Şimdi Ara

Word 2013 Yazıda Bulanıklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Office ürünlerinin bazılarında oluyor. Bende Word 2013 var . Ve yazarken bazen üstüne tıklayınca bulanıklaşıyor . Görünüm e felan baktım çözemedim çözebilen varsa cevaplasın lütfen . .. Fotoğrafı da aşağıda .Neden oluyor nasıl düzelir ????
     Word 2013 Yazıda Bulanıklık Sorunu

• Denetim masası/görüntü/clear type metni düzenle kısmından bir ayar çekin bakalım bir düzelme sağlayabilecek mi size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Denetim masası/görüntü/clear type metni düzenle kısmından bir ayar çekin bakalım bir düzelme sağlayabilecek mi size..

Ordan yaptım ama worde bi etkisi olmadı . Office le mi alakalı bir durum bu ?
  • Ofis programlarının daha önce bu tür bir sorun yaptığını görmemiştim, kesinlikle ofisten değildir diyemem ama daha ziyade lcd/led ekranlardaki görüntü bozukluğunu düşündürtüyor. Clear type den ayarları değiştirip tekrar deneyin.

EDIT: Acaba sadece worddemi oluyor bu? Örneğin excel veya not defteri veya web tarayıcıda bu tür görüntü şikayeti olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 17 Ocak 2015; 19:42:19 >
  • Evet excel de oluyo ama not defterinde ve web tarayıcısında olmuyor .
  • Tüm Office uygulamalarını kapatın.
    Başlat menüsünde arama satırına regedit yazıp çıkan sonucu yönetici olarak çalıştırarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni başlatın.
    Aşağıdaki kayıt defteri değerini oluşturun:

Alt anahtar: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics\
    DWORD: DisableHardwareAcceleration
    Değer: 1

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın, bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra Office uygulamalarını kontrol edin.
    İyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.