Şimdi Ara

word numaralandırmasındaki sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biliyorum komik bir sorun ama akşam akşam canımı sıktı. bitirmeye çalıştığım bir şartname var ve saçma sapan birşeyle uğraşıyorum. resimde de göreceğiniz gibi word numaraları 7.9 a kadar herhangi bir girinti olmadan yapıyor. ama 7.10 a gelince içeri doğru değiştiremediğim bir şekilde girinti oluşturuyor. bunla daha önce karşılaşan oldu mu? bunu nerden düzeltiriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotocum -- 22 Ekim 2011; 23:46:17 >

• arkadaşlar, yokmu aramızda word kullanan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

arkadaşlar, yokmu aramızda word kullanan ?

Çoktur arkadaş da çözümü kolay geldiği için kimse sallamamıştır. Bazen insan unutabiliyor eski günlerde bolca çırpındığı zamanları. Neyse konumuza gelirsek yapacağın şey şu satırının başına gel ve backspace e basarak üst satıra kadar sil. Nokta ile senin cümle başın arasında boşluk olmasın. imleç zaten noktadan hemen sonradır. Orada iken enter tuşuna basıver. Probleminin çözülmüş olması gerek. Office bazen böyle sapıtıyor. Eğer yapamadıysan özelden link at ben halledeyim senin yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanpayi

quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

arkadaşlar, yokmu aramızda word kullanan ?

Çoktur arkadaş da çözümü kolay geldiği için kimse sallamamıştır. Bazen insan unutabiliyor eski günlerde bolca çırpındığı zamanları. Neyse konumuza gelirsek yapacağın şey şu satırının başına gel ve backspace e basarak üst satıra kadar sil. Nokta ile senin cümle başın arasında boşluk olmasın. imleç zaten noktadan hemen sonradır. Orada iken enter tuşuna basıver. Probleminin çözülmüş olması gerek. Office bazen böyle sapıtıyor. Eğer yapamadıysan özelden link at ben halledeyim senin yerine.

Dosya cok özel değilse yardımcı olabilrim dosyayı yollarsan

• arkadaşlar, öncelikle ilginiz için teşekkürler. çok inat ettim öyle yaptım böyle yaptım olmadı. bende en son beyaz renkte noktalar ekleyerek yazıyı aynı hizzaya getirdim. :S ( arkadaşlarım bu çözümü kullandığımı duysalar yerlere yatar ) aslında olay hala beni dürtüyor niye olmuyor diye ama belgeyi ne yazıkki paylaşamam. paylaşım iş akdimin feshi demek olur :(
  • Sorunu hallettiysen sıkıntı yok.
    Böyle hileler ile bile olsa önemli olan sorunun hallolması.

Ama istersen baska birseyler yazıp dosyayı yolla yinede doğru yolu bulmaya calısalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.