Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebellisch

quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Bende aldım, siyah sipariş etmem rağmen beyaz göndermişler ama bizimkiler beyazı çok beğendi iyiki öyle gelmiş dediler

siyahı almak icin, siparis ekranında siyah/32inc sectikten sonra degistir butonuna da basmaniz lazim. normalde beyaz secili. sipars takip sayfasindan da kontrol edebilirsniz ama beyazdan memnunsanız benim gibi sorun yok.

bu arada, ben de bugun evde olmamamız sebebiyle 1 gun rotarla elden teslim aldım subeden. goruntuyu ve sesi aksam kurunca begendim. ama gece kısık sesten tv izlemek isteyince bir sorunla karsılastım. 576i destekleyen uydu alıcıya hdmi ile bagli tv. tv sesi 1 yapinca bile rahatsiz etmeyecek bir ses, goruntude ses yoksa bile cıkıyor. tv sesini 1-100 olceginde mesela 10 yapip da tv izlerken, her konusanin sesine paralel ugultu geliyor tvden. konusanların sesi kalınlasıyor, konusmaları anlayamıyorum. 3.5 soketine tcdd hızlı trende verilen dandik kulaklıgı taktım. tvnin hoparlorden gelen ses gitti, kulaklıga sesin gelecegini sanırken ona da ses gelmedi.

ozellikle sessiz ortamda gece fark edilebilecek, her konusmadaki sese eklenen bir ugultu sorunu cıktı işte ortaya. sunny servisi eve gelmiyor, arıza icin bildigim kadarıyla. cunku; kullandıgımız sunny elektrikli sofbeni ilk kurulumu ucretsiz yapan servis 1 hafta sonra ortaya cıkan su sızdırma sorunu icin sofbeni sokup goturmemi istedi.

14kglık bu tvyi de getir gotur yapmak istemiyorum. bu sorunu yasayan veya servise sorup oneri alan varsa mcj ye geri gonderme durumumu degerlendireyim.

bu problem bendede var. kulaklıkta o ugultuyu almadınız mı

kulaklık dedigim gibi dandik tcdd kulaklıgı ile hic ses alamadım. ama bugun hama marka pc hoparlorumu taktım ses de sorun yok.

dun ilk kurulumu hdmi cıkısı olan ama sd olan next uydu alıcım baglıydı, sesteki ugultu aksam barizdi. bugun full hd kawai mini uydu alıcıı taktım. goruntu de ses de cok fark etti. servisi aradım. bana yalıtıml yani ses izolasyonuna sahip hdmi kablo kullanın dedi. taktıgım mini hd alıcı kawainin hdmi tablosu cihazla butunlesik zaten. kablonun etkisi dogru sanırım. gerci dun taktıgım kablo da hdmi 1.4v 3d destekli hani su harman kordon denen iplilerden, kaliteli gorunuyor ama uydu alıcısında sorun vardı belki de.

sunu fark ettim ki, uydu alıcı full hd olduktan sonra tvnin hd ready olması onemli degil. ozellikle hotbirdde bircok sifresiz hd kanalı mukemmel gosteriyor. bu tv full hd olsa fark eden çok sey olur mu, full hd de hd kanal izledim aslında. goruntuyu cok kaliteli verdigi icin full hd olmasına da gerek kalmıyor.

anlamadıgım ve sizlerden ogrenmek istedigim, ekran cozunurlugumuz 1366x768 ve kılavuzda da 50/60hz yazıyor. ancak, full hd uydu alıcının tv sistemi ayarında lcdyi sadece 480i,480p,576i ve 576p olarak secince sorunsuz goruntu alabiliyorum. 1388x768 cozunurluk 720i ve 720p den yuksek olmasına ragmen sectigimde lcd, desteklemiyor uyarısı veriyor. ama su an netbook lcdye vgadan 1280x720 cozunurlukte bagli, sahane kullanıyorum anlamadım uydu alıcısından niye 720p veya 720i secemiyorum.

bir de fark edenler oldu mu; gunduzleri yandan bakınca esit aralıklarla 4-5 yatay cizgi lcd kapalı olsa bile gorunuyor. sanırım teknolojisi ile ilgili ama sahip oldugum diger lcd monitorlerde bu kadar bariz gormezdi.

dun aksam ilk kurulumdan beri ekranın ortasının biraz altında silinmeyen, ne kadar lcd temizleyici ile silsem de cıkmayan beyaz,mavi,gri gibi renklerde gorunen bir lekemsi koyuluk var. sanki ekranın icine yag dokulmus gibi hafif bir koyulukta.parmagımı basıp dagıtmaya da calısıyorum. basıp cekince mavi dalga olaak iniyor ve parmagımı bırakınca o lekeli kısım silah nişanı hedefi,imleci gibi alt,üst,sag ve solunda noktalar cıkarak yanıp sonuyor. garip bir leke bu. var mı sizlerde de benzeri bir sey?

tunersiz panel tvler sadece hdmidan goruntu alır sanırdım. scartı da bu lcdye dvd oynatıcı vs. baglamak icin koyuldugunu sanmıstım. servise sorduktan sonra denedim bugun; hem rca(tos) hem de scartla sorunsuz aldım uydu yayınlarını. yalnız scart (rgb) ile rca cok yakın netlikte olur normalde ama rca ile ile aldıgı goruntu rezalet otesi,zaten gerek de yok.

taktıgım usb bellekleri sorunsuzca tanıdı. ozelliklerinde de yazdıgı gibi sadece resim ve muzik oynatıyor. film dosyası bellkte olsa dahi, siz lcd uzerinde sadece klasorleri ve klasrolerin icindeki resim&muzikleri gorebiliyorsunuz. pek isime yaramaz. zaten su an lcdye bagladıgım uydu alıcım (http://www.gold.com.tr/U204989/Kawai-KW-6500B-Mini-Full-HD-Uydu-Alicisi) sorunsuz mkv dahi oynatıyor. yakın zamanda golddan webden siparis verdigim urunle beraber hic gerek olmasa da, zaten uydu alııcısınınn butunlesik hdmi kablosu varken bir kaliteli kablo daha pakete dahil.

ekranda gozumun takıldıgı lekeyle ilgili yorum sunabilecek olan var mı? gecmiste aldıgım ilk lcd monitorde 1 tane ölü piksel cıkmasına ragmen, tanidik araciligla bayiden degisim yaptik. hatta lcdnin adaptorunu evde unuttugum icin bir daha eve donup koca yolu o kadar trafikte bosu bosuna geri gittik.

bunu da aynen boyle kafaya takmasam iyi olacak

• ayıplı mal kesinlikle ,özellikle o leke gibi olan bölge
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Kargo subesinin önüne geldim kapalı. 6 bucuga kadar acigiz demislerdi bana ya bu tvyi siparis ettigimden beri islerim rast gitmiyor.

Ben de son bir kaç gündür kulaklarım niye bu kadar çok çınlıyor diyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Kargo subesinin önüne geldim kapalı. 6 bucuga kadar acigiz demislerdi bana ya bu tvyi siparis ettigimden beri islerim rast gitmiyor.

O kargocu sen misin yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sana televizyonu dolaylı olarak da olsa aldıran bendim sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orası öyle de daha kulaklarını çınlatma fırsatım olmadı hocam şimdilik kargocunun kulaklarını çınlatıyorum erken kapattığı için Yarın teslim alıcam bi aksilik olmazsa kurulumu da yaparım çok bişey beklemiyorum zaten emektar gold master ile scart girişinden kullanıcam bi süre, daha sonra full hd bi uydu alıcısı alırım asıl performansı o zaman versin yeter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Foruma girmekte sıkıntı yaşıyorum bugünden beri.Şimdi de yazdığım mesaj üç kere gitmiş.

Edit : Arkadaşlar Geçen cumartesi vermiş olduğum siparişim bazı şanssızlıklardan dolayı 9 gün sonra bugün elime geçti.Ürünün kurulumunu az önce gerçekleştirdim emektar gold master ile scart girişinden bağladım ilerleyen zamanlarda hd bir uydu alıcısı alacağım ama görüntüyü bu haliyle bile beğendim.Ses konusunda çok şey yazıp çizdik ama ama bende tınlama falan yok da ses çıkış gücü ve kalitesini pek beğenmedim.55 ekran tüplü arçelik tv bundan daha kaliteli ve yüksek ses veriyordu.Bu arada ayarlar kısmında ses ayarlarını kurcalayabiliyoruz bas ayarları falan.Ordan yapacağımız değişikliklerle sesi daha net ve yüksek hale getirebiliriz bilmiyorum.Çok fazla da kurcalama şansım olmadı akşam detaylıca inceleyeceğim kurdum bıraktım evdekiler izliyor şuanda.Sonuç olarak almakta çok tereddüt edip de 380 tlye mal ettiğim bu üründen memnunum ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.Tv ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları da elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 29 Nisan 2013; 14:44:38 >

• Arkadaşlar worldcardla bu ürünü alırken puan kazanmak için mesaj göndermek gerekiyormu yoksa direk puan veriyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 29 Nisan 2013; 18:28:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ses sorunu olmasaydı, bir tane oturma odası için sipariş verecektim.. Yeni satın alan arkadaşların yorumlarıni bekliyorum.. şansımıza kalırsa artık, siparis veririm..

ses konusunu en çok dillendiren ben oldum galiba ama ses sorunu belki benim uydu alıcımdandır. 50 60 tan sonra zınlama yapıyor gerçi hala. ben onu hoparlorleri alttan bastırarak çözmüştüm sorun kalmamıştı pek. bu fiyata bence güzel televizyon. 125 watt biraz çok ama.

altın kablonun da etkisi olur

• quote:

Foruma girmekte sıkıntı yaşıyorum bugünden beri.Şimdi de yazdığım mesaj üç kere gitmiş.

Edit : Arkadaşlar Geçen cumartesi vermiş olduğum siparişim bazı şanssızlıklardan dolayı 9 gün sonra bugün elime geçti.Ürünün kurulumunu az önce gerçekleştirdim emektar gold master ile scart girişinden bağladım ilerleyen zamanlarda hd bir uydu alıcısı alacağım ama görüntüyü bu haliyle bile beğendim.Ses konusunda çok şey yazıp çizdik ama ama bende tınlama falan yok da ses çıkış gücü ve kalitesini pek beğenmedim.55 ekran tüplü arçelik tv bundan daha kaliteli ve yüksek ses veriyordu.Bu arada ayarlar kısmında ses ayarlarını kurcalayabiliyoruz bas ayarları falan.Ordan yapacağımız değişikliklerle sesi daha net ve yüksek hale getirebiliriz bilmiyorum.Çok fazla da kurcalama şansım olmadı akşam detaylıca inceleyeceğim kurdum bıraktım evdekiler izliyor şuanda.Sonuç olarak almakta çok tereddüt edip de 380 tlye mal ettiğim bu üründen memnunum ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.Tv ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları da elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Iyi gunlerde kullaniniz.

• Sizinkinden askı aparatı çıktı mı acaba?
  • quote:

quote:

Iyi gunlerde kullaniniz.

Eyvallah hocam senin iyi yorumların almamda etkili olmuştu

Bu arada arkadaşlar yarım saattir kurcalıyorum bazı detayları anca farkettim hemen yazıyorum.

Görüntü kalitesi pek de iyi değil yakından bakınca pikseller sayılıyor gibi bişey ama büyük ihtimalle gold master ile scart girişinden bağlı olduğundandır, hd uydu alıcısı alınca sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Ses konusunda ilk kurulumda tınlama yoktu ama ses kademesi 50yi geçince tınlama başlıyor, ses ayarlarını falan kurcaladım ama nafile.Şöyle söyleyim bireysel kullanıcılar için evde ses sorunu olmaz çünkü tınlama olmadan çıkan ses normal kullanıcılar için yeterli olacaktır ama yüksek sesle müzik dinlerim, yada kahvehanemde maç izletirim diye alıyorsanız ses konusunda hüsrana uğrayacaksınız benden söylemesi.Bu arada ses sorunu uydu alıcısından kaynaklanmıyor çünkü usbden flash disk takıp ondan müzik dinledim aynı sıkıntı onda da var.

USB'den resim dosyalarını açarken eğer resim kaliteliyse açarken zorlanıyor.8 MP çözünürlükte resmi açması 5 saniyeyi bulabiliyor.Resim albümümde bi gezeyim dedim, yavaşlıktan sıkıldım kapattım o derece ama müziği hemen açıyor video oynatma özelliği zaten yok.

Teletexi benim uydu alıcımdan da eski arçelik tvden de çok hızlı.Bastığın anda giriyor çok beğendim.

Scart,hdmi,usb vs girişleri tvnin arkasında kaldığından takmak sıkıntı oluyor.

Birkaç saat içinde baya ısınma oldu normal midir bilmiyorum ilk kez lcd kullanıyorum bu kadar ısınma beklemiyordum.

Bir de ön tarafta dokunmatik tuşlar var diye biliyordum baktım yok, ben mi bulamadım acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Sizinkinden askı aparatı çıktı mı acaba?

Askı aparatı çıkmadı ihtiyacım da yok zaten masada kullanıcam ayaklığı direkt takılı geldi.

Ön tarafta dokunmatik tuşlar varmı hocam ben mi göremedim yok sanki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ses sorunu olmasaydı, bir tane oturma odası için sipariş verecektim.. Yeni satın alan arkadaşların yorumlarıni bekliyorum.. şansımıza kalırsa artık, siparis veririm..

ses konusunu en çok dillendiren ben oldum galiba ama ses sorunu belki benim uydu alıcımdandır. 50 60 tan sonra zınlama yapıyor gerçi hala. ben onu hoparlorleri alttan bastırarak çözmüştüm sorun kalmamıştı pek. bu fiyata bence güzel televizyon. 125 watt biraz çok ama.

altın kablonun da etkisi olur

Bence hdmi kabloyla alakası yok.Benimki scart kabloyla bağlı aynı sorun bende de var.Ayrıca flash disk bağladım ondan müzik açınca 50-60 tan sonra yine tınlıyor ses kalitesi bozuluyor.Ama tınlama yapmadan verdiği ses gayet yeterli düzeyde.Benim için büyük bir sorun değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

Arkadaşlar worlcarla bu ürünü alırken puan kazanmak için mesaj göndermek gerekiyormu yoksa direk puan veriyormu

Ben müşteri hizmetlerine sormuştum da eğer tek çekim olarak yaparsanız 15 mayısa kadar mı ne yüklenecek 2 hazirana kadar kullanacaksınız falan demişti yani mesaj falan atmana gerek yok hocam.

• Sonunda ben de verdim siparişimi.

• Tv üzerinde hiçbir tuş yok ve dolayısıyla açma kapama işlemi için bile kumandaya mahkumuz bu kötü işte.

• Yanıltıcı bilgi vermeyin, TV üzerinde tuşlar var, açma kapama, kanal değişimi, ses vs kumanda edilebiliyor. (Yan tarafında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Yanıltıcı bilgi vermeyin, TV üzerinde tuşlar var, açma kapama, kanal değişimi, ses vs kumanda edilebiliyor. (Yan tarafında)

Evet sol tarafa adeta gizlenmiş şekilde buldum tuşları az önce :) Ya ön tarafta o kadar yer varken oraya sıkıştırmak kimin aklına geldi acaba hayret.Ben de ön tarafta dokunmatik olarak tuş aradım o kadar

Sol alt köşede yan tarafta açma kapama,ses,kanal ve menü tuşlarından oluşan bir tuş kombinasyonu da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 29 Nisan 2013; 23:54:29 >
  • Arkadaşlar SD yayınlarda görüntü kalitesi nasıl sizce altın uçlu hdmi kablosu kullanarak iyi bir görüntü alabilirmiyiz.ona göre sipariş vericem .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.