arkadaşlar resmini aşağıda verdiğim gibi bir sorunla karşılaştım virüs olma ihtimali var ama emin değilim.. daha once boyle bi durumu tecrübe eden varsa yardım edebilirse sevinirim. herkese kolay gelsin..
niye virüs olabilir dediğime gelince..
aynı sorunu yakın zamanda başka bir makinede de yaşadım. o makine zaten sorunluydu ona format atıp bu derttende diğer dertlerden de kurtulmuştıum ama bu bir virüs ise her makineye format atamam dimi malum burda en az 30 makine var mahvolurum
kardeş bu virüs deil paragraf işaretleri sadece menü çubuğunda buna benzer bi işaret görürsün zaten göster gizle diye yazıyo
virüs falan değil dostum onu sen kendin yapmışın tools tan seçeneklere gel oradan biçimlendirme işaretlerini kaldır tamam
ca e-trust kullanıyoruz açıkçası ben bu antivirüse güvenemiyorum virüs filan bulmadı. diğer antivirüsler ile henüz tarayabilmiş değilim. belkide virüs değilde bi hatadır yada bi ayar yapmam gerekiyordur diye bi de buraya sordum. sonuç olarak e-trust bişi bulamadı.
quote:
Orjinalden alıntı: ensartas
kardeş bu virüs deil paragraf işaretleri sadece menü çubuğunda buna benzer bi işaret görürsün zaten göster gizle diye yazıyo
ekranın boyutunu gösteren yerin yanında bir ikon var ona tıkla sorun kalmaz.
tamam arkadaşlar sorunu yardımınızla hallettim. malum ben offıce in kullanımı pek bilmiyorum ama kullanan adamda bilmeyince böyle garip durumlar oluyor sonuç olarak burda gülerek hallettik sorunu bi tıkla
kardeş sen beni dinle araçlar + seçenekler + görünüm orada biçimlendirme işaretleri var altı adet kutucuk var hepsinin içindeki işaretleri kaldır tamam
ama ilginç olan durduk yere 2 kullanıcının birden ard arda aynı sorunla karşılaşması... bu yüzden bu se.eneği aktif eden ufak bi exe olabilir diye düşündüm malum o exe de bi virüs niteliğini taşıdığı için benimde office cahili olmamdan dolayı aklıma ilk etapta virüs geldi. neyse bu arada başka ee-trust kullanana var mı aranızda?? ben kullanıyorum burda ama yinede güvenemiyorum hani...
hiç güvenle çok berbar bir anti virüstur havadan tarıyor onun yerine avast anvirüs programını kur
Antivirüs tavsiyesi istersen ben MCafee kullanıyorum firewallda var baya memnunum.
antivirüs tavsiyeniz için teşekkürler... ama burası ca e-trust lisansı almış zamanında ve bilgi işlem müdiremizde dönmem diye ısrar ediyor
halbuki 2,5 ay önce buraya girdiğimde virüslerden sistem göçmüştü ve yine e-trust yüklüydü makinelerde.. burayı rayına oturtana kadar canım çıkmıştı... şimdi herşey iyi güzel ama güvenemiyorum şu e-trust a... diyoruz ama anlatamıyoruz işte ne yapalım...
şirket içinse birazda paranız varsa kesinlikle ve kesinlikle trend micro derim arkadaşlar, biraz pahalı ama pahalı olduğu kadarda işe yarıyor
Dostum Resimdede görüldüğü kadarıyla %100 sayfa boyutunu büyültme küçültme seçeneği var onun sol tarafındaki senin sorununu oluşturan kısayoldur... Büyük ihtimalle sayfa boyutunu değiştirirken falan dokunmuş olmalısınız zaten görülen resimdede basılı bir halde duruyor.. Bende excel cahiliyken yaşamış ve 1 gün boyunca böyle :) kullanmıştım PC'yi... Sonra ararken zor buldum...
BENDE KOPYALA YAPIŞTIRYAPTINB BÖYLE OLDU BUNLAR NORMAL AYNI ŞEKİLDE MAİLDE DE EKTEKİ GİBİ YAZILAR ÇIKAR BAZEN
arkadaşlar katkılarınız için teşkkürler sorunu yazdığınız çözümler sayesinde aşmış bulunmaktayım. katkıda bulunan herkese teşekkürler.