Bildirim
Word 2013 Yazıda Bulanıklık Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Denetim masası/görüntü/clear type metni düzenle kısmından bir ayar çekin bakalım bir düzelme sağlayabilecek mi size.. -
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Denetim masası/görüntü/clear type metni düzenle kısmından bir ayar çekin bakalım bir düzelme sağlayabilecek mi size..
Ordan yaptım ama worde bi etkisi olmadı . Office le mi alakalı bir durum bu ? -
Ofis programlarının daha önce bu tür bir sorun yaptığını görmemiştim, kesinlikle ofisten değildir diyemem ama daha ziyade lcd/led ekranlardaki görüntü bozukluğunu düşündürtüyor. Clear type den ayarları değiştirip tekrar deneyin.
EDIT: Acaba sadece worddemi oluyor bu? Örneğin excel veya not defteri veya web tarayıcıda bu tür görüntü şikayeti olmuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 17 Ocak 2015; 19:42:19 > -
Evet excel de oluyo ama not defterinde ve web tarayıcısında olmuyor . -
Tüm Office uygulamalarını kapatın.
Başlat menüsünde arama satırına regedit yazıp çıkan sonucu yönetici olarak çalıştırarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni başlatın.
Aşağıdaki kayıt defteri değerini oluşturun:
Alt anahtar: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics\
DWORD: DisableHardwareAcceleration
Değer: 1
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın, bilgisayarı yeniden başlatın ve sonra Office uygulamalarını kontrol edin.
İyi çalışmalar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X