Şimdi Ara

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
5
Favori
12.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdmi la mı bağladınız pcye , ayrıca hangi çözünürlükte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

Arkadaşlar SD yayınlarda görüntü kalitesi nasıl sizce altın uçlu hdmi kablosu kullanarak iyi bir görüntü alabilirmiyiz.ona göre sipariş vericem .

Ben de bunu merak ediyorum. Çok kötü değilse sipariş vermeyi düşünüyorum.

hdmi da kablo isterse full altın olsun, hissedilebilir bir fark olmaz. sinyal analog değil dijital çünkü
  • hocam kasası nasıl böyle aynalanma varmı yada bakınca göze batan bi egrilik filan @cevo_61
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellisch

hdmi la mı bağladınız pcye , ayrıca hangi çözünürlükte?

VGA ile bağladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

hocam kasası nasıl böyle aynalanma varmı yada bakınca göze batan bi egrilik filan @cevo_61

Benimki siyah ve kasasinda bir sikinti yok hocam. Goze batan bisey yok dokununca iceri girecekmis hissi vermiyor kasa gayet dayanikli ama kolay iz kaliyor dokunmamak lazim. Aynalanmadan kastin ne anlayamadim bi tane resim yukledim yukarda, istersen daha detayli resimler cekebilirim. Cekinmeden alabilirsin artilarini eksilerini yazdim onceki mesajlarda, eksileri seni rahatsiz etmiyecekse tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 4 Mayıs 2013; 9:24:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

hocam kasası nasıl böyle aynalanma varmı yada bakınca göze batan bi egrilik filan @cevo_61

Benimki siyah ve kasasinda bir sikinti yok hocam. Goze batan bisey yok dokununca iceri girecekmis hissi vermiyor kasa gayet dayanikli ama kolay iz kaliyor dokunmamak lazim. Aynalanmadan kastin ne anlayamadim bi tane resim yukledim yukarda, istersen daha detayli resimler cekebilirim. Cekinmeden alabilirsin artilarini eksilerini yazdim onceki mesajlarda, eksileri seni rahatsiz etmiyecekse tabi :)

Aynalanmadan kasıt sanırım ekran parlaması, kesinlikle öyle bir şey yok hocam
  • bu ilk üyeliğe 20 tl vermiyor mu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

VGA ile bağladım.

evet vga ile sorunsuz. hdmi la bir türlü 1366 768 yada 1366 760 çözünürlük alamadım. hep ekranda taşma oldu. bu galiba hd ready tvlerin genel sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

bu ilk üyeliğe 20 tl vermiyor mu artık

ben de göremedim,yeni oldum
  • quote:

quote:

hocam daha onceki yu.ma.tu. tecrubemden piyano black diye tabir edilen kasasi vardi kasa üzerinde aynalanma oluyordu tabi ekrandada ama kasasi daha cok rahatsiz ediyordu herhangi bişey seyrederken göz isteristemez kayiyordu birde aynalanma yaptigi icin kasa yamuk yumuk duruyordu sanki yangindan cikmis gibi ısıya maruz kalmiş gibi 50 tl çekim var wordu kizdim kapattirdim 400 tl ye gelecek alinirmi acep bilemedim tabiki beklentim samsung LG panasonic gibi degil ama yinede paranin karşiligini almak isterim herkes gibi

• quote:

quote:

quote:

hocam daha onceki yu.ma.tu. tecrubemden piyano black diye tabir edilen kasasi vardi kasa üzerinde aynalanma oluyordu tabi ekrandada ama kasasi daha cok rahatsiz ediyordu herhangi bişey seyrederken göz isteristemez kayiyordu birde aynalanma yaptigi icin kasa yamuk yumuk duruyordu sanki yangindan cikmis gibi ısıya maruz kalmiş gibi 50 tl çekim var wordu kizdim kapattirdim 400 tl ye gelecek alinirmi acep bilemedim tabiki beklentim samsung LG panasonic gibi degil ama yinede paranin karşiligini almak isterim herkes gibi

http://www.uydudukkani.com/urun/yu-ma-tu-32-82-ekran-full-hd-usb-led-tv-/1138

Bahsettiğin cihaz mu muydu hocam? Ben aslında buna takmıştım kafayı ama param yetmeyince ve sıcak fırsatlar konusunda bu cihazı görünce buna yöneldim.Full hd bi cihaz sonuçta ve kullanıcı yorumları da olumluydu woon hakkında neredeyse hiç yorum yoktu alırken baya tırstım ama aldıktan sonra rahatladım :)

Kasa konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, güneş vurduğunda yansıma bunda da oluyor ama aşırı derecede rahatsızlık verecek düzeyde değil.Ekranda yansıma zaten hiç yok samsung panel kullanılmış görüntü kalitesi de gayet güzel.Bu cihazda ses sorunu var, usb den video oynatımı yok ve resim oynatıyor ama çok yavaş.Ki bu sorunların detaylarını da önceki mesajlarda yazmıştım büyütülecek şeyler değil ama alacak kişi göz önünde bulundurmalı.Zira herkesin hassas olduğu durumlar farklı olabilir.

Ben öyle fazla tv izleyen ve bu işlerden çok anlayan biri değilim, ilk lcd tv kullanışım ama çok beğendim.En yakın zamanda hd bir uydu alıcısı alacağım görüntü yakından baktığında pek net olmuyor ve tvden sürekli bir ses geliyor tınnnn diye uydu alıcısının sesi hepten kısık olsa bile tvden tınnn sesi hep geliyor.Ama tamamen uydu cihazından kaynaklanıyor, cihazı kapatıp tvyi açınca son seste tınnn falan yok.Kısacası bu cihazı kaliteli bir hd uydu alıcısıyla kullandıktan sonra sıkıntı yaşamazsın tavsiye ediyorum ben.

• D-smart HD ile çekim yaptım bir kaç kare. Pace isimli cihaz var ve HDMI dan bağladım. Maalesef panasonic plazmamdan sonra hiç bir görüntü beni tatmin etmiyor. Ama PC bağlantısından sonra aynı keskin görüntüyü vermedi cihaz. VGA dan daha keskin görüntü alırken HDMI o kadar keskin değil.

Ayrıca cihazın sesinde bahsedilen vınlama zınlama bende yok. Ses ayarlarından "ROCK" konumu en iyi sesi verdi.

Buyrun:

Woon 32 inç LCD TV canlı yayına özel 449 TL! 45 TL Worldpuan ya da 12 taksit

24kitchen ile food network HD yayın, abmoteurs ile style network SD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 4 Mayıs 2013; 16:27:26 >

• quote:

D-smart HD ile çekim yaptım bir kaç kare. Pace isimli cihaz var ve HDMI dan bağladım. Maalesef panasonic plazmamdan sonra hiç bir görüntü beni tatmin etmiyor. Ama PC bağlantısından sonra aynı keskin görüntüyü vermedi cihaz. VGA dan daha keskin görüntü alırken HDMI o kadar keskin değil.

Ayrıca cihazın sesinde bahsedilen vınlama zınlama bende yok. Ses ayarlarından "ROCK" konumu en iyi sesi verdi.

Buyrun:

Hocam bende seste iki türlü sıkıntı var, ilk gün sesi çok açmadığımdan farketmemiştim sonradan farkettim.

1-Uydu alıcısından kaynaklanıyor, uydu cihazının sesini full kıstığım halde tvnin sesini 50'ye kadar açınca başlıyor zınnnnnnn diye.Ses yükseldikçe tınlama da artıyor.Eski arçelik tüplü tvde de vardı o sıkıntı, ben tvden kaynaklı sanıyordum ama uydu cihazındanmış.

2-Uydu cihazından bağımsız,çünkü uydu bağlantısını söküp flash bellekten müzik açtığımda da aynı sorunu yaşadım direkt tvde olan bir sıkıntı.Ses seviyesi 40-50 yi geçtiğinde seste bozulmalar oluyor ve sanki birisi hoparlöre vuruyormuş da tınlıyormuş gibi sesler çıkıyor, öyle çok rahatsız edici sesler değil ama biraz titiz insanı çileden çıkartabilir

• quote:

quote:

D-smart HD ile çekim yaptım bir kaç kare. Pace isimli cihaz var ve HDMI dan bağladım. Maalesef panasonic plazmamdan sonra hiç bir görüntü beni tatmin etmiyor. Ama PC bağlantısından sonra aynı keskin görüntüyü vermedi cihaz. VGA dan daha keskin görüntü alırken HDMI o kadar keskin değil.

Buyrun:

Hocam bende seste iki türlü sıkıntı var, ilk gün sesi çok açmadığımdan farketmemiştim sonradan farkettim.

1-Uydu alıcısından kaynaklanıyor, uydu cihazının sesini full kıstığım halde tvnin sesini 50'ye kadar açınca başlıyor zınnnnnnn diye.Ses yükseldikçe tınlama da artıyor.Eski arçelik tüplü tvde de vardı o sıkıntı, ben tvden kaynaklı sanıyordum ama uydu cihazındanmış.

2-Uydu cihazından bağımsız,çünkü uydu bağlantısını söküp flash bellekten müzik açtığımda da aynı sorunu yaşadım direkt tvde olan bir sıkıntı.Ses seviyesi 40-50 yi geçtiğinde seste bozulmalar oluyor ve sanki birisi hoparlöre vuruyormuş da tınlıyormuş gibi sesler çıkıyor, öyle çok rahatsız edici sesler değil ama biraz titiz insanı çileden çıkartabilir

USB den mp3 çaldırdım, farklı ses modlarında denedim vınlama yok

• quote:

USB den mp3 çaldırdım, farklı ses modlarında denedim vınlama yok

MP3'ün sesini sonuna kadar açtığında bile seste bozulma olmayıp, hoparlörden tın tınn ses gelmiyorsa demek ki sorun kronik değilmiş her cihazda olmuyor.Ben rahatsız olmasam da bende oluyor, daha önce böyle sıkıntısı olduğunu bi arkadaş da söylemişti sanırım.Neyse beni rahatsız etmiyor ama yeni alacak olanları uyarmak için yazmıştım zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 4 Mayıs 2013; 18:13:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.uydudukkani.com/urun/yu-ma-tu-32-82-ekran-full-hd-usb-led-tv-/1138

Bahsettiğin cihaz mu muydu hocam? Ben aslında buna takmıştım kafayı ama param yetmeyince ve sıcak fırsatlar konusunda bu cihazı görünce buna yöneldim.Full hd bi cihaz sonuçta ve kullanıcı yorumları da olumluydu woon hakkında neredeyse hiç yorum yoktu alırken baya tırstım ama aldıktan sonra rahatladım :)

Kasa konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, güneş vurduğunda yansıma bunda da oluyor ama aşırı derecede rahatsızlık verecek düzeyde değil.Ekranda yansıma zaten hiç yok samsung panel kullanılmış görüntü kalitesi de gayet güzel.Bu cihazda ses sorunu var, usb den video oynatımı yok ve resim oynatıyor ama çok yavaş.Ki bu sorunların detaylarını da önceki mesajlarda yazmıştım büyütülecek şeyler değil ama alacak kişi göz önünde bulundurmalı.Zira herkesin hassas olduğu durumlar farklı olabilir.

Ben öyle fazla tv izleyen ve bu işlerden çok anlayan biri değilim, ilk lcd tv kullanışım ama çok beğendim.En yakın zamanda hd bir uydu alıcısı alacağım görüntü yakından baktığında pek net olmuyor ve tvden sürekli bir ses geliyor tınnnn diye uydu alıcısının sesi hepten kısık olsa bile tvden tınnn sesi hep geliyor.Ama tamamen uydu cihazından kaynaklanıyor, cihazı kapatıp tvyi açınca son seste tınnn falan yok.Kısacası bu cihazı kaliteli bir hd uydu alıcısıyla kullandıktan sonra sıkıntı yaşamazsın tavsiye ediyorum ben.

evet hocam bu cihaz aman uzak durun diyim irenç ötesinde cihaz 1yil önce almiştim yari fiyatina sattaim ama bana sor remen pikseller görüntü geçişinde belli oluyor bundan uarin bitane vericem sipariş inşallah yu.ma.tu. gibi çikmaz vga dan cocuk oyun oynasin hatunla dizi mac kavgasi cikmasin yeter

• quote:

evet hocam bu cihaz aman uzak durun diyim irenç ötesinde cihaz 1yil önce almiştim yari fiyatina sattaim ama bana sor remen pikseller görüntü geçişinde belli oluyor bundan uarin bitane vericem sipariş inşallah yu.ma.tu. gibi çikmaz vga dan cocuk oyun oynasin hatunla dizi mac kavgasi cikmasin yeter

Her şeyde bir hayır vardır derler normalde yaza kadar bekleyip yumatu alacaktım hem led tv idi hem de 1080p ve fiyatı da 600 tl civarı idi ama sıcak fırsatlarda bu cihazı görünce dayanamadım aldım demekki yumatu alsam pişman olacakmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 5 Mayıs 2013; 12:58:28 >
  • Bende almak istiyorum ama 120 HZ 'den sonra 60 HZ 'ler bile gözümü yormaya başlıyor sanırım alıştım 120 HZ ye ve bu 50 hz sanırım kanser eder beni zaten gözüm hassas herşeye hiç riske girmiyorum.
  • nasipten öte yol yok hocam ins benimkide sikintisiz gelir

• quote:

quote:

quote:

VGA ile bağladım.

evet vga ile sorunsuz. hdmi la bir türlü 1366 768 yada 1366 760 çözünürlük alamadım. hep ekranda taşma oldu. bu galiba hd ready tvlerin genel sorunu

Tv nin goruntu ayarlarini kurcalayin; overscan midir nedir oyle bir ayar var; HD ready veya FHD farketmiyor; goruntu saga sola tasiyor ve kayiyor bu yuzden. ayarlarini dogru yaptiginizda TV nin panelinin gercek cozunurlugunde; ekrana tam oturacak sekidle goruntu almaniz gerek .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.