Şimdi Ara

Word hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belirlediğim bir resim veya şeridi her sayfaya otomatik olarak kopyalansın aynı yerde olsun istiyorum.Örneğin bir resim var onu sayfada yazımı bitirdikten sonra yeni sayfaya geçtiğimde otomatik olarak çıksın istiyorum kısaca antetli kağıt gibi bişey istiyorum teklif formu gibi.
    Tema olarak istiyorum. Nasıl yaparım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_03 -- 27 Şubat 2016; 9:52:55 >

• cevap için teşekkür ederim fakat filigram değil demek istediğim resim paylaştım oradaki baysan yazısı ve şeridin her sayfaya taşınmasını istiyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Word hakkında yardım
  • Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar ?
  • erdem_03 kullanıcısına yanıt
    Sayfanın en üst kısmına çift tıklayarak, veya menülerden Header, Başlık kısmından sayfa başlığı düzenleme alanına geçmelisin.

Aşağıdaki birinci resimde kesik çizgi (header) olarak belirtiliyor.
     Word hakkında yardım

Buraya istediğin resim, şekil yazı vs. ekleyebilirsin. resimlerin veya şekillerin kesik çizginin altına taşması önemli değil.

Sonra sayfanın aşağısına çift tıklayarak (kesik çizgi altında) buradan çıkarsan, az önce eklediğin yazı ve resimlerin silik göründüğünü farkedersin, bu bir sorun değil aslında, sadece sana yazı yazdığın yerde değil, daha arkada, sayfanın içine gömülü olduklarını ifade etmek için bu şekilde silik.

Eğer baskı ön izlemeden veya kağıt üstüne çıktı alıp incelersen, eklenen yazı ve resimler gayet düzgün bir şekilde görünür.

Word hakkında yardım

Umarım faydalı olmuştur.
    Saygılarımla.

Word hakkında yardım Word hakkında yardım

• teşekkür ederim bilgilendirmeniz çok işime yaradı.Fakat bir pürüz daha var o da üst bilgi olarak eklediğimiz için saydamlaştırıyor. ben Örneğin gönderdiğim resimdeki baysan yazısı net olsun istiyorum.şerit saydam olabilir fakat baysan yazısı saydam olsun istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_03

teşekkür ederim bilgilendirmeniz çok işime yaradı.Fakat bir pürüz daha var o da üst bilgi olarak eklediğimiz için saydamlaştırıyor. ben Örneğin gönderdiğim resimdeki baysan yazısı net olsun istiyorum.şerit saydam olabilir fakat baysan yazısı saydam olsun istemiyorum.

merhaba exceluygulamalari adlı arkadaşın anlatımı gayet güzel ve anlaşılır. saydamlaşıyordan kasdettiğin nedir?. word belgesinde çalışırken saydam görünmesinden bahsediyorsan o gayet normal birşey. baskı aldığında veya ön izleme ekranında gayet net olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyin -- 10 Mart 2016; 17:32:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Udemy Hakkında Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten dediğni uyguladım fakat resimde görüldüğü gibi soluk değil resim 2 deki gibi net olsun istiyorum çünkü firmanın adını belli etmek istiyorum yani saydamlık katmasın istiyorum üst bilgi değil demek istediğim ama paylaşımlarınız tecrübe kazandırdı.çok teşekkür ederim

Word hakkında yardım Word hakkında yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: exceluygulamalari

Buraya istediğin resim, şekil yazı vs. ekleyebilirsin. resimlerin veya şekillerin kesik çizginin altına taşması önemli değil.

Sonra sayfanın aşağısına çift tıklayarak (kesik çizgi altında) buradan çıkarsan, az önce eklediğin yazı ve resimlerin silik göründüğünü farkedersin, bu bir sorun değil aslında, sadece sana yazı yazdığın yerde değil, daha arkada, sayfanın içine gömülü olduklarını ifade etmek için bu şekilde silik.

Eğer baskı ön izlemeden veya kağıt üstüne çıktı alıp incelersen, eklenen yazı ve resimler gayet düzgün bir şekilde görünür.

Merhabalar,

Bahsettiğiniz aslında bir sorun değil, şöyle bir mantık var:

-Sayfanın üst başlık (header) veya alt kısım (footer) içine eklenen her türlü öğe, normal sayfa görünümünde sizin dediğiniz gibi saydam, veya benim ifade etmeye çalıştığım gibi "silik" görünür.

Bunun anlamı, oraya yerleştirilen ögeler başarı ile eklendi, siz normal sayfa içerisinde çalışma yaparken bunlara dikkat etmenize, düşünmenize vs. gerek yok.

Ancak çıktı alarak denerseniz (PDF dosya oluşturmak da olur) nihai, son dosya halinde bir bozulma olmadığını, eklenen resimlerin vs. net geldiğini görürsünüz.

Dosya'yı Word'de açtığınızda ise daima bu "saydam" veya "silik" durumu olacaktır. Eklenenin "normal" sayfa dışında, arka planda olduğunu ifade eder.

Umarım faydalı bulursunuz.
    Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.