten sonra degistir butonuna da basmaniz lazim. normalde beyaz secili. sipars takip sayfasindan da kontrol edebilirsniz ama beyazdan memnunsanız benim gibi sorun yok.

bu arada, ben de bugun evde olmamamız sebebiyle 1 gun rotarla elden teslim aldım subeden. goruntuyu ve sesi aksam kurunca begendim. ama gece kısık sesten tv izlemek isteyince bir sorunla karsılastım. 576i destekleyen uydu alıcıya hdmi ile bagli tv. tv sesi 1 yapinca bile rahatsiz etmeyecek bir ses, goruntude ses yoksa bile cıkıyor. tv sesini 1-100 olceginde mesela 10 yapip da tv izlerken, her konusanin sesine paralel ugultu geliyor tvden. konusanların sesi kalınlasıyor, konusmaları anlayamıyorum. 3.5 soketine tcdd hızlı trende verilen dandik kulaklıgı taktım. tvnin hoparlorden gelen ses gitti, kulaklıga sesin gelecegini sanırken ona da ses gelmedi.

ozellikle sessiz ortamda gece fark edilebilecek, her konusmadaki sese eklenen bir ugultu sorunu cıktı işte ortaya. sunny servisi eve gelmiyor, arıza icin bildigim kadarıyla. cunku; kullandıgımız sunny elektrikli sofbeni ilk kurulumu ucretsiz yapan servis 1 hafta sonra ortaya cıkan su sızdırma sorunu icin sofbeni sokup goturmemi istedi.

14kglık bu tvyi de getir gotur yapmak istemiyorum. bu sorunu yasayan veya servise sorup oneri alan varsa mcj ye geri gonderme durumumu degerlendireyim.

bu problem bendede var. kulaklıkta o ugultuyu almadınız mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

quote:

26 inc toshiba vardi onu sokup yerine taktim kalite bariz farkediyor her ayarini kurcaladim yinede ayni analog yayin zaten almiyor tuner yok cunku kumandasi tv kumandasi aslinda acaba tuner varda programdan pasifledtirilmis olabilirmi. Neyse varsa guzel bir ayar yapan soylerse bizde onu yapalim birde uydu alicim next tiger hd ve hdmi kablo ile bagli toshibada 10 numara goruntu varken bunu hic begenmedim

tuner yok anakartına baktım

• Benim kargo da şubeye gelmiş eve teslim edemiyorlarmış gel şubeden al diyorlar.

• KURUMSAL FATURA İSTİYORUM ANCAK İLGİLİ BİLGİLER SİTEDE GİRİLEMİYOR
  • Ses çok iyi değil görüntü dsmart ile gayet tatminkar bu fiyata süper diyebilirim.

• Birkaç saat içinde ben de kargodan teslim alıp kurulumu yapicam dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar.

• quote:

Birkaç saat içinde ben de kargodan teslim alıp kurulumu yapicam dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar.

Kutudan çıkar sehpanın üstüne koy bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

quote:

Birkaç saat içinde ben de kargodan teslim alıp kurulumu yapicam dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar.

Kutudan çıkar sehpanın üstüne koy bu kadar :)

Eyvallah :)

• Kargo subesinin önüne geldim kapalı. 6 bucuga kadar acigiz demislerdi bana ya bu tvyi siparis ettigimden beri islerim rast gitmiyor.

• quote:

Kargo subesinin önüne geldim kapalı. 6 bucuga kadar acigiz demislerdi bana ya bu tvyi siparis ettigimden beri islerim rast gitmiyor.

Sorması ayıp nerde yaşıyosun sen kargo eve getirmez bu saatte kapatır

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

quote:

Kargo subesinin önüne geldim kapalı. 6 bucuga kadar acigiz demislerdi bana ya bu tvyi siparis ettigimden beri islerim rast gitmiyor.

Sorması ayıp nerde yaşıyosun sen kargo eve getirmez bu saatte kapatır

Rize. Bugün öğlen gibi aradilar köylere teslimat yapmiyoruz şubeden teslim alin diye. Sordum kaca kadar acikssiniz 6 bucuga kadar acigiz demislerdi 5 bucukta kapatmis gitmis :) pazartesi alabilirim anca, yarın da kapalı olur şans işte.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.